Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

до Радомир
Модератор: Кърцата
- leeds
- вече хвърля и на тежко
до Радомир
Дайте малко инфо за платените.. яз.Стефаново или Червена могила /до Радомир/,някой ако е ходил скоро.Благодаря предварително
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: до Радомир
Събота ,имахме работа на там и ги обиколихме,пълна скръб.Червена могила ,Върба ,Стефаново нищо ,а и хора нямаше много."Били"пускали пъстърва в първите два ,но разправят по20-30риби и заминали бързо.На Стефаново само 1 човек и беше хванал едно щукле.За Слаковци говореха на единия гьол ,че "имало "пъстърва ,но не го уважихме него,отписан е

Последно промяна от MITKO70 на Сря Яну 13, 2010 6:26 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
На Стефаново преди нова година излизаха прилични щуки , сега нямам информация.На Могилата пускат пастърва от време на време.Така е на всички язовири около Радомир ,като на Върба са най серйозни в зарибяването .Поздрави и наслука!!leeds написа:Дайте малко инфо за платените.. яз.Стефаново или Червена могила /до Радомир/,някой ако е ходил скоро.Благодаря предварително
Здравейте колеги.Бихте ли ми казали на Вьрба какви са условията,смисьл такса ли плащаш или на прьчка и колко?,благодаря ви предварително
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, на яз. Върба, доколкото знам, се плаща на пръчка за 12ч.(мисля, че беше).
Иначе из Радомирско беше зарибявано на яз. Върбица (при Червена могила, ама над завода, а не в селото) и е било лудница в петък и събота. Тая клюка я научих вчера и съжалявам, че не успях да помогна на колегата със своевременна информация!
На слука!!!
Иначе из Радомирско беше зарибявано на яз. Върбица (при Червена могила, ама над завода, а не в селото) и е било лудница в петък и събота. Тая клюка я научих вчера и съжалявам, че не успях да помогна на колегата със своевременна информация!
На слука!!!
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Toя Върбица да не е това малкото гьолче срещу завода до едни върби в смисъл завода се пада от ляво а гьола е от дясно на пътя,където преди време бяха пускали пастървиFidel Kastro написа:Колега, на яз. Върба, доколкото знам, се плаща на пръчка за 12ч.(мисля, че беше).
На слука!!!
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
а какви са условията...само за пръчка ли се плаща?..или и рибатаbkd написа:А-хъ
-
- научил се да хвърля
Привет.В събота имам работа в този край и мислех да отскоча до Червена могила или този гьол който е извън селото?Заслужава ли си и има ли някой прясна информация от там?Благодаря и весели празници!
-
- ще става разбирач
Абе уж го зареждат, но по сигурно е със здрав такъм да търсиш сом там. Има екземпляри колкото те и мин -верно е.
ПРОБВАЙ. за в селото говоря.
За отгоре не ми се говори паднах и си счупих мухарката.

ПРОБВАЙ. за в селото говоря.
За отгоре не ми се говори паднах и си счупих мухарката.

-
- новобранец
В събота бях на Червена могила в селото, имаше колеги които бяха хванали по 2-3 шаранчета по 2-3кг. аз лично хванах 5 щукички по около 1кг. на торен червей, направо не е за вярване за стръвта но е истина. 10 червеноперки но нищо по-сериозно.Плаща се 7лв. на пръчка и е за 12h. рибата не се плаща, наслука