4 X 4

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: 4 X 4

Мнение от GODzillata »

Днес направихме първата разходка за годината. :mrgreen:

Събрахме се няколко жипки:
Изображение

И подгряхме на една писта за мотокрос:
Изображение

Рибарят в мен не би могъл да подмине рекичка:
Изображение

След това паркирахме:
Изображение

И заредихме батериите:
Изображение

Намерихме едно интересно място, тунел сред папур, а навсякъде яко вода, потеглихме без да знаем какво ни чака:
Изображение

А ставаше все по-страшно:
Изображение

...и по-страшно...:
Изображение

...а когато водата стигна до прозореца, вече стана брррррррр :shock: :
Изображение
Изображение

Уф...на излизане стана плитко:
Изображение

Ето и последиците, когато решите да си правите джипа на амфибия:
Изображение
Изображение

Кееееф! :mrgreen: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

То бива бива..ама толкоз луди на едно място...Железни от всякъде.. :smt038 :smt023 :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Eто и малко видео, ама като нивото се покачи още, веднага з@е*@х телефона. :lol:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ukLIMXjCVOo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ukLIMXjCVOo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Кире, сложи си шнорхел щот дизела се дави много лошо и после направо сменяш мотор и турбина... бившата ми тойота новият й собственик я удави - минавал редовно през един брод, но реката след пороен дъжд издълбала яма и той я топнал до огледалото (средното :shock: )

Също сменяй често маслото на дифиренциалите, защото като нагазиш в студената вода, в тях става вакум и се пълнят с вода...

Ако те влече офроуда, може и такова да й сложиш на джипката http://www.grteambg.com/grteamstore/pro ... t=0&page=3
Изображение
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

GODzillata написа:Eто и малко видео, ама като нивото се покачи още, веднага з@е*@х телефона. :lol:
Пълниш ми душатаааа
аз утре отивам за гуми... след това малко ски, ама като гледам как няма сняг - само офф роуд ще да е :lol: :lol: :lol: , на пистите с жипкатаааа :lol: :lol:
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Тедо написа:Кире, сложи си шнорхел щот дизела се дави много лошо и после направо сменяш мотор и турбина... бившата ми тойота новият й собственик я удави - минавал редовно през един брод, но реката след пороен дъжд издълбала яма и той я топнал до огледалото (средното :shock: )

Също сменяй често маслото на дифиренциалите, защото като нагазиш в студената вода, в тях става вакум и се пълнят с вода...

Ако те влече офроуда, може и такова да й сложиш на джипката http://www.grteambg.com/grteamstore/pro ... t=0&page=3
Изображение
Тедо, ти дай линк за шнорхел, който би му станал, че нещо все не мога да намеря. :roll:
Май от Паджеро-1, а? :roll:

Майсторът ми вика, че нямало смисъл да си сменям маслото в дофовете, щом е чисто? :shock: :roll:
Мислил съм за лифтове и т.н., но като е къса база и го повдигна, ще се измести чувствително центъра на тежестта.
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

GODzillata написа:
Тедо написа:Кире, сложи си шнорхел щот дизела се дави много лошо и после направо сменяш мотор и турбина... бившата ми тойота новият й собственик я удави - минавал редовно през един брод, но реката след пороен дъжд издълбала яма и той я топнал до огледалото (средното :shock: )

Тедо, ти дай линк за шнорхел, който би му станал, че нещо все не мога да намеря. :roll:
Май от Паджеро-1, а? :roll:

Майсторът ми вика, че нямало смисъл да си сменям маслото в дофовете, щом е чисто? :shock: :roll:
Мислил съм за лифтове и т.н., но като е къса база и го повдигна, ще се измести чувствително центъра на тежестта.
Ти тези майстори недей да ги слушаш, най гадно е да се прецакаш сам заради 100-на лева за масло... аз преди 20-на дни дадох 400 лв за масла на дифове и скоростна и раздатка, ако знаеш 'ква чорба гадна бяха старите вътре... 40-50 000 км, казват хората, ако се топи често във вода и кал - 10 000 км и смяна. :wink: А пък за лифт, ееехх ако не беше т.н. КРИЗА щях вече да съм мнооого висок :lol: :lol:
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Галопера, ако е висок джип... :) Няма да имаш никакви проблеми с 5см вдигане, но ще трябва и поне 31" или 32" гуми да сложиш...
След това като минаваш с 50кмч през "спящ полицай" няма да ти се разлива кафето даже... голям кеф е!

Шнорхела от Паджеро трябва да пасне... виж при Явор от Вромос /Бургас/ може да има на тънка цена... и лебедките им не са скъпи, а вършат работа...

Накратко откажи се докато е време... Един колега преди 3-4 години започна с Галопер, сега си е направил специален джип за състезания и не ги пропуска...
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Тедо написа:Накратко откажи се докато е време... Един колега преди 3-4 години започна с Галопер, сега си е направил специален джип за състезания и не ги пропуска...
Хех...няма да се вманиачавам за състезания, но шнорхел определено ще ми трябва, че да мога да пускам и лодката. :roll:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Кире ако превъртиш жипката 3-4пъти по таван и падне пак на колелета та признавам и ща черпа.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_YQlXwJ7mr4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_YQlXwJ7mr4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Краско, рано или късно до там се стига. :lol:

Миналата година на оффроуда в Стара Загора тамън две джипки се преобърнаха.
Изображение
&
Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Смятам в най-скоро време да се присъединя,към притежателите на 4x4.Замислил съм нещо таквоз,дизел или бенц-незнам

Изображение

Изображение

Нека,ако има колеги притежаващи rav4 след 2001г. да споделят тва-онва.Не съм луд,кат вас и никъв екстрем офроуд 8) просто да стигам по язовирите и през дебелата кал :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

chanio написа:...Не съм луд,кат вас и никъв екстрем офроуд 8) просто да стигам по язовирите и през дебелата кал :D
To така се почва, "вервай ми". :wink:
После - я, да видим дали мога да мина през тая рекичка, през този дол и т.н. :mrgreen:
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Прегледах цялата тема от началото до края защото сега я видях за пръв път много хубава тема на мен лично ми хареса научих доста работи но сега малко да ви събера очите.http://www.youtube.com/watch?v=w_F7QrR4Ur8 е това е.
Изображение Изображение
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

fn1p написа:Прегледах цялата тема от началото до края защото сега я видях за пръв път много хубава тема на мен лично ми хареса научих доста работи но сега малко да ви събера очите.http://www.youtube.com/watch?v=w_F7QrR4Ur8 е това е.
Е няма такава кола :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”