Защо форумът е станал Битак ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Защо форумът е станал Битак ?

Мнение от eminem94 »

Защо в форума се пускат теми почти само за продажби ..... ? Защото голяма част от потребителите ги няма или ?
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Защо форумът е станал Битак ?

Мнение от slivnalia »

Еминемчо какъв ти е проблема на теб немога да те разбера,нека си продават хората теб какво те притеснява това.
Кой потребители ги няма казваш.... :smt017
Не забравяй от къде тръгна, и дали ако не беше този форум без потребители .........айде бъди здрав :wink:
Последно промяна от slivnalia на Нед Яну 24, 2010 9:12 pm, променено общо 3 пъти.
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Защото е зима, хората подменят оборудването, излетите са малко, темите се поизчерпаха и така :roll:
Rachkov
новобранец
новобранец

Мнение от Rachkov »

1. защото има такава опция
2. защото опцията е неограничена
3. защото много хора предлагат
4 . защото много хора търсят ниски цени и на старо (на "старо" има и добре запазени стоки които са като нови или чисто нови)

лично мое мнение
Fuck the Burger,fuck the pizza - The best is BANICA
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Много Добре знам от къде съм тръгнал .... Но тва на ден да пускат по 10-15 обяви за продажба е много ..... хванете и изтрийте темата ... повече няма да пиша .... форума толкова е промаднал , че направо няма на къде повече .Когато се регистрирах в този форум беше цвете ... имаше всичко .Сега няма Нищо!
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Допълвам колегата с това че доста хора четат кое става кое не става кое се копува и кое не.От там се черпи голяма информация и новобранци като мен се стремим да не си даваме парите на вятъра.И ако можем да направим икономийка.Даже мисля че за толкова регистрирани офертите са малко.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

То тва е некъв страшен ташак.Тва е онлайн магазин не форум за риболов.А и малкото хора които са останали постоянно са в магазина.Тука и да пуснеш тема за нещо свързано с риболова ефект няма,всеки се прави на много умен.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Еминемчо случайно да си разбрал че живеем в условията на криза?
Изображение
Незнанието не е извинение.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

rumci написа:Защото е зима, хората подменят оборудването, излетите са малко, темите се поизчерпаха и така :roll:
То тука като се пусне нещо в магазина след 1 минута е купено.Ебаси мизерията...Го фишинг,фишинг манията и карпбг са много по нормални...Тука главно некви професори които 1 път в годината ходат на риба ама всичко знаят...
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Знам , че е криза .... Заради тая криза му се Е** ма***** на форума
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

eminem94 написа:Много Добре знам от къде съм тръгнал .... Но тва на ден да пускат по 10-15 обяви за продажба е много ..... хванете и изтрийте темата ... повече няма да пиша .... форума толкова е промаднал , че направо няма на къде повече .Когато се регистрирах в този форум беше цвете ... имаше всичко .Сега няма Нищо!
Нали си имаш регистрации на други места,драскай си там щом този е проМаднал.Лимони!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

eminem94 написа:Знам , че е криза .... Заради тая криза му се Е** ма***** на форума

Не е заради кризата а заради потребителите.Никой не се интересува от риболов.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

eminem94 написа:Много Добре знам от къде съм тръгнал .... Но тва на ден да пускат по 10-15 обяви за продажба е много ..... хванете и изтрийте темата ... повече няма да пиша .... форума толкова е промаднал , че направо няма на къде повече .Когато се регистрирах в този форум беше цвете ... имаше всичко .Сега няма Нищо!
Абе виж сега от доста време тая в мен едно нещо ама сега ще го кажа,стига с тези подмолни игрички,О.К сега има друг форум ,и какво от това видя ли някой такъв диверсант като тебе да се опитва да прави интриги там :?:
Виж какво моето момче всички сме приятели и се познаваме от много отдавана ,лоша дума за никой не е казана ,така че не се напъвай толкова нищо няма да постигнеш.Ако греша някъде опровергай ме,за мен ти пусна тази тема единствено и само заради това да си интересен ,да ама не си :wink:
Максче ми не влизай тука като не ти е интересно
Последно промяна от slivnalia на Нед Яну 24, 2010 9:39 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Момчета, имате конкретни предложения за развитието на форума или просто така, да се намирате на приказка? След като не ви харесва форума и е пълен т...к, защо изобщо го посещавате.
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Макси ако аз съм модератор със това свое исказване си получаваш перманентен бан за този форум.Ако не си запознат едно време на това се викаше ЛИСТ INVITE.В този форум каниш хора за друг форум. :axe: А по темата не всички живеем в София и взимаме по 1500 лева заплати и можем да си позжолим листо нови такъмо за една шапка пари.И на вас Софианците винаги нещо ви пречи.Защо не преместите Витоша да не ви пречи Перник примерно ?
Заключено

Обратно към “Разни”