Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Видове feeder хранилки
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Видове feeder хранилки
Мотод хранилка и както каза колегаа няма още пасти и захранки във Бг които са предназначени за тях

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На ВДЕ мисля,че съм виждал за метод фидер.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам я същата, но не съм я пробвал още. Имам тази с ластика и мисля да я преправям защото ми се струва че ще се счупи крачето за което се връзва към линията. Тънко е и се огъва, мисля че ще се изкърти при първия шаран.
Един възрастен колега ми разправя че преди 30-40 години са си правили същите от лъжици, като са отливали малко олово на дъното на лъжицата.
Сега видях в един магазин захранка специално за метод фидер на МВДЕ, на цена 11 лева пакета.
п.п. пускам тема "Метод фидер": http://forum.nariba.com/viewtopic23114.html
Един възрастен колега ми разправя че преди 30-40 години са си правили същите от лъжици, като са отливали малко олово на дъното на лъжицата.
Сега видях в един магазин захранка специално за метод фидер на МВДЕ, на цена 11 лева пакета.
п.п. пускам тема "Метод фидер": http://forum.nariba.com/viewtopic23114.html
нямам живарник
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Като другите,да попитам автора все пак-защото хранилка някои казват и на захранката-та за видове фидер хранилки ли е темата или за видове подхранки и използването им.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За да не заключвам темата ще изтрия неподходящите постове.Аз няма с кой да си меря нищо.Колеги които са идвали с мен на риболов са разбрали ,че не преписвам и поствам , а пиша от собствен опит.Предварително се извинявам ако изтрия друг пост,който не е свързан с темата.
Интересна хранилка на Корморан

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Камасан са пуснали (аз за пръв път ги виждам) хранилки за фидер: http://www.kamasanbg.com/show/view/25/K ... k-cap.html
нямам живарник
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
тъкива съм виждал но друг тип по-издължени и с онзи гаден жълт цвят....Обаче за мен са някакси "хилава"работа с тоя ластик отвътре мисля,че ще има много хранилки фира ама незнам на тея къква им е изработката може ластика да държи на стареенеhristotihov написа:Камасан са пуснали (аз за пръв път ги виждам) хранилки за фидер: http://www.kamasanbg.com/show/view/25/K ... k-cap.html

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
От една година ги използвам и двата вида-отворена и затворена,никакви грижи с тях.Миналата година си ги поръчах по един колега да ми донесе от тях.Наско няма нищо вечно.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отдавна имам идея да си направя от кутийките от шоколадовите яйцаhristotihov написа:Камасан са пуснали (аз за пръв път ги виждам) хранилки за фидер: http://www.kamasanbg.com/show/view/25/K ... k-cap.html

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Ей тия хранилки ма интересуват дали се продават някаде у нас по-точно в онлайн магазините. Ако някой знае моля да ми каже.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- научил се да хвърля
И аз търся точно такива, по рибарските магазини съм виждал само с капсула за бял червей, ако не се лъжа бяха към 4лв.dunavski написа: Ей тия хранилки ма интересуват дали се продават някаде у нас по-точно в онлайн магазините. Ако някой знае моля да ми каже.
FCSH - isianty !
Че е интересна - интересна е. И е лесна за имитиране и за домашна изработка също. Въпроса е дали върши работа? Мисля си, обаче, дали няма да се закача по дъното и с каква консистенция трябва да е захранката, та да не се разхвърчи преди да се е приводнила? То това зависи и от дупките на мрежичката, но все, пак?dekata написа:Интересна хранилка на Корморан![]()
Ако пък и кълве... Още по-добре!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тая хранилка доколкото знам въобще не е за слаководен риболов, а за риболов на змиорки 

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation