Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо форумът е станал Битак ?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо форумът е станал Битак ?
Защо в форума се пускат теми почти само за продажби ..... ? Защото голяма част от потребителите ги няма или ?
-
- кандидат преподавател
Re: Защо форумът е станал Битак ?
Еминемчо какъв ти е проблема на теб немога да те разбера,нека си продават хората теб какво те притеснява това.
Кой потребители ги няма казваш....
Не забравяй от къде тръгна, и дали ако не беше този форум без потребители .........айде бъди здрав
Кой потребители ги няма казваш....

Не забравяй от къде тръгна, и дали ако не беше този форум без потребители .........айде бъди здрав

Последно промяна от slivnalia на Нед Яну 24, 2010 9:12 pm, променено общо 3 пъти.

Защото е зима, хората подменят оборудването, излетите са малко, темите се поизчерпаха и така 

-
- новобранец
1. защото има такава опция
2. защото опцията е неограничена
3. защото много хора предлагат
4 . защото много хора търсят ниски цени и на старо (на "старо" има и добре запазени стоки които са като нови или чисто нови)
лично мое мнение
2. защото опцията е неограничена
3. защото много хора предлагат
4 . защото много хора търсят ниски цени и на старо (на "старо" има и добре запазени стоки които са като нови или чисто нови)
лично мое мнение
Fuck the Burger,fuck the pizza - The best is BANICA
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много Добре знам от къде съм тръгнал .... Но тва на ден да пускат по 10-15 обяви за продажба е много ..... хванете и изтрийте темата ... повече няма да пиша .... форума толкова е промаднал , че направо няма на къде повече .Когато се регистрирах в този форум беше цвете ... имаше всичко .Сега няма Нищо!
-
- вече хвърля и на тежко
Допълвам колегата с това че доста хора четат кое става кое не става кое се копува и кое не.От там се черпи голяма информация и новобранци като мен се стремим да не си даваме парите на вятъра.И ако можем да направим икономийка.Даже мисля че за толкова регистрирани офертите са малко.
-
- вече хвърля и на тежко
То тва е некъв страшен ташак.Тва е онлайн магазин не форум за риболов.А и малкото хора които са останали постоянно са в магазина.Тука и да пуснеш тема за нещо свързано с риболова ефект няма,всеки се прави на много умен.
Еминемчо случайно да си разбрал че живеем в условията на криза?

Незнанието не е извинение.
-
- вече хвърля и на тежко
То тука като се пусне нещо в магазина след 1 минута е купено.Ебаси мизерията...Го фишинг,фишинг манията и карпбг са много по нормални...Тука главно некви професори които 1 път в годината ходат на риба ама всичко знаят...rumci написа:Защото е зима, хората подменят оборудването, излетите са малко, темите се поизчерпаха и така
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Знам , че е криза .... Заради тая криза му се Е** ма***** на форума
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нали си имаш регистрации на други места,драскай си там щом този е проМаднал.Лимони!eminem94 написа:Много Добре знам от къде съм тръгнал .... Но тва на ден да пускат по 10-15 обяви за продажба е много ..... хванете и изтрийте темата ... повече няма да пиша .... форума толкова е промаднал , че направо няма на къде повече .Когато се регистрирах в този форум беше цвете ... имаше всичко .Сега няма Нищо!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
eminem94 написа:Знам , че е криза .... Заради тая криза му се Е** ма***** на форума
Не е заради кризата а заради потребителите.Никой не се интересува от риболов.
-
- кандидат преподавател
Абе виж сега от доста време тая в мен едно нещо ама сега ще го кажа,стига с тези подмолни игрички,О.К сега има друг форум ,и какво от това видя ли някой такъв диверсант като тебе да се опитва да прави интриги тамeminem94 написа:Много Добре знам от къде съм тръгнал .... Но тва на ден да пускат по 10-15 обяви за продажба е много ..... хванете и изтрийте темата ... повече няма да пиша .... форума толкова е промаднал , че направо няма на къде повече .Когато се регистрирах в този форум беше цвете ... имаше всичко .Сега няма Нищо!

Виж какво моето момче всички сме приятели и се познаваме от много отдавана ,лоша дума за никой не е казана ,така че не се напъвай толкова нищо няма да постигнеш.Ако греша някъде опровергай ме,за мен ти пусна тази тема единствено и само заради това да си интересен ,да ама не си

Максче ми не влизай тука като не ти е интересно
Последно промяна от slivnalia на Нед Яну 24, 2010 9:39 pm, променено общо 2 пъти.

Момчета, имате конкретни предложения за развитието на форума или просто така, да се намирате на приказка? След като не ви харесва форума и е пълен т...к, защо изобщо го посещавате.
-
- вече хвърля и на тежко
Макси ако аз съм модератор със това свое исказване си получаваш перманентен бан за този форум.Ако не си запознат едно време на това се викаше ЛИСТ INVITE.В този форум каниш хора за друг форум.
А по темата не всички живеем в София и взимаме по 1500 лева заплати и можем да си позжолим листо нови такъмо за една шапка пари.И на вас Софианците винаги нещо ви пречи.Защо не преместите Витоша да не ви пречи Перник примерно ?