Съдействайте
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Makari
Ako iskate ka4estveni makari na dobri ceni izberete Ungarskata firma EUROHOLD:(NIAMA SAI T V NETA.Oba4e 3 lagera dva sa4meni i edin iglen
sas super autorevers sistema,zaden avans precizen,(ne marda i milimetar na zad.}Balansirana dragka dve grafitni 6puli ma4ova i po dalboka 3 godini garancia i vs4ko tova za 29 leva bez pazarlaci kak vi se struva???Niama niakakav koi znae kakav van6en vid oba4e e perfektna imam ia ve4e 1 godina i sam mnogo dovolen imam i tri makari na 6imano i da vi kaga ne im otstapva po ni6to a zabravih predavatelnoto 4islo>>>
6,2:1
sas super autorevers sistema,zaden avans precizen,(ne marda i milimetar na zad.}Balansirana dragka dve grafitni 6puli ma4ova i po dalboka 3 godini garancia i vs4ko tova za 29 leva bez pazarlaci kak vi se struva???Niama niakakav koi znae kakav van6en vid oba4e e perfektna imam ia ve4e 1 godina i sam mnogo dovolen imam i tri makari na 6imano i da vi kaga ne im otstapva po ni6to a zabravih predavatelnoto 4islo>>>
6,2:1
Ми толкова има човека и за това пита ! Винаги може да се намери некое гостуващо тъпо парче и да каже " Ма ти кат немаш дим в гъза що питаш " или на другият полюс " Кво парадираш с тез кинти " ама според мен форумите са за туй да се споделя информация без много да се ядем на тема кинти !Anonymous написа:Ti naistina me kara6 da se smeia kato 4eta kolko pari si prigotvil![]()
![]()
Баси госте голема нерва ми образува , както и други като тебе къдет пък ядат Асенчо ( Пенн ) що им давал информация къде какво има и колко струва !
Те ти едно адресче за сведения на такива кат тебе ( ще требва обаче да потвърдиш че си над 18 в коет се съмнявам ) .
http://www.noend.hit.bg/
Апропо : тебе кат те гледам как си ги надиплил и списателсвуваш от клубове разни , направо изпадам във възхита !
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми тъй де кат в приказката за щерката и снахатаstefan написа:Мда...кой знае?bobsana написа: За съжаление нашите бисери не помагат на този, който питаше за к-кт макара и пръчка.
Според мен той не търси,а предлага,поне от септември...вижте мненията му по темата

Знаеш ли може некой кой не смее да попита да прочете и да се възползва

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Purvo zdraveite na vsichki zapaleni ribolovci.
Interesna tema za cenite na takumite ste zahvanali no spored men nai dobre e da se kupuvat istinski pruti i nai veche novi osobeno karbonovite. Nikoga nemojesh da si siguren kolko e zapazen edin prut, taka che saberete si povechko pari i ribolova zapochva.

Interesna tema za cenite na takumite ste zahvanali no spored men nai dobre e da se kupuvat istinski pruti i nai veche novi osobeno karbonovite. Nikoga nemojesh da si siguren kolko e zapazen edin prut, taka che saberete si povechko pari i ribolova zapochva.

Нариба само с въдица
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
5ааа
Пръта закупих от АКЕ-фирма от Варна 3.90-45лв.10-30гр.,а макарата от Румъния 9плюс 1 стоп лагер за 21лв.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!