Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Рибарника над Белопопци
Модератор: bobopeli
Рибарника над Белопопци
Таксата е 3 лева за пръчка,има шаран щука европейски и канален сом пъстърва и плевелна риба.Това май е единствения платен водоем където можеш да върнеш риба във водата.Има кръчме на стената където можеш да хапнеш и пийнеш-даже да ти опекат на скара каквото си хванал.Риба се лови не прекалено лесно но това ми харесва.
Не съм.Просто съм обиколил повечето платени водоеми в райсна и сравнявам.Всъщност основната причина да изразя добро мнение за конкретния гьол е че пускаш обратно това което не искаш-това ми харесва.Не мога да разбера кога ще се възприеме идеята че платения спортен риболов не е продажба на риба,а да си доставиш удоволствието дахванеш риба и да я пуснеш срещу съответното заплащане.Донякъде разбирам интереса на собствениците-те или техни хора барбарат по водоемите нощем като хайдуци и после пускат и продават.ако греша поправете ме.Проблема ще се реши с непосилни глоби и контрол-ще се случи някога но ми писна да чакам.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
като минеш караулката на разклона за кремиковци,цепиш направо и на големия завой хващаш за бургас по подбалканската..след като минеш едно крьстовище за елин пелин,с една кьщичка отляво имаш още неколко километра с едни дьььлги завои и разклон в дясно за горна ли,долна ли малина...с едни такива големи тополи отстрани на пьтя(ако не са ги изсекли),завиваш натам,минаваш през целата малина по главния пьт и следващото село ако правилно помня,като го минеш виждаш в дясно водоема-той е мальк,аз сьм ходил на времето,когато не беше платен и сьм ловил доста бабушки и дребни костурчета...ако продьлжиш по тоя пьт след около 40км ще излезеш на река тополница,на мноо добри места,ама ме мьрзи да ти обяснявам 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ще ме накарате и аз да трьгна дупки да пробивам....откак си взех ледобур ведньж не сьм стьпил на лед
то,кво има сега на белопопци?бабушки ли,що ли?костур некьв остана ли?от 4-5 години не сьм стьпвал почти на язовир,та вече забравих кьде кво и как 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".