Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Искър
Модератор: sapuna
яз.Искър
колеги даите инфо за яз.Искър утре мислим да го посетиме.ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2007г.
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Вододайната на Пасарел е позамръзнала, но не на всякъде и леда е тънак. В залива на Шъркела дава едър уклей, но си трябва захранка за да се задържи пасажа. Костура е на приливи и отливи-мести се като шашав и улова му е въпрос на късмет...Всичко това обаче не важи за лодка около шамандурите-дава си стабилно и целодневно.
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бяхме на Мечка в началото, към реката беше замръзнало но малко по-нататък се изчистваше...Седнахме и захранихме обилно.До 15 часа пробвахме на бял,торен,малка рибка,/през цялото време едната въдица беше на голяма каракуда/ и....... НИЩО!!!
ДОРИ НЯМАХМЕ ПИПАНЕ. Мноо тъпо...
Като си затръгвахме минахме покрай Щъркелово, там нямаше място да се обърнеш и колегите вадеха прилични уклеи.
Ами това е ... мисля в понеделник да ходя някъде... но не знам къде да бъде ... Моля дайте ми предложения!!! или поне предложене...
ДОРИ НЯМАХМЕ ПИПАНЕ. Мноо тъпо...
Като си затръгвахме минахме покрай Щъркелово, там нямаше място да се обърнеш и колегите вадеха прилични уклеи.
Ами това е ... мисля в понеделник да ходя някъде... но не знам къде да бъде ... Моля дайте ми предложения!!! или поне предложене...