Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За и против онлай пазаруването в BG
Модератор: dantho.mihov
Re: За и против онлай пазаруването
Просто лош късмет си имал.
С Видракс никога не съм имал проблеми.
С Мастер фишинг имах малко ама се поправиха впоследствие.
Тормози ги по телефона, със сигурност ще оправят обърканите неща.
С Видракс никога не съм имал проблеми.
С Мастер фишинг имах малко ама се поправиха впоследствие.
Тормози ги по телефона, със сигурност ще оправят обърканите неща.
-
- разбира нещата
Разбира се, че трябва да получиш това, което си поръчал и заплатил съответно. България си е България...Няма да коментирам колко много са мошениците и боклуците, които гледат само да те пре***т и да ти вземат парите. Най-добре е както ти викаш - "око да види - ръка да пипне"
А след като са те измамили, върнаха ли ти парите, или замениха ли стоката - все пак имаме права?!
А след като са те измамили, върнаха ли ти парите, или замениха ли стоката - все пак имаме права?!
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- pachosz
- сериозен играч
Колега, за Видракса и аз си мисля, че е станала грешка, която съм сигурен, че ще си я оправят те, и за тяхна сметка. Пазарил съм от тях, само хубави впечатления имам. За "Майсторски риболов" нямам наблюдения.
Ти предполагам им се обади да им кажеш за проблема. Какво ти казаха?
Ако пък са дали некоректни данни за артикула в онлайн магазина - това е друго, вината е при тях.
Ти предполагам им се обади да им кажеш за проблема. Какво ти казаха?
Ако пък са дали некоректни данни за артикула в онлайн магазина - това е друго, вината е при тях.
- Local
- учете се от него
Адаш, 2 пъти пазарувах от Майсторски риболов аксесоари за щеката, всичко си е ок... Може би лош късмет при теб... 

Клавиатура риба не лови!!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Удобно но нож с две остриета !
Поръчах си от ибея лодка за разпъване , получих е , всичко точно , обърнах и захранването и е изгорих, не можах да намеря резервни части и си поръчах нова !
Лодката била чисто нова с куп екстри и само тествана на вода / така пишеше и така изглеждаше на снимката / поръчах е !
Пълна гробница , когато е отворих , спукана, лепена, мотора изгорял и какво ли още не !
Добре , че си оправих първата , иначе при 2 купени си оставах без нито една
Мошенници има в БГ, мошенници има в Англия, както и навсякаде по света !
Поръчах си от ибея лодка за разпъване , получих е , всичко точно , обърнах и захранването и е изгорих, не можах да намеря резервни части и си поръчах нова !
Лодката била чисто нова с куп екстри и само тествана на вода / така пишеше и така изглеждаше на снимката / поръчах е !
Пълна гробница , когато е отворих , спукана, лепена, мотора изгорял и какво ли още не !
Добре , че си оправих първата , иначе при 2 купени си оставах без нито една

Мошенници има в БГ, мошенници има в Англия, както и навсякаде по света !
Последно промяна от alcora на Пет Яну 22, 2010 5:01 pm, променено общо 1 път.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Опцията "Провери преди плащане" да ти говори нещо ? 
alcora, в твоя случай отваряш диспут,който евентуално ескалира в клейм и след няколко дена Пейпал ти връща парите и си оставаш с лодките и с парите

alcora, в твоя случай отваряш диспут,който евентуално ескалира в клейм и след няколко дена Пейпал ти връща парите и си оставаш с лодките и с парите

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
80% от всичко съм си го пазарувал онлайн, като почнеш от ел. уреди, мебели, риболовни такъми и т.н. - проблеми ник'ви! 
Спестява време, има добри оферти, ако знаеш кое, как и къде да търсиш - ще си "на далавера".

Спестява време, има добри оферти, ако знаеш кое, как и къде да търсиш - ще си "на далавера".

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
alcora написа: Пълна гробница , когато е отворих , спукана, лепена, мотора изгорял и какво ли още не !
Що не си ми се обадил да ти реша този проблем?

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Щото поиска положителна оценка преди да съм получил стоката, знаел е какво пращаGODzillata написа:alcora написа: Пълна гробница , когато е отворих , спукана, лепена, мотора изгорял и какво ли още не !
Що не си ми се обадил да ти реша този проблем?

Ти що не вземеш да ме осиновиш

100 лв акта за скоростта и отписване на колата със задна дата !
супер

-
Re: За и против онлай пазаруването в BG
В онлайн магазините, никой няма далавера да лъже.Всичко е въпрос на грешки,служители, небрежност, некомпетентност.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
Това НИКОГА не го прави!alcora написа: Щото поиска положителна оценка преди да съм получил стоката, знаел е какво праща

krasi81 , разбирам болката ти! За съжаление, до голяма степен нещата стоят точно както ги описа. Но се свиква
. Много е важно от кого пазаруваш. Повечето са тракери, които никога не са виждали "на живо" стоката, която предлагат и нямат достатъчно инфо за нея. Трансфера на стоката става по електронен път и ти я получаваш от N-ския склад. Описанията на стоките са недостатъчни, липсват важни данни за нея, а някои разполагат само със снимка, която има съществени разлики с продукта. Много често съм разочарован от стоката. Не отговаря на посочения модел- мултипликатори, ръждясали суингери и куп други ядове, за които не искам даже да си спомням. За залежала стока да не говорим- всички влакна, които си викнах са дърво. В крайна сметка останах с впечатление, че хората си пробутват боклуците в провинцията. В същото време си давам сметка, че няма друго място откъдето да се снабдя с необходимите аксесоари и консумативи в моя град. Затова и рискувам отново и отново. Няма пълно щастие, брат. За цените мога да кажа, че ако попаднете на точното място, същите стоки ще ги заковете на двойно по-ниски цени. Но ще загубите във време и транспорт.

эа паэаруването от и беи геи и т.н. раэбирам там може да го иэадеж дебелия
не мога да раэбера когато паэарувате от бг къв е проблема когато не ви хареса нещо което сте поръчали да откажете поръчката и да го върнете
не мога да раэбера когато паэарувате от бг къв е проблема когато не ви хареса нещо което сте поръчали да откажете поръчката и да го върнете

а и до колкото раэбрах эа предния и эадния аванс грешката е била не в магаэина 

- Павел Иванов
Аз пък точно там не виждам как ще изядеш дебелият ако преди да купиш прочетеш какво купувашslavi253 написа:эа паэаруването от и беи геи и т.н. раэбирам там може да го иэадеж дебелия...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов