лодка за захранка

Модератор: sapuna

nikedj
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

лодка за захранка

Мнение от nikedj »

Здравейте
Мои роднини които скоро ще се прибират в БГ от странство са ми купили подарък радиоуправляема лодка за захрянка с вграден сонар на нея.
Това добре лошото в случая е че дънния риболов не е моя риболов и като ми я донесат просто няма да има какво да я правя освен да си меря дълбочината пред щеката :D и да си джъткам из гьола
това което ми показаха че е лодката е http://www.grandeslam.co.uk/acatalog/Bait_Boats.html
та както разбах идва окомплектована с раница за лодката чанта за дистанционното 10АЧ акумолатор
дистанционното и 6 канално с 2 резервоара за захранка от порядака на 2 кг на резервоар и отделно мехамизми за разпъване на монтажите
това което мисля да и търся е около 1700 лв но нека първо да дойде при мен и тогава ще пускам обява в магазина .Ако някои превява интерес да ми пише на лични или на тел 0888 87 20 74
ако модераторите решат че местото на темата не е тук нека я преместят където преценят
snegk
и господ не е толокова добър

Re: лодка за захранка

Мнение от snegk »

Разгледай цените на лодките в БГ. и коригирай цената, тогава може да я продадеш. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
nikedj
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nikedj »

Може ли да ме ориентирате за цените да мога да корегирам и моята цена
Както споменах в поста си дънния риболов не е моя риболов така че нямам си на идея каква е стойноста на това "чудо"
и точно това ми беше идеята да пусна тема в раздел такъми
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

имаги в Стара Загора по 800лв http://techno-x.info :)
snegk

Мнение от snegk »

Ето брат, като се има на изпредвид, че имат и гаранция.Въпреки всичко ти сам си решаваш. :wink:
http://hristocarp.com/shop/index.php?cPath=25_33
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
nikedj
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nikedj »

Не искам никой да ме разбира погрешно но линка който сте ми пуснали въпросната лодка я няма.
Другото което виждам е че лодка която е АМ приемник 2 канална е с цена 950 лв. и е с един резервоар за захранка
това което ще предлагам е с 2 резервоара за захранка 6 канално дистанционно и фабрично вграден сонар
а в сайта на Христокарп e Standart Boat е на цена 1175 лв и пак е с 2 канално АМ дистанционно и максималната дистанция е 400м
има много голяма разлика между АМ и ФМ предаватели мога да влезна и в подробности за предавателите но нека не размивам темата
С уважение към всички колеги
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Имаме два вида лодки едната е със сонар другата е без,цената е между 450лв и 700.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”