Директно разбиване на пяська

Модератори: bobopeli, sapuna

барона
разбира нещата
разбира нещата

Re: Директно разбиване на пяська

Мнение от барона »

Браво!!! Чудесен риболов! :D :o :D
Колкото повече толкова повече!
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

borislav58 написа:Ники снощи като се прибра имаше ли терапия сол и гореша вода за краката, щото на мен ми се наложи да вземам Терафлу за загряване. :oops: Браво уловил си още едно шаране след като съм си тръгнал :smt023 Хубавия риболов се дължи на хубавите хора с които бяхме там.Надявам се пак да се видим на съвместни ЕКШЪНИ.
Боре снощи след като си трьгнахме от там отидохме в на един приятел заведението направо от рибата цялата банда и там :D си сгряхме :drinkers: душите наши :D както подобава,забравих да снимам каква софра бяхме направили :)

п.п жаната така ме навика :lol: защото до предният ден бях на антибиотици а от снощи нещо пак се вкиснах :? ама луд умора няма :lol: голяма работа сме ния рибарите като ни влезне перото не мислим за нищо друго освен за риболов :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

beis написа:
borislav58 написа:Ники снощи като се прибра имаше ли терапия сол и гореша вода за краката, щото на мен ми се наложи да вземам Терафлу за загряване. :oops: Браво уловил си още едно шаране след като съм си тръгнал :smt023 Хубавия риболов се дължи на хубавите хора с които бяхме там.Надявам се пак да се видим на съвместни ЕКШЪНИ.
Боре снощи след като си трьгнахме от там отидохме в на един приятел заведението направо от рибата цялата банда и там :D си сгряхме :drinkers: душите наши :D както подобава,забравих да снимам каква софра бяхме направили :)

п.п жаната така ме навика :lol: защото до предният ден бях на антибиотици а от снощи нещо пак се вкиснах :? ама луд умора няма :lol: голяма работа сме ния рибарите като ни влезне перото не мислим за нищо друго освен за риболов :lol:
Кажи им на колегите колко чай с мед изпи днеска!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Върл Shimano фен!
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

колеги забравих да допьлня че който ходи на пяська да внимава че има една черна котка и тази сьщата калпазанка вчера като извадих една доста прилична перка на мача с който лових няколко минути само ми взе рибата от вьздуха скочи и е откачи :lol: всички се попиляхме от смях :lol: пьрвият момент не разбрах какво става :shock: но за скунди се осьзнах и бях готов да и пусна аванс на котката :lol: :lol: :lol: която побегна нагоре по камьните :lol: :lol: голям смях падна :lol: като се сетя се смея от сьрце:lol: :lol:
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

Браво.Започнах да се успокоявам .че има и други изперкаркали като мен :D Евала за риболова,наистина си е било разбиване :drinkers:
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

beis написа:колеги забравих да допьлня че който ходи на пяська да внимава че има една черна котка и тази сьщата калпазанка вчера като извадих една доста прилична перка на мача с който лових няколко минути само ми взе рибата от вьздуха скочи и е откачи :lol: всички се попиляхме от смях :lol: пьрвият момент не разбрах какво става :shock: но за скунди се осьзнах и бях готов да и пусна аванс на котката :lol: :lol: :lol: която побегна нагоре по камьните :lol: :lol: голям смях падна :lol: като се сетя се смея от сьрце:lol: :lol:
котката има ли билет или си е жив браконер :D
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

simo72 написа:Кажи им на колегите колко чай с мед изпи днеска!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
до преди малко бях на гости на Симо72 които ме лекува с чай мед и разни витамини :D вече получих алергия от чай :D

п.п котката си е жив бракониер :lol: ако ходите си пазете яденето и пиенето от нея :lol:
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Браво База миналия месец на същото място само костури и баби ама доста прилични.
Са е голяма навалица и с Ластика ако идем ще продаваме коняк с чай няма да ловим риба. :D :D :D :D
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
fishingmaniac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingmaniac »

Браво :smt023 :smt023 :smt023
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Яко скубане е паднало.Браво! :wink:
TICA FAN
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Идеален риболов.И добър улов.
Изображение Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Супер сте хванали :smt023 .Имало е,има и занапред ще има риби на пясъка :D
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

chanio написа:Супер сте хванали :smt023 .Имало е,има и занапред ще има риби на пясъка :D
Дай Боже да си прав,но като ги гледам "колегите" от левият фланг и тези с лодките.............едва ли :smt017

Иначе :smt038 :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

утре и в неделя,който ходи там...да знае че трябва да е на мястото още в 02,00 часа...с един чувал дърва :lol: :lol:
Изображение
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

revox написа:утре и в неделя,който ходи там...да знае че трябва да е на мястото още в 02,00 часа...с един чувал дърва :lol: :lol:

Малиййй Трябва да съм в 1.00 там май с два чувала дърва :wink: :smt040 :smt040 :smt040
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”