Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Надуваеми дюшеци INTEX
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Надуваеми дюшеци INTEX
помпенето става и с крачната помпа за лодката, но трябва да се притиска, защото на дюшека няма скобичката за законтряне на маркуча... иначе с уста много бързо се завива свят...
Аз имам 140х190см и е супер стабилен в морето и не се обръща като плажните... освен това "велура" не се пързаля и не изпадаш... Един пич си беше вързал камък със сезал за котва и ловеше попчета на Зл. рибка на Созопол с такъв...
С две думи при хубаво време лятото може да съчетаете полезното с приятното...
Аз имам 140х190см и е супер стабилен в морето и не се обръща като плажните... освен това "велура" не се пързаля и не изпадаш... Един пич си беше вързал камък със сезал за котва и ловеше попчета на Зл. рибка на Созопол с такъв...
С две думи при хубаво време лятото може да съчетаете полезното с приятното...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От тези помпи,които се предлагат с дюшека има и такива дето помпат и в двете посоки и са по-удачни.С еденична си е хамалогия.Е дюшека ми е от големите де!На един 4- дневен излет го ползвах.През ноща се удървих от студ.Трябваше да му подложа вълнено одеяло и от долу и отгоре.Няколко месеца след това ми се наложи да го ползвам пак и установих,че вече изпуска.Не съм го пускал на вода,защото прочетох,че не трябва.

-
- вече хвърля и на тежко
Колега, най-вероятно не си го напомпал достатъчно и си опирал в земята. Аз имах същия проблем първия път, защото ме домързя да помпя. На другата вечер, след здраво помпане си спах идеално, а времето беше същото. Яко надуване му е майката.stich написа:....През ноща се удървих от студ.Трябваше да му подложа вълнено одеяло и от долу и отгоре....
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Показаха ми един много забавен начин на помпане, аз не бих си помпал така дюшека, но определено става 
та начина е следния:
палиш колата и надяваш дюшека на аспуха
изфорсираш и за 2 секунди е готов... още по гадното беше че младежите го правиха с дизелова кола
поне бензин да беше...

та начина е следния:
палиш колата и надяваш дюшека на аспуха

- Кузмич
- dreamer
Че кво му е на дюшека 3 сезона го ползваме по водоеми и морета и само е избледнял.
Заедно с дюшека продават и парченце от материята му, това е лепенка.
Моя милост 95кг ...

...онова куче doberman 110кг...

...и още си е здрав.
Заедно с дюшека продават и парченце от материята му, това е лепенка.
Моя милост 95кг ...
...онова куче doberman 110кг...
...и още си е здрав.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"