Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малка разходка
- valeri
- разбира нещата
Малка разходка
С вдигането на температурите,вчера с Борето решени да не пропуснем топлия ден близо да града, за няколко часа Направихме хем излет и се отчетохме с добра слука .
Идеята беше да се провери ново място и пробване на новия ледобур.В последствие се оказа ,че въобще не може да се пробива дупка в леда
.
Добре че имаше хора, който бяха си тръгнали та им ползвахме дупките-голям късмет
.
Хората са казали ,че"на кьоравото врабче и Господ му свива гнездо"
Вкрайна сметка се отчетохме с две щуки и един кустур. да кача и малко снимки. не са с добро качество ама на Борето телефона толкова си може .
Уж даде бая кинти за него ама не върши кой знае каква работа
..
Позира пред камерета Борето ей го на с първата риба....

И със втората кефи се от всекъде..

Ето ме и мен.

Обкръжението.

Общо взето за четри -пет часа отчетохме деня,пък и нали Борето всеки път носи луканка и вино собствено произвотство ,та има за какво да се мръзне.
Идеята беше да се провери ново място и пробване на новия ледобур.В последствие се оказа ,че въобще не може да се пробива дупка в леда

Добре че имаше хора, който бяха си тръгнали та им ползвахме дупките-голям късмет

Хората са казали ,че"на кьоравото врабче и Господ му свива гнездо"

Вкрайна сметка се отчетохме с две щуки и един кустур. да кача и малко снимки. не са с добро качество ама на Борето телефона толкова си може .
Уж даде бая кинти за него ама не върши кой знае каква работа

Позира пред камерета Борето ей го на с първата риба....
И със втората кефи се от всекъде..
Ето ме и мен.
Обкръжението.
Общо взето за четри -пет часа отчетохме деня,пък и нали Борето всеки път носи луканка и вино собствено произвотство ,та има за какво да се мръзне.

-
- разбира нещата
Re: Малка разходка
браво момчета все пак е имало за какво да се мръзне а и щуките са хубави а другият път с фотоапарат да се снимате

БАЙ-100-ЯН
-
- научил се да хвърля
Браво

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ейййй, благословени сте вие из Квебек ей, кефя ви се, браво!
Имам приятел, който вече 4-та година е в Монреал, преди да иде в Канада пича със синджир да го връзвам, прегризва го и бяга от риболов, а откакто отиде там, едни щуки, едни големи крокодили ми праща.... Та и вие, добре сте ги наскубали за няколко часа, респект!
Имам приятел, който вече 4-та година е в Монреал, преди да иде в Канада пича със синджир да го връзвам, прегризва го и бяга от риболов, а откакто отиде там, едни щуки, едни големи крокодили ми праща.... Та и вие, добре сте ги наскубали за няколко часа, респект!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво за разходката- излет.Колко е дебел леда,че и мпс-то сте качили.Така като гледам и къща може да си построите там бърху леда.
- ignatov78
- ще става разбирач
Хубава разходка сте си спретнали.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много ме кефите
момчета.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Къде го намерихте този сняг и лед , че чак и с колите сте се качили ... Иначе много добре сте се представили ... Браво , добри риби ..