Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Никой ли няма никаква информация .... 

Ами, на Богров е много приятно за разходка, аз се разхождам по няколко часа почти всеки ден..., а и почти няма хора през седмицата, мъ и риби няма...за спининг думам , така че ако мислиш натам да захождаш, връзвай плувки на черв и рибка в дълбокото, барем некой костурин закачиш!m101 написа:Никой ли няма никаква информация ....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Колеги оставете я щуката поне за месец да си хвърли хайвера за да има поколение за напред.....а и ние да си чешеме после езиците кой къде и как 

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- szhristov
- ще става разбирач

Вчера се чудих какво да правя и ... се озовах на Богров - платеното. Бях решил да направя сефтето за годината...

...за съжаление нито той, нито аз имахме слука

Към 15ч. аверчето отпраши към някакви блата от другата страна на Богров, но не знам за резултата..., а аз вече намръзнал се прилично и без удар се пробрах

...та това е моето сефте - пълно капо

Собствениците на водоемчето казаха, че миналия ден били вадели щука..., но ние така и не разбрахме от нея

За сега толко от мен

Пишете къде има - нема, дава - взима и т.н.
Лека седмица на всички риболовци и дано имат по-добра слука от мен - като за сефте

...и наслука
Със "скреж по водачите"-бая ентусиазъм(и спортна злоба
) се иска да идеш за рибка в такова време...от тук нататък,ще тръгна,когато времето навън стане за пиене на бира
..Колкото до щуката,колегата leeds спомена,че и е време за хайвера и аз си мисля,че чак март може да я пробваме пак.

..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
-
- новобранец
на 17.01 ходих на чепинци с брадчеда за щука само на тапи ,но удар нямаше.ако не броим едно заиграване на една писалка,която раздърпа едната рибка за корема и това си беше
- szhristov
- ще става разбирач
ivanvivanov написа:на 17.01 ходих на чепинци с брадчеда за щука само на тапи ,но удар нямаше.ако не броим едно заиграване на една писалка,която раздърпа едната рибка за корема и това си беше

Моля дай повече инфо за Чепинци - къде е водоема, как се стига и т.н. - каквото се сетиш.
По-горе има описани водоеми и как се стига до тях. Ще се радвам да направим нещо като указател за местенца за риболив на щука

...и наслука
-
- новобранец
szhristov
Заеби колега, изобщо не стъпвай на глупавия Чепинци! Там освен настинка, друго не се хваща. До сега няколко приятели успяха да ме излъжат 4-5 пъти и всеки път сме капо. Единия от тях хванал 1 щука в края на миналото лято ...
Заеби колега, изобщо не стъпвай на глупавия Чепинци! Там освен настинка, друго не се хваща. До сега няколко приятели успяха да ме излъжат 4-5 пъти и всеки път сме капо. Единия от тях хванал 1 щука в края на миналото лято ...
38.45
Здравейте колеги,
Някой да е ходил скоро на Враждебна за щука ?
Някой да е ходил скоро на Враждебна за щука ?
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега можеш да се разходиш до Петърч.
Ето малко кадри от там, леда е супер става за дупки.

Обаче и студа беше голям днес

Риба не хванахме защото се наложи спешно да си тръгнем, а и мн. вятър духна и имаш чувството, че е -20 С
Ето малко кадри от там, леда е супер става за дупки.

Обаче и студа беше голям днес

Риба не хванахме защото се наложи спешно да си тръгнем, а и мн. вятър духна и имаш чувството, че е -20 С
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- szhristov
- ще става разбирач
Привет
,
Нямам инфо за Враждебна, но мисля да мръдна някъде почивните дни - да пробвам
Дайте инфо - ловили ли сте на Враждебна да лед и излиза ли нещо?
Поздрави

Нямам инфо за Враждебна, но мисля да мръдна някъде почивните дни - да пробвам

Дайте инфо - ловили ли сте на Враждебна да лед и излиза ли нещо?

Поздрави

...и наслука
Привет отново
Ходих вчера да видя как е положението - не съм ловил само да разгледам. Враждебна е замръзнало , Богров също.
Май времето е само за
Дайте малко повече инфо за петърч ?
Ходих вчера да видя как е положението - не съм ловил само да разгледам. Враждебна е замръзнало , Богров също.

Май времето е само за

Дайте малко повече инфо за петърч ?

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Има гьол който е след Петърч посока Опицвет намира се непосредствено до р.Блато,иначе за щука може да пробваш и на самата река едното място е като влезнеш в самото село свиваш на дясно на първата асфалтирана улица след табелата Петърч столицата на зелето
на 50м има мост там има отсечка от олоко 100м която е идеална за щука. Другото място след Опицвет, където извира самата река и на двете места са хващани щуки но дребни макс. до 700гр.И другото място което бих ти препоръчал е гьола на с.Маслово..след Костинброд посока Петърч!

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- szhristov
- ще става разбирач

Ако някой колега има вече впечатления от излет тази година

Мисля, че е малко рано, но предвид топлото време, дайте инфо дали е хвърлила хайвера вече и дали има активност

Поздрави.

...и наслука
-
- новобранец
- Обратна връзка: