Къде кълве около Ямбол???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде кълве около Ямбол???

Мнение от vanov »

Къде е това място Каябаш? За първи път чувам за него.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Това е с.Скала над Ново село , но да каже колегата повече подробности !
Wikstil
новобранец
новобранец

Мнение от Wikstil »

Вчера след обяд на Коневец нищо.Не се вижда да играе риба,водата се е качила от вторник с 30см. според местните.На около 200 под моста на дърветата пълно с корморани.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Каябаш викат на Скаленското езеро - село Скала. Доколкото знам, там бяха го обезрибили (което едва ли учудва някой) и се изненадвам на инфото, че там излиза риба ... Имам приятел в Стралджа, ще го подпитам да видим дали ще потвърди, на него Каябаш му е сред любимите водоеми
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

mita4eto написа:Каябаш викат на Скаленското езеро - село Скала. Доколкото знам, там бяха го обезрибили (което едва ли учудва някой) и се изненадвам на инфото, че там излиза риба ... Имам приятел в Стралджа, ще го подпитам да видим дали ще потвърди, на него Каябаш му е сред любимите водоеми
Вадели са до преди последния сняг да завали, във добри количества дребна таранка, червеноперки и костурчета, но не по нормален начин :evil:
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Аз съм виждал монтаж "на косъм" с тройка. Кука с бял червей на нея за парлама/аз ловя на стръв/, а на "конеца на косъма" тройка да обира скобара и морунажа където го перне. :D
И става като оня чеченец дето го заловила руската милициа с огромна кама и го питали."Таз кама за какво ти е".
"Да си режа краставички и доматки". отговорил той. "А този канал на камата за какво е" пита милиционера.
"ДА ИЗТИЧА ПО БЪРЗО КРЪВТА" отговаря чечнеца. :D
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Доста оскъдно инфо получих от Стралджа - имало е преди няколко дни добра слука откъм червенопера, но как е ловена ... идея нямам ... Аверчето лично не е бил там, но ако някъде в региона дава риба, той със сигурност знае :)
Но, както каза Данчо, това е било преди да падне снега.
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanov »

Значи , колеги много ми хареса , че темата получи дори и малко развитие. Защото за Ямбол и околностите , никой не пишеше досега. Ако продължим да споделяме , кой , къде ходи и какво хваща , няма да е лошо. Аз най-много обичам да ходя по Тунджа , където и да е , само да е на реката. И затова такива язовирчета много не ги знам. Ама и тях ще науча чрез темата , ако има развитие.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

vanov написа:Значи , колеги много ми хареса , че темата получи дори и малко развитие. Защото за Ямбол и околностите , никой не пишеше досега. Ако продължим да споделяме , кой , къде ходи и какво хваща , няма да е лошо. Аз най-много обичам да ходя по Тунджа , където и да е , само да е на реката. И затова такива язовирчета много не ги знам. Ама и тях ще науча чрез темата , ако има развитие.
Има една такава работа, колега! С риск да отместя леко акцента на темата, ще споделя и нещо друго, което определено ми е направило впечатление отдавна.
В този форум съм от няколко годинки и тук-там се запознах с някои колеги от Ямбол. Освен това, зная доста други колеги, които не са във форума и с всеки един сме си говорили и съм разпитвал дали някой е чул за някаква форма на обединение на риболовците в Ямбол - клуб, сдружение или нещо от сорта. Всеки ми се смее като питам ... с две думи, не съм чул да има някакъв сериозен клуб или сдружение, в което да членуваме ние, Ямболци. А и хич не се учудвам де, общо взето бракониерщина цари навред, никой не се грижи за водоемите ни, а и като нямаме наше си сдружение, което поне малко да спомага за развъждането и опазването на рибното разнообразие, едва ли можем да чакаме нещо хубаво. Та, в тази връзка е и липсата на инфо за нашия регион - всеки си е за себе си, най-много да са групички от по 3-4 човека, които нарочно се крият .. мила родна картинка ...

Аз също апелирам, нека ние, които поне малко мислим за природата и рибното разнообразие в нея, нека си напънем малко мозъците и се огледаме дали има нещо, което можем да сторим ние самите, за да си подобрим поне малко положението. Обмяната на инфо затова къде какво дава НЕ е храна за бракониерите, ако ние самите сме съвестни! Да, ИАРА-джиите им е през оная работа, но дали самите ние правим всичко по силите си или си търсим оправдания? Многократно във форума сме коментирали как се подава УСПЕШЕН сигнал към ИАРА (мисля, че Кърцата беше ни открехнал за този начин, ако ме не лъже паметта) - обаждане до ИАРА, искаме името на този, с който говорим, след което и обаждане до телефон 112, където всеки един сигнал се записва! Ако ВСЕКИ от нас прави така, нищо друго да не стане, поне ще сме чисти пред съвестта си, че се пробваме да се борим НИЕ самите срещу всички мизерии!
vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanov »

Не е никак лошо , като идея , това нещо. Ама няма как да стане в Ямбол ми се струва.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Еми няма как, наистина ... убедил съм се многократно в това, за съжаление ...
vlagru2000
новобранец
новобранец

Мнение от vlagru2000 »

.
Последно промяна от vlagru2000 на Пет Фев 12, 2010 12:15 pm, променено общо 1 път.
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

малко инфо от елхово от днес за парка.сутринта около8 бехме там има6е доста колеги но дава само на опред места и беха заети ина4е пътя ямбол елхово кара се но сам капо ина4е :(
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanov »

И аз неска бях точно на това място , където казва колегата BERBALDO. Капо съм и аз , ама то там трябва да идеш в 4 часа да вземеш място. Както и да е , майната му на мястото. Обаче на 10 изкарани риби не знам дали се пада и 1-на хваната за устата. Само на 3-ка и през гърба , корема и т. н... На калифорнийски ли не мачих , на жълад ли не мъчих , не успях да отърва капото , ама карай. Иначе много добри риби вадиха , ама нечестно... :)
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

НЕСКА КОЛЕГА Е БИЛ НА ЕЛХОВО и ги скасал ама на подходя6тото място
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”