Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рабех: Сега аз мълчи, яде руска салата
Модератор: dantho.mihov
- gloupan
- разбира нещата
Колеги,това е само за хора с чувство за хумор!!!!!
19.01.2010
Футболистът на Левски Юсуф Рабех, който нададе мароканските шамари на Гонзо, даде интервю за Не!Новините, в което блесна с българския си език, сподели своята истина за съпътстващите го скандали и изрази своята подкрепа за случващото се в Хаити, като се самопредложи да кара линейките там.
Ето и интервюто:
zhelyo: Здравей, Юсуфе, как е настроението, вярно ли е, че си се бил с Гонзо?
Юсуф Рабех: Аз не бил се с Гонзо, аз бил Гонзо, но сега мълчи, големи мустаци иска продаде в Русия. Русия дава 8 милиони евро, прати факс. Факс написан с пастели. Русия богати, искам отиде там.
zhelyo: Заради водката ли искаш в Русия?
Юсуф Рабех: Да, отиде там, там кара кола, пие, няма проблем. Сега яде руска салата да се адаптира. В България хубаво, но ме арестуват, Гонзо ме удари, големи мустаци не иска повече амнистия осигурява. Иска промяна.
zhelyo: А защо не идеш в ЦСКА, там може да се адаптираш най-лесно?
Юсуф Рабех: В ЦСКА пияници, не иска. Аз спортист, аз пие с мярка. Три промила моя мярка. Аз не прекалява, аз владее себе и не лакоми се.
zhelyo: Замислял ли си се за кариера извън футбола?
Юсуф Рабех: Да, аз искам стане посланик на Уницеф. Искам кара линейки в Хаити. Да помага на хора, да спаси живот.
zhelyo: А не смяташ ли, че е по-вероятно да завиваш дюнери някъде?
Юсуф Рабех: А, не, не, аз не обича дюнер, аз обича сладко. Обича палачинки Тане и катми до подлез на НДК, аз продаде палачинки в най-лош случай, но сега отива в Русия. Айде, сега мълчи, яде руска салата.
zhelyo
А това е и сайта http://www.nenovinite.com
19.01.2010
Футболистът на Левски Юсуф Рабех, който нададе мароканските шамари на Гонзо, даде интервю за Не!Новините, в което блесна с българския си език, сподели своята истина за съпътстващите го скандали и изрази своята подкрепа за случващото се в Хаити, като се самопредложи да кара линейките там.
Ето и интервюто:
zhelyo: Здравей, Юсуфе, как е настроението, вярно ли е, че си се бил с Гонзо?
Юсуф Рабех: Аз не бил се с Гонзо, аз бил Гонзо, но сега мълчи, големи мустаци иска продаде в Русия. Русия дава 8 милиони евро, прати факс. Факс написан с пастели. Русия богати, искам отиде там.
zhelyo: Заради водката ли искаш в Русия?
Юсуф Рабех: Да, отиде там, там кара кола, пие, няма проблем. Сега яде руска салата да се адаптира. В България хубаво, но ме арестуват, Гонзо ме удари, големи мустаци не иска повече амнистия осигурява. Иска промяна.
zhelyo: А защо не идеш в ЦСКА, там може да се адаптираш най-лесно?
Юсуф Рабех: В ЦСКА пияници, не иска. Аз спортист, аз пие с мярка. Три промила моя мярка. Аз не прекалява, аз владее себе и не лакоми се.
zhelyo: Замислял ли си се за кариера извън футбола?
Юсуф Рабех: Да, аз искам стане посланик на Уницеф. Искам кара линейки в Хаити. Да помага на хора, да спаси живот.
zhelyo: А не смяташ ли, че е по-вероятно да завиваш дюнери някъде?
Юсуф Рабех: А, не, не, аз не обича дюнер, аз обича сладко. Обича палачинки Тане и катми до подлез на НДК, аз продаде палачинки в най-лош случай, но сега отива в Русия. Айде, сега мълчи, яде руска салата.
zhelyo
А това е и сайта http://www.nenovinite.com
TRS70MLF2
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Рабех: Сега аз мълчи, яде руска салата
По-добре е отколкото на Ицето английския.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kocitoto
- ще става разбирач
КИРО написа:По-добре е отколкото на Ицето английския.

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Имаме си и месни пияници,ама и яуждите ги бива! 

-
- разбира нещата
А бе който и да дойде в Б-я, се научава да яде да пие, дапсува и някои др. национални черти.

Колкото повече толкова повече!
-
- ще става разбирач
То не е смешно а направо трагично.От както се намесиха бизнесмените във футбола всеки гледа да изкара бързи пари от продажби а такива пияници като тоя ,изяждат хляба на млади момчета които имат десет пъти повече талант и хъс.На всичкото отгоре и плюе по хора които са му отървавали кожата ,ебати наглата маймуна. 

Човека неще при пияниците от ЦСКА, той си пие с мярка - 3 промила

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Представете си тогава мярката ни тия от ЦСКА.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- научил се да хвърля
Аз па невиждам какъв е проблема с езика при спортистите.Те са спортисти за да се състезават в даден спортКИРО написа:По-добре е отколкото на Ицето английския.

На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
-
- и господ не е толокова добър
Посланиците на другите държави, ако знаете как говорят български 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Жалко за него.Добър футболист,но извън терена взе да се проявява в не толкова добри светлини.Ако продължава с тоя алкохол,навсякъде ще има проблеми,където и да го продадат.
TICA FAN
-
- сериозен играч
Абе ако го продадат в Иран, както се чува, нали се сещате какво ще стане ако го хванат да пие там

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- ще става разбирач
На Стоичков му е простено колега знаеш предполагам защо а както сам каза те са спортисти и неговата работа е да играе а не да пие.Освен това алкохола не е за всеки ми като не може да пие няма да пие,светът е виждал къде къде по-големи спортисти които са прекалявали с алкохола но както казах : Големите не ги съдиме.Carlo написа: Аз па невиждам какъв е проблема с езика при спортистите.Те са спортисти за да се състезават в даден спортАко бяха преводачи или журналисти-нямаше да има странни разговори и интервюта.Дали е Стоичков или Рабех или който и да е - неговата работа е не да говори а да се състезава.

КИРО написа:По-добре е отколкото на Ицето английския.

nick71 написа:Абе ако го продадат в Иран, както се чува, нали се сещате какво ще стане ако го хванат да пие там![]()