Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо форумът е станал Битак ?
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: Защо форумът е станал Битак ?
Става,що неma3xa1993 написа:А бе става ли некой да ме банне...

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре ще съжаляваш.
Замирисва на барут.

Замирисва на барут.
-
- ще става разбирач
Според мен има хора хоито се регистрират само заради магазина,но това си е тяхна работа.Щом форума го позволява ще ги търпим.Лошото държание на някой колеги ми се ще да е от носталгия по едновремешния форум ,който наистина е бил в пъти по хубав и по- задружен.Да се надяваме пак да стане такъв но се съмнявам 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аз предлагам да се сложи 1 банер на сайта - " Не държим никой на сила тук " . Някъде да се набива на очи,че всеки който е недоволен да го гледа и да се замисли,преди да пусне подобни теми с такъв характер.
Последно промяна от SONY на Нед Яну 24, 2010 10:27 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
-
- фен клуб-скобар
А бе момци земете си съберете мислите малко
То в риболовен саит ако няма магазин къде?
А това че има личности които висат само в магазина да не те притеснява те маи повечето си висат в тяхните магазини и си шиткат стоката и тук
Защото пазаруват със отстъпки които не са за всеки!!!Някои като вземе щтека за 1500 с отсъпка а в магазина струва 2000 от къде претпочиташ да я земеш за 1700 на един риболов примерно 

То в риболовен саит ако няма магазин къде?
А това че има личности които висат само в магазина да не те притеснява те маи повечето си висат в тяхните магазини и си шиткат стоката и тук

Май няма да му е за сефтеsaksi написа:Става,що неma3xa1993 написа:А бе става ли некой да ме банне...

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- вече хвърля и на тежко
Даже много закъсняха.Трябваше отдавна да си пътник.
-
- вече хвърля и на тежко
Не ми дреме.Вече съм банван доста пъти.Вече няма и да се регистрирам...Не ми трябва...Дреме ми на кво ще замерише.Кво ви е шубе от барута като некви ученички пред директора...felippemassa написа:Утре ще съжаляваш.![]()
Замирисва на барут.
За бързо се разбра мнението на много колеги.Мисля,че е достатъчно вече.Който е ЗА темата да се заключи,да каже.Аз съм ЗА,щото вместо да си правим кефа,да си пишем за риболова и друго.....някои взеха да си мерят патките.Бийте и ключа,то се знаят мненията вече.

-
- вече хвърля и на тежко
Ако си мислиш ,че във друг форум ще те търпят ..........жестоко се лъжеш.ma3xa1993 написа:Не ми дреме.Вече съм банван доста пъти.Вече няма и да се регистрирам...Не ми трябва...Дреме ми на кво ще замерише.Кво ви е шубе от барута като некви ученички пред директора...felippemassa написа:Утре ще съжаляваш.![]()
Замирисва на барут.

МАКСА,по добре си мълчи да не ти се стъжни като те баннат ще съжаляваш ние малките във форума трябва да си мълчим защото сме малки и трябва да уважаваме по-големите в този форум защото са с повече опит това е най-малкото другото е,че те просто са живяли повече видя ли са повече
когато по големите са се блъскали как да го направя този монтаж как това как онова на нас сега ни е на готова а ти си недоволен еми извинявай но все пак бъди малко по разумен и не се заяждай с butnik, и другите стари рибари защото какво ти писах по горе те са си блъскали главите как да им се получат монтажите а на теб ти е на ГОТОВО това е.А проблема идва от там,че е зима почакай малко да се постопли.
когато по големите са се блъскали как да го направя този монтаж как това как онова на нас сега ни е на готова а ти си недоволен еми извинявай но все пак бъди малко по разумен и не се заяждай с butnik, и другите стари рибари защото какво ти писах по горе те са си блъскали главите как да им се получат монтажите а на теб ти е на ГОТОВО това е.А проблема идва от там,че е зима почакай малко да се постопли.

-
- научил се да хвърля
От толкова много време съм в тоя форум защо ли никой не се е заяждал с мен или аз пък с него.... Просто на някой хора им липсват първите 7 години от живота и не са научени да оценяват някой неща .
То затова и държавата е на тоя хал....
То затова и държавата е на тоя хал....

-
- кандидат преподавател
И аз съм на това мнение!!!revox написа:За бързо се разбра мнението на много колеги.Мисля,че е достатъчно вече.Който е ЗА темата да се заключи,да каже.Аз съм ЗА,щото вместо да си правим кефа,да си пишем за риболова и друго.....някои взеха да си мерят патките.Бийте и ключа,то се знаят мненията вече.
Върл Shimano фен!
Айде и аз съм ЗА не бива да спорим за глупости всичко си е наред в форума няма нищо нередно.

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Както се казва “ В спора се ражда истината”, та какво ми идва на идея. В повечето сайтове има такси за продажба. Та от наблюдения нашия форум е като малък Ebay . Нека модовете го обмислят. Така няма да се чудят от къде и от кого да съберат пари когато се наложи.
Така , че темата си е на място и на време.
Така , че темата си е на място и на време.