Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да събера телескопа?
Модератор: emo vasilev
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Как да събера телескопа?
Колеги,как да събера телескопа,така Убаво* го разпънах,че не мога да събера 2 снадки. 

Рибата не говори,защото энае всичко!!!
Re: Как??
Първо да питам.Колега телескопа стар ли е ?
Защото един стар телескоп има баща ми,та този не се събра след един риболов.

Освен груба сила май няма спасение, аз имах същия проблем, но каквото и да се опитвах да направя не стана и накрая стана на две 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако са и един и същи модел и марка - работата е яснаfn1p написа:Първо да питам.Колега телескопа стар ли е ?

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Мокриш с вряла вода една кърпа,увиваш по-дебелото коляно и след минутка-две би трябвало да стане.andrean_dimitrov написа:Колеги,как да събера телескопа,така Убаво* го разпънах,че не мога да събера 2 снадки.
И баща ми така си мислеше,но не се събра дано неговият да се събере.Don4o_62 написа:Ако е бил мокър преди това,изчакай 1-2 дена и ще се пребере.

WD 40 е вълшебен за каво ли не, а ефектът с горещата кърпа съм го виждал с очите си.И двата варианта трябва да свършат работа.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Никакви мазнотии,после като го разпънеш и пак ще излезе повече отколкото трябва.Сложи го на масата с гумено чукче или нещо подобно/правил съм го и с бутилка с минерална вода /причукай снадката,леко,да не я халосаш яко,ако имаш помощник да държи колената и при ударите да ги завърта леко или натиска навътре работата ще стане.Това не беше много за казване,че е си вадя хляба ,ама от мен да мине.От вибрациите залепналото отпуска.И запомни-никога не мажи с каквото и да е.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
С мазнотиите
става , но после задължително обезмасляваш , защото ....Бутника го е написал по - горе. Другия номер е с горещата кърпа. правил съм такъв преди 25 години и с успех....но едната страна съм слагал в лед....

Христо - наслука на всички
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Благодарско на всички Ви.Телескопа е Мичел браво 400 на около 10-12г.
Знаех си,че Бутник ще се намеси и ще помогне.
Знаех си,че Бутник ще се намеси и ще помогне.

Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
С гореща вода съм си решавал проблемите 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.