Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Откраднат бус!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Откраднат бус!!!
Не знам защо си мислите,че автоджамбазите си въртят из София с буса.От мястото от което е откраднат е вкаран директно в някой гараж и,или ще се обадят за откуп,или вече е на части!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тоя бус сигурно вече е станал донор на няколко други реликви.
Много крадат мамка им .
На скоро на един познат му взеха буса и му звънят и искат пари.Е човека се принуди да им плати.
Може би на бат Бойко не му крадат неговите коли.
Много крадат мамка им .
На скоро на един познат му взеха буса и му звънят и искат пари.Е човека се принуди да им плати.
Може би на бат Бойко не му крадат неговите коли.
-
- ще става разбирач
Просто сега видях темата и дадох предложение. Коли се крадат за много неща ! Едва ли някой си мисли , че си джиткат с бусчето и не им дреме.Приятел си намери колата паркирана през три квартала пред един блок- точно бакшишите я намериха.stich написа:Не знам защо си мислите,че автоджамбазите си въртят из София с буса.От мястото от което е откраднат е вкаран директно в някой гараж и,или ще се обадят за откуп,или вече е на части!
Последно промяна от deso_bg на Пон Яну 25, 2010 3:26 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Еми пожелавам същата развръзка и на колегата...то знае ли се ?!?deso_bg написа:Приятел си намери колата паркирана през три квартала пред един блок- точно бакшишите я намериха.

- krokibg
- учете се от него
Кои краде бусове за да се разхожда бе момчета.Ако ще се возят,дори и прост тинейдзжър ще предпочете някоя лада,пред този бус
Не че искам да обидя бусчето на колегата ама е много несериозно да се пише така,че го откраднали да се возят.Има и трети вариант,които не искам да го мисля
Има вариант,крадци да са го взели по поръчка на някоя група за грабежи
Може сега да стои някъде скрит в селски гараж и да чака момента да го исползват.Дано не е така че много писане има после и разследване да не им го е дал колегата сам и т.н.Дано да го намери някъде из София,в което се съмнявам,вече е на части

Последно промяна от krokibg на Пон Яну 25, 2010 9:45 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
имахме такъв бус, преди няколко години го продадохме за 800лв... С такъв трудно се прави грабеж и едва ли затова е взет... сигурно е на части вече... но направо се учудвам как са паднали толкова...
- krokibg
- учете се от него
Куче в рокля да мине,и него ще забършат,дано обаче се намери,човека си го е кътал да си ходи за рибка а може би и работи с него нещоstich написа:Криза!Тедо написа:... но направо се учудвам как са паднали толкова...

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Мнооого неприятна история.Любо сигурно е прав...Вече е разфасовка някъде...Дано не е така...