"Не" на гуменярките!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Публикувай отговор
complast
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: "Не" на гуменярките!

Мнение от complast »

Емо що се обърна 180 градуса бе брате?Бех сигурен че ще ти уври памето!Сега остава и Левака да си дойде у час.
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

complast написа:Емо що се обърна 180 градуса бе брате?Бех сигурен че ще ти уври памето!Сега остава и Левака да си дойде у час.
Щото на хувабото не мога да кажа лошо,а главата не ми е уврела още. :wink:
Изображение
Пусни да видим твоята лодка.Омръзна ми някой да ми хвали нещо,а аз да гадая защо. :roll: :roll: :roll: :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Какво стана сега у тази тема :!: Тези дето хвалят твърдите лодки,не пускат техните да ги видим. :wink: На приказки е лесно 8) .....покажете ми нещо свестно за риболов. :axe:
Лодката Валер е ясна....най-доброто според мен по хиляда причини.Друго добро,от което се кльонка и троли има ли :!: :?: :arrow:
Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Ето ти една. Интересно ми е какво ще кажеш за нея!

Изображение
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Иво Ломски написа:Ето ти една. Интересно ми е какво ще кажеш за нея!

Изображение
Иво,като я гледам,просто са се опитали да копират Бостъните,само че надали са я напълнили с каквото трябва :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ще ти кажа,че е копие на Валера,но взет от Гръцкия модел(говоря за Б-я).Майстора я е направил трагично и очаквам транеца да се разцепи,а лодката да се раздели на две.Гледал съм ги,пипал съм ги,разпитвал съм за тях ,зная къде и от кой се произвеждат.Калъпа е взет от лодката,която аз пускам във форума.
Моля подай ми друга лодка....тази е добра само,като модел.Изпълнението е нулево.Има ги на околовръстното при Божидар. :idea: :arrow:
п.п. Забравих,че на Омето му падна двигателя от нея.....яз.Кърджали....продаде я автоматично.
петър василев

Мнение от петър василев »

Emo-83 написа:Какво стана сега у тази тема :!: Тези дето хвалят твърдите лодки,не пускат техните да ги видим. :wink: На приказки е лесно 8) .....покажете ми нещо свестно за риболов. :axe: :arrow:
Заповядай :D От три години ловя с нея и съм много доволен :wink: 6 буфор ме е хващало в морето и никакъв проблем,макар,че си е доста страшничко :wink: 22 мили с 25 ямаха и отворена тенда,лодката е 4,80 м :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Лодката е хубава.Със сигурност стабилна,сигурна и удобна.......но не става за кльонк.Има високи бордове,което затруднява работата и трудно можеш да вкараш голям сом вътре....особенно със шприглите.Не зная как се замета на блесна от нея..... за да си хванеш стръв. :wink:
Моля да не обръщате внимание на мненията ми.Това са вашите лодки със сигурност ви вършат работа и сте доволни.Аз обаче говоря за лодка удобна за риболов на кльонк и тролене.Без значение от това дали е твърда,моя или ваша.Не пиша за да ви оплювам лодките.Правя го за да стигнем до някаква истина заедно....само споко.Изказвайте и ваше мнение.После ще напиша недостатъците на моята лодка.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Емо,и на моята борда е неудобен,но не чак толкова.Сядам на него,навеждам се съвсем леко,правя няколко удара и после пак.В седнало положение на задната седалка,също става,когато се наместиш както трябва,проблема и най-големия и недостатък е че борда е широк. Тази пролет ще направя прорез, и ще се опитам да си направя място, за да не ми обива и да ми е лесно да тропам седнал или легнал :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Emo-83 написа:Ще ти кажа,че е копие на Валера,но взет от Гръцкия модел(говоря за Б-я).Майстора я е направил трагично и очаквам транеца да се разцепи,а лодката да се раздели на две.Гледал съм ги,пипал съм ги,разпитвал съм за тях ,зная къде и от кой се произвеждат.Калъпа е взет от лодката,която аз пускам във форума.
Моля подай ми друга лодка....тази е добра само,като модел.Изпълнението е нулево.Има ги на околовръстното при Божидар. :idea: :arrow:
п.п. Забравих,че на Омето му падна двигателя от нея.....яз.Кърджали....продаде я автоматично.
Емо, ти си се разболел бе братче.... Качвай се на червения балон и бързо към доктора, а и карай по-бавно покрай корените да не стане играчка-плачка!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Marco Polo написа:Любо, вземи малкото крокодилче /Прасчо 2/ и нямаш проблеми - дирникът ти е направо до, ако не и във водата... :lol:

Маре,нали ги имам две горе Прасенца бре :lol: :lol: :lol: За какво да се качвам,да ми побелеят косите ли :roll: :wink: Не-мерси,имам си кораба "Санта Мария",правя му на пролет едни номера с малко стъкломат и смола,след това от същата боя малко и няма да се различава че съм рязал.А ти,като икаш да побелееш като дедо коледа,си се вози в прасчо :lol: :lol: :lol: :wink:

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Иво Ломски написа:
Emo-83 написа:Ще ти кажа,че е копие на Валера,но взет от Гръцкия модел(говоря за Б-я).Майстора я е направил трагично и очаквам транеца да се разцепи,а лодката да се раздели на две.Гледал съм ги,пипал съм ги,разпитвал съм за тях ,зная къде и от кой се произвеждат.Калъпа е взет от лодката,която аз пускам във форума.
Емо, ти си се разболел бе братче.... Качвай се на червения балон и бързо към доктора, а и карай по-бавно покрай корените да не стане играчка-плачка!
Очаквах и по-лоша реакция,защото лодката е твоя.Ако това,което казах е истина....какво правиме бе човек.Реагираш така все едно съм те напсувал на майка....даже мисля,че и тогава щеше да си по благ.Защо мислиш,че всичко започва от теб.Не съм казал никъде,че моята лодка е прекрасна....напротив ще и кажа недостатъците(написал съм го).А ти явно си някаква болидинея на имущество....твойто най-убаво.Питам се за какво.Разходка на чужденци по-реката ли!Може и аз да се изхвърлям сега с епитетите,но никъде не видях да съм те нагрубил.Искаше моето мнение и ти го казах.
Добре приеми,че съм те излъгал.Твоята лодка е най-хубава от всички направени в Б-я......особенно за Дунава е прекрасна,защото корените на дърветата ги прави на пестил.....направо е Щилка.Спи спокойно,живей в заблуда и чети хубаво кой какво пише.Емоциите си остави за реката.
Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Първоначално се засегнах, а после ми стана смешно, защото си написал пълни щуротии......., щял да ми падне двигателя зад борда, а лодката да се разцепи на две....., незнам дали се усещаш, но звучиш малко като Саурон!
Емо, не ме разбирай погрешно, нямам нищо против теб! Не следя тази тема, защото имам две лодки. Едната е тази, която пуснах в темата, а другата е надуваема от която съм много доволен също. Не съм хвалил лодката си в тази тема. Много добре знам какви са плюсовете и минусите и на двете ми лодки, като на тази база избирам с коя и къде да ида!
И накрая искам да ти кажа, че не приемам твоето мнение за моята лодка. Също така не приемам и твърдението ти че си ме излъгал..... Колкото до подмятанията ти за Дунав мога да ти дам един съвет - гуменярките не са за Дунав!!!!!!! Не ти го пожелавам, но там един клон да не видиш и ще махаш от някоя шамандура за помощ, а Аветите и Ямахата няма да може да ги намериш дори и със Structurescan!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ломски,тук си много-много прав.Това за коловете не важи само за Дунава,важи за всички водоеми.Навсякъде,човек трябва да внимава къде и как кара.Всички лодки имат плюсове и минуси но едните имат по-малко :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Иво Ломски написа:Първоначално се засегнах, а после ми стана смешно, защото си написал пълни щуротии......., щял да ми падне двигателя зад борда, а лодката да се разцепи на две....., незнам дали се усещаш, но звучиш малко като Саурон!
Емо, не ме разбирай погрешно, нямам нищо против теб! Не следя тази тема, защото имам две лодки. Едната е тази, която пуснах в темата, а другата е надуваема от която съм много доволен също. Не съм хвалил лодката си в тази тема. Много добре знам какви са плюсовете и минусите и на двете ми лодки, като на тази база избирам с коя и къде да ида!
И накрая искам да ти кажа, че не приемам твоето мнение за моята лодка. Също така не приемам и твърдението ти че си ме излъгал..... Колкото до подмятанията ти за Дунав мога да ти дам един съвет - гуменярките не са за Дунав!!!!!!! Не ти го пожелавам, но там един клон да не видиш и ще махаш от някоя шамандура за помощ, а Аветите и Ямахата няма да може да ги намериш дори и със Structurescan!!!
Иво,ти много добре знаеш,че нямам нищо против теб.Написах това,което зная за този модел.Той е много хубав,като такъв,но този който ги прави в Б-я или да кажем в София е трагедия.Калъпа за тези лодки е взет от лодката на Ст.Лалев,който ми е личен приятел.Сега се прибирам от тях....бях му на гости.Това обаче са подробности.Ти си припалил без да четеш.Виж какво казвам за самата лодка.Нищо не съм трил или добавял...Като модел е много хубава,но не е изпълнена добре.Твоята обаче може да не е правена от този човек.....и да си е екстра.Двигателя на Омето беше в разработка,когато му изпадна от лодката в буря.Удави се целия и го вадихме(добре,че беше до брега).После имаше отваряне,но не от него,а от лодкаря.След като му платиха неустойка,на двигателя му залепихме нова лепенка,която я прави Макс....вносителя на Линдер.Пламен от Меркюри Б-с искаше за оригинална лепенка 50$.После двигателя се продаде,а лодката се върна.Целия сакътлък беше заради това,че този производител на тези лодки не беше сложил никаква подложка на транеца.Сега вече им слага,но самия транец е мн. слаб.Не желая да ти споменавам какво казват хората,които ги продават(не ми трябват повече интриги).
Лодката ти не зная от кой си я закупил,но може да си е читава и да е правена от друг човек.Няма място за никакво сърдене от това,че споделям.....говорех за това,което се продава в момента.
За корените и дърветата съм пределно наясно.Мисля,че не си ти този който ме светва за евентуален проблем.Просто това го изрече от яд,защото си мислиш,че плюя и храча наред от някаква злоба.Помолих защитниците на твърдите лодки да пуснат свои снимки за да видите,че в България наистина се джиткат всякакви съдове,но малко от тях са риболовни и удобни.
Преди няколко поста един ми каза,че съм се обърнал на 180 градуса.Да не мога да не похваля лодка,когато съм видял нещо стабилно и наистина добро за риболов.Бих взел Валер,защото ми харесва много....Тя не е модерна или състезателна,а е за риболов.За жалост в Б-я ги няма,а както разбирам и в чужбина са кът....защо ли :!: :?: Този модел ми е набор и все още се произвежда....значи има търсене.
Това мисля аз,това казвам и се опитвам да съм обективен без да се влиая от това на кой е дадена лодка.
Както виждаш не ти оспорих,че моята може да се набучи на клон.....,защото е глупаво да си мисля,че аз и моите вещи са най-великите. :idea: :arrow:
п.п.Стига сме се сърдили за глупости.Всеки си има виждане....нека го споделяме за стигаме до някаква истина :arrow: .Никога не съм злобял за някаква лодка и за нечии риби.Но не се давам,когато се смятам за прав или оборвам явна лъжа....изречена в ефир.И понеже не съм безгрешен,когато съм сбъркал се извинявам....за разлика от повечето колеги с недосегаемо его и абсолютно безгрешно минало и настояще.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”