Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо форумът е станал Битак ?
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Защо форумът е станал Битак ?
Local написа:Хубаво, че казахте за плувките на Rive, да ида утре да си ги взема от пощата...
От къде си си ги поръчал.
- orion30
- разбира нещата
Как да няма теми свързани с риболова.Ето тази например помага как и какви видове риби да ловим.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=31908

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Преди година пак се бяхте разбесняли вие двамцата!Помниш ли?ma3xa1993 написа:...Сумнанбул брато...
А другото помниш ли го?
-
- вече хвърля и на тежко
orion30 написа:Как да няма теми свързани с риболова.Ето тази например помага как и какви видове риби да ловим.![]()
А бе смотан а тема с кой да си допия водката или некви други простотии,спам тема хахахха...Страшен смях...
-
- вече хвърля и на тежко
sapuna написа:Преди година пак се бяхте разбесняли вие двамцата!Помниш ли?ma3xa1993 написа:...Сумнанбул брато...
А другото помниш ли го?
еее сапун ти си много голем пич според мен...

-
- вече хвърля и на тежко
Извинявам се предварително но проблема тръгна от там че форума се е превърнал в битак.Незнам на какво положение са колегите но за хора с ограничени финанси това е прекрасна възможност да си купят нещо.В един момент на Инвайтърчето и неговото приятелче им писнало и взеха да се правят на модерни.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Явно кризата и скуката са ни озлобили. И не е в магазина проблема. Човек ако знае нещо, няма да пита, а иначе е нормално да му е сбозен въпроса. По лошото е, че следващите 4-5 поста само ни убеждават колко е тъп питащият. Петия и шестия пост са извън темата, а на седмия вече е заключена. А не са само те двамата, които литнаха нависоко /справка - http://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm /
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всяка зима, темите за продаване, надделяват над останалите. Това си е нормално.
Зимата е сезон , през който мнозинството от рибари не ходят на риба, ами просто си оглеждат оборудването, ако има нещо за продаване го продават, ако има нещо за купуване го купуват. Тук в някои случаи е по-удачния вариант да купиш някой артикул от магазина,което е напълно нормално някои неща стигат до -50% от цената в магазина. Ей сега гледайте като мине зимата, как темите от магазина ще намалеят, винаги си е било така.
Ха наслука и наздраве

Ха наслука и наздраве

Последно промяна от felippemassa на Нед Яну 24, 2010 10:16 pm, променено общо 1 път.
- Local
- учете се от него
от англия, ти беше пуснал тема в която и линк ти бях дал, а иначе след 1 месец при вноситела на Sensas и Rive (http://www.aquasport-n.com) ще пристигнат плувки и на 2-те фирмиma3xa1993 написа:Local написа:Хубаво, че казахте за плувките на Rive, да ида утре да си ги взема от пощата...
От къде си си ги поръчал.

Клавиатура риба не лови!!!
- dedeff
- разбира нещата
Ей братле или си прекалил с алкохола,или много обичаш да дразниш,та вземи се укроти малко и не настъпвай хора по-мазолите.Мисля,че бях ясен и изчерпателен.ma3xa1993 написа:sapuna написа:Преди година пак се бяхте разбесняли вие двамцата!Помниш ли?ma3xa1993 написа:...Сумнанбул брато...
А другото помниш ли го?
еее сапун ти си много голем пич според мен...![]()
![]()
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- кандидат преподавател
Чета тази тема от самото й начало. Чудя се дали да се смея или да се ядосвам. На основния тематичен въпрос имам елементарен отговор: Зима е, криза е, хората са затруднени, всеки търси нещо хубаво, но възможно по-евтино. Друго обаче искам да кажа - темата вече наподобява селска вечеринка. Основният проблем май е в това, че много съфорумници ловят риба най-вече "на клавиатура". Нека запазим добрия и етичен тон един към друг, а комплексите си да избиваме другаде. Аз лично използвам форума за удоволствие и за обмяна на опит, която едва ли на някого е излишна. Нормално е всеки да има приоритетни теми, в които е по-компетентен на база натрупан опит, и съответно да се достига до спорове. Но тези спорове следва да водят до ползотворни изводи. Нека не нарушаваме приятната атмосфера!
С поздрави: Симо
С поздрави: Симо
Върл Shimano фен!
-
- вече хвърля и на тежко
А бе става ли некой да ме банне...
-
- кандидат преподавател
Прости им господи те незнаят какво правят или пишат.
Барута може да ти свърши тая работаma3xa1993 написа:А бе става ли некой да ме банне...

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не става,май ще те правят модераторma3xa1993 написа:А бе става ли некой да ме банне...

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!