Шуменското езеро.

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Re: Шуменското езеро.

Мнение от Miroslav Minchev »

Там му викаме далбокия залив и водата е доста паднала от както ходих аз можеби около 25 см,това беше на 31 12 09г.
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Не знам можеби това оказва сериозно влияние на активноста и.
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Здравейте колеги , аз посетих този водоем в Неделя с един приятел , но също нямахме късмет . Човекът който работи там каза че времето не било особено благоприятно за щуката сега , понеже нямало вятър !Иначе си хвърлихме на тапи както ни посъветва той. Закупихме си от там жива рибка (таранки). Това вярно ли е това за вятъра и кълването ? А иначе наистина си беше много тихо и спокойно - ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО :roll: . Казаха че там имало доста и то големи екземпляри някой има ли наблюдения по този въпрос ? Ако има, ще бъда благодарен ако сподели !
... та това е от мен като най скорошна информация . Всичко хубаво и наслука на всички колеги !
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Колега ти с пикап ли беше и застанал срещу Лифткома
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Здравей колега , да бяхме с на един познат пикапчето (FIAT Doblo - сиво на цвят) ! Даже се каним утре да идваме натам :) можеш ли да ми дадеш малко инфо за обстановката там при Вас - дали може да се стигне до там ?
Благодаря Ти предварително !!!
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Аз доидох при теб със синия голф3 и в момента целия язовир е в лед
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

ако има някакво раздвижване щети дам инфо,смятам когато зачне да се топи леда да я пробвам щуката но ако помниш какво ти казах,че след нова год няма удари и никои не е хващал.Дори ако искаш може да направим съвместен риболов,че аз ходя все сам понеже аверитеми не са запалени по риболова и бързо им минава мерака да стоят :)
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Благодаря Ти за информацията колега и ще се радвам някой път да направим съвместен излет ;) А между другото Ти си говорил с приятеля ми (vatev1) a аз си играех с изкуствени примамки в един ръкав - но не мисля че това е пречка за осъществяването на съвместен риболов :D С нетърпение очаквам да се оправи малко времето и да го посетим отново този водоем - имам някакво предчувствие ;) ! Ще съм Ти изключително Благодарен ако ни държиж в течение за обстановката с риболова на този водоем и също бих се радвал ако и аз с нешо мога да Ти бъда полезен (макар и да не съм от т.нар. разбирковци , но компенсирам с мерак ха ха :) )
Жив и Здрав и дано скоро имамче честта да направим съвместен излет с Теб !!! (beer)
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Ок раздвиже ли се рибата ще ти съобщя,във водоема има гоооооооооооолеми щуки гарантирам ти 100%,всеки ден го посещавам и инфото ми винаги е "прясно" :D за да знам как вървят нещата
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Жив и Здрав колега , Ти и цялото Ти семейство !
Дай боже повече такива хора ! ;)
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Подобно и на теб.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Господ да ни е на помощ,преди да беше арендовано от сегашния собственик, вреше от дребни щуклета,и сега по време на арендоването му,напролет когато мръсти щуката,винаги я излавяше в големи количества от бебе писалки до завидните 4 килограма за рибните борси.дано му изтече договора преди пролетта,че да може да мръсти спокойно.
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Здравей колега , аз до колкото разбрах скоро му изтича договора и после "... ще го дадат на горското .." , както се изрази човека който работи там ! А после не мислиш ли че ще стане борба на бракониери там ? Дай Боже да не се получи така ! Поздрави и дано скоро се оправи малко пътната обстановка та да се разходим до там ;)
Много ли е замръзнал водоема ? Можеш ли да ми кажеш ?
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

С точност колко е дебел леда не мога да ти кажа.Говорисе ,че му изтича договора Юни месец, а относно браконерите ще имам главоболия с мен като пускат мрежи имам лодка и възнамерявама често да го посещавам,близо е до града ще има и други хора от града които ще пазят това наше богаство надявам се :D.В момента целия е в лед
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Благодаря Ти за инфото колега , ще чакаме значи ;) А относно това за бракониерите ТЕ ПОДКРЕПЯМ НА 100 % дано има повече такива хора като Теб , че иначе работата е ЛОША !
Поздрави и топло време !!! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”