Разходка до Пясъка!

Модератори: bobopeli, sapuna

merj66
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Разходка до Пясъка!

Мнение от merj66 »

Безспорен факт е търмъченето на лодкарите,но да погленем на това и от хубавата страна/ако има такава?/.
Ако,ги нямаше тях/лодкарите "спинингисти"/,може би щеше да има километри мрежи?
Е,кое ли е по-малкото зло?
ven1234
новобранец
новобранец

Мнение от ven1234 »

live_game999999999 написа:привет за готиниа излет,но на този язовир един приличен риболов с въдица и тиа гадове с лодки,тармаци всичко избиват;незнам това как може да се спре;
Тия с лодките колега (ловящи на туистер или на рибе плащат си риболовния билет и членския внос И СИ СЪБИРАТ ПАРИ И ПУСКАТ ЗАРИБИТЕЛЕН М.без да ПАРАДИРАТ с това) не виждам с какво са по ЛОШИ от ТИЯ на брега??? До кога ще се делиме ???
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Добре сте хванали! :smt023 Ама парадоксалното е,че квото и да го правят този язовир винаги има риба :lol:
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

ven1234 написа:
live_game999999999 написа:привет за готиниа излет,но на този язовир един приличен риболов с въдица и тиа гадове с лодки,тармаци всичко избиват;незнам това как може да се спре;
Тия с лодките колега (ловящи на туистер или на рибе плащат си риболовния билет и членския внос И СИ СЪБИРАТ ПАРИ И ПУСКАТ ЗАРИБИТЕЛЕН М.без да ПАРАДИРАТ с това) не виждам с какво са по ЛОШИ от ТИЯ на брега??? До кога ще се делиме ???
:evil:
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Поздрави за излета

п.п.От утре съм там с караваната с захарен памук и семки.Та нали е панаир.Явно трябва да се ходи вече мн.рано и с ЧЕЛНИЦИ на главата :evil: .Дано колегата(от гр.Стрелча) за когото говоря се сети,и дано си спомни моя излет там и какво му казах за темите и затова какво става след тях(и защо не пускам аз въпреки многобройните си излети последните 2 месеца).Можеше и да си я спестиш и сега да има място за нас :!: :idea:
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

п.п.От утре съм там с караваната с захарен памук и семки.Та нали е панаир.Явно трябва да се ходи вече мн.рано и с ЧЕЛНИЦИ на главата :evil: .Дано колегата(от гр.Стрелча) за когото говоря се сети,и дано си спомни моя излет там и какво му казах за темите и затова какво става след тях(и защо не пускам аз въпреки многобройните си излети последните 2 месеца).Можеше и да си я спестиш и сега да има място за нас :!: :idea:[/quote]
То май човек изобщо да не пише и какво ще стане с този форум скоро веме...........? :roll:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Като претърпях няколко разочарования вече си държа устата затворена,даже ме обвиниха,че само пиша пък съм ловял по няколко перки,ха,ха,ха.Е на тоя гьол водих и колеги/Локал/ и се увери,че не са много лесни за хващане.А за Пясъка не съм бил камбана за личните ми излети без знанието и на близките ми приятели,ами на доста щеше да им прилошее от вида на хваната риба. :D :D :D Няма смисъл да коментираме всичко това във вашата тема,но са истина много неща-някои само четат и викат браво без да споделят какво мога т и какво не и после се правят на герои.То и баба знае на готово :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Tеди написа:п.п.От утре съм там с караваната с захарен памук и семки.Та нали е панаир.Явно трябва да се ходи вече мн.рано и с ЧЕЛНИЦИ на главата :evil: .Дано колегата(от гр.Стрелча) за когото говоря се сети,и дано си спомни моя излет там и какво му казах за темите и затова какво става след тях(и защо не пускам аз въпреки многобройните си излети последните 2 месеца).Можеше и да си я спестиш и сега да има място за нас :!: :idea:
То май човек изобщо да не пише и какво ще стане с този форум скоро веме...........? :roll:[/quote]

Колега има лични за тази информация.Сега сулю и пулю дето имат само регистрация и нито едно мнение в форума и само киснат вътре за да събират инфо са там.
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

lastika написа:
Tеди написа:п.п.От утре съм там с караваната с захарен памук и семки.Та нали е панаир.Явно трябва да се ходи вече мн.рано и с ЧЕЛНИЦИ на главата :evil: .Дано колегата(от гр.Стрелча) за когото говоря се сети,и дано си спомни моя излет там и какво му казах за темите и затова какво става след тях(и защо не пускам аз въпреки многобройните си излети последните 2 месеца).Можеше и да си я спестиш и сега да има място за нас :!: :idea:
То май човек изобщо да не пише и какво ще стане с този форум скоро веме...........? :roll:
Колега има лични за тази информация.Сега сулю и пулю дето имат само регистрация и нито едно мнение в форума и само киснат вътре за да събират инфо са там.[/quote]
Абе и ти си прав да ти кажа :roll:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Поздравления майсторчета. :)
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Колега има лични за тази информация.Сега сулю и пулю дето имат само регистрация и нито едно мнение в форума и само киснат вътре за да събират инфо са там.
нека и те си хфанат бре.че после нанайси.то всъщност 2-3ма хващат където са на вип мястото,останалите са хващат за палците.
и стига сте ревали че няма място,кат сте такива големи майстори,кво ва притесняват местата.то на решетките и баба може, :mrgreen: аз место кука слагам на дядо бастуна и пак са хваща. :D
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

:D Много интересно, ако всички си мълчат и си хойкат само по язовирите и реките, каква е нуждата от риболовен форум. Дори и без да се споделят такива успешни излети на всеослушание за сулю и пулю зимните места за риболов по всички реки и язовири винаги са пълни... :roll: Не виждам скоро изход за тая държава и този народ с при този начин на мислене! Пазете си толкова ценната информация за себе си щом се мислите за велики. :prayer:
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

smoky написа::D Много интересно, ако всички си мълчат и си хойкат само по язовирите и реките, каква е нуждата от риболовен форум. Дори и без да се споделят такива успешни излети на всеослушание за сулю и пулю зимните места за риболов по всички реки и язовири винаги са пълни... :roll: Не виждам скоро изход за тая държава и този народ с при този начин на мислене! Пазете си толкова ценната информация за себе си щом се мислите за велики. :prayer:
Абе ровя ли ровя из форма но не виждам да си споделил твой излет скоро :idea: :roll:
Или и ти не си ходил от 1 година за риба :roll:
Всеки иска инфо а малко пишат и споделят.Това е отдавна обсъждана тема.......
Не се правете на толкова Хрисими.Всеки от нас е Бракониер,всеки крие по нещо винаги и не спазва закона(размер и килограми улов).
Моля модовете да изтрият малко че оспамихме.
Извинявам се :drinkers:
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Не се правете на толкова Хрисими.Всеки от нас е Бракониер,всеки крие по нещо винаги и не спазва закона(размер и килограми улов).
Мойте уважениа lastika ама говори само за себеси обиждаш мн.колеги.А и как разбра кой е суло и кой пуло стегнисе млко де това е форум.нищо лично
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

smoky написа::D Много интересно, ако всички си мълчат и си хойкат само по язовирите и реките, каква е нуждата от риболовен форум. Дори и без да се споделят такива успешни излети на всеослушание за сулю и пулю зимните места за риболов по всички реки и язовири винаги са пълни... :roll: Не виждам скоро изход за тая държава и този народ с при този начин на мислене! Пазете си толкова ценната информация за себе си щом се мислите за велики. :prayer:
Като гледам си регистриран преди 4 години в този форум, а нямаш и сто мнения даже т.е. едва ли споделяш инфо във форума.
Специално за Пясъка се разбираме на лични за да може лодкарите - косачи да научават колкото се може по-късно, че е тръгнала рибата.
Те мястото го знаят щото всяка година е така ама не могат всеки ден да карат лодки и да проверяват дава ли или не.
Та за това си разменяме инфо на лични и ако някой изпусне тема отиде лодката в язовира.
Айде със здраве на всички.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”