Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция-мисията възможна 01-24-2010
Re: Благотворителна акция-мисията възможна 01-24-2010
Браво момчета. Все така да продължавате

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Коментара е излишен БРАВО ГОЛЕМИ СТЕ.
Още едно добро дело.

Още едно добро дело.
- krokibg
- учете се от него
Честър,незнам как ти звуча,ама съм свикнал да звуча реално
Елате утре,вземете си тези сини кофички дето ги дармадаскахте за пет рибета,вземете едно сюркме и елате да си хванете зарибител каракуда.А дали ти звуча като арендатор,то просто няма как да ти звуча на теб,и ти като пишеш, ми звучиш като човек дето незнае какво пише по адрес на арендаторите,ама си мълча,защото знам че има и арендатори миндили.Така че,когато чегеш,гледаи иконките накрая на поста.Ако има иконки,те показвачт човек бъзика ли се или говори сериозно.Научи се да познаваш,кога човек се бъзика и кога говори сериозно.Думата "Тъпаци" съм я написал заради това ,че просто за пет каракуди сте помъкнали толкова бидони а за поканата чи,никога никои не съм върнал,особенно приятели

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Local
- учете се от него
Браво! Благородна постъпка! 

Клавиатура риба не лови!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Адмирации 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Браво,момци - най-големите сте.Пример за това,как трябва да се мисли за това,че риба ще се лови и утре,не само днес.

- emo vasilev
- сериозен играч
Браво момчета !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Виж Бат Любо ако искахме да хвърляме сръкмета щяхме да опоскаме канала като му си е реда
Та на Васко бидоните нямаше да стигнат,понеже има страшно много риба, както виждаш на снимките сичко е хванато на въдица има разлика.
А за арендаторите до единомислие няма да можем да стигним никога, при положение че аз съм от едната страна а ти от другата на барикадата, и секи си гледа неговия интерест.Макар и да си от малкото собственици който си гледат добре работата.
Това че спорим не ми пречи да те уважавам като човек и личност.

А за арендаторите до единомислие няма да можем да стигним никога, при положение че аз съм от едната страна а ти от другата на барикадата, и секи си гледа неговия интерест.Макар и да си от малкото собственици който си гледат добре работата.
Това че спорим не ми пречи да те уважавам като човек и личност.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
morskiq написа:Шапка ви свалям, ЕВАЛА!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Don4o_62
- учете се от него
Много добро начинание.И аз щях да дойда, но се разминах с времето
.Относно рибата,колкото толкова,без значение каква.Важното е че работата е тръгнала,а другия път може да се помисли за друг вид риба(кефал,червеноперка),защо не и бяла или щука.Съжалявам,че го решихте сега.Ако беше по рано през лятото,щях да го имам впредвид, и като знам колко малки сомчета по лакет съм хващал на Марица, и съм си ги пускал обратно,по добре беше да ги нося в една кофа на 40-то, вместо разни чокъли като ги хванат да ги прибират.Но живот и здраве пак не е късно,сезона полека лека идва.
Нещо Бойко ми се губи от кадър

Нещо Бойко ми се губи от кадър

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Ето и от мен някое фото :
Сутрешна загрявка с кафе.

Васко Кеца , първи взе да жъне успехи.

Една обща снимка на всички присъстващи на събитието.

Още веднъж - много добра среща се получи и се радвам,че бях с вас.
Поздрави на всички и дано правим повече подобни събития.
Сутрешна загрявка с кафе.

Васко Кеца , първи взе да жъне успехи.

Една обща снимка на всички присъстващи на събитието.

Още веднъж - много добра среща се получи и се радвам,че бях с вас.
Поздрави на всички и дано правим повече подобни събития.
TICA FAN
Отлично . Жалко ,Че такива АКЦИИ не поучават широка гласност иначе всички рибари биха участвали . ПОЗДРАВЛЕНИЕ
-
- новобранец
ОТ МЕН ГОЛЯАМО БЛГОДАРСКОКО ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ СОЛЯН ЧЕ ПРИСЪСТВАХА НА РИБОЛОВА,стана невероятен купон също благодарим на колегите от ПЛОВДИВ ДЕТО И ТЕ ПРИСЪСТВАХА ,НА ЗАРИБЯВАНЕТО НА 40то. Стана страхотно дано и за напред има таква мероприатия. Перфектна организация от страна на Асен и Васко и цалата група от Асеновград.БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ГОСТИ ЗА ПРИСЪСТВИЕТО

-
- новобранец
Бат Любо не е за 5те рибета а е важна организацията.ТОВА КЕТО ГО НАПРАВИХМЕ ДА ГО ВИДИ ЦАЛА БЪЛГАРИЯ ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ а не само да хващаме, всеки може да хване но малцина да пуснат. За това по нашите водоеми няма риба,всеки си прави каквото иска. ДАЙ БОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАТО ТЕБ.И КАТО НАС.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Честър,незнам как ти звуча,ама съм свикнал да звуча реално![]()
![]()
Елате утре,вземете си тези сини кофички дето ги дармадаскахте за пет рибета,вземете едно сюркме и елате да си хванете зарибител каракуда.А дали ти звуча като арендатор,то просто няма как да ти звуча на теб,и ти като пишеш, ми звучиш като човек дето незнае какво пише по адрес на арендаторите,ама си мълча,защото знам че има и арендатори миндили.Така че,когато чегеш,гледаи иконките накрая на поста.Ако има иконки,те показвачт човек бъзика ли се или говори сериозно.Научи се да познаваш,кога човек се бъзика и кога говори сериозно.Думата "Тъпаци" съм я написал заради това ,че просто за пет каракуди сте помъкнали толкова бидони а за поканата чи,никога никои не съм върнал,особенно приятели
![]()
![]()
![]()