Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Продавам супер мощна макара
Модератор: dantho.mihov
- borislav58
- сериозен играч
Re: Продавам супер мощна макара
EEEEEEE Колеги много късно се намесвам в купуването, или по точно в наддаването значи броите ме и мен от Стрелча .
Има и едно пред условие, ако се изпраща по екон то Варна - Стрелча е към 400 километра значи, макарата ще ми стане около 200 лева, неможе ли майстора ,или по точно производителя да я направи двуколка, та да дойда до Варна с един билет еднопосочен, и да се върна с макарата на крачна тяга.Много ще съм задължен на производителя ако се намеси
Ще почерпя едно дядово вино.

Има и едно пред условие, ако се изпраща по екон то Варна - Стрелча е към 400 километра значи, макарата ще ми стане около 200 лева, неможе ли майстора ,или по точно производителя да я направи двуколка, та да дойда до Варна с един билет еднопосочен, и да се върна с макарата на крачна тяга.Много ще съм задължен на производителя ако се намеси

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- кандидат преподавател
Искам и аз -ама на собствен ход да я докара некой шерп до Смолян -хем проверка на работоспособността на механизмата,хем сигурно,щото за такваз ценност нямам грам доверение на пощите и куриерите ниедни.Насрещу това давам две "дайви сол" и две "стели" плюс пожизнена издръжка с кукички и плувки 

-
- разбира нещата
Яяяяяя,ам че тя и мачова с двоина дръжка
Честито на колегата и много иедри с нея
Ппс:аааааа,ясно от къде видеха разните ми ти: "exage" "stradic" и мнооооого други модели и марки;да ма звиняват че не ги споменавам

Честито на колегата и много иедри с нея

Ппс:аааааа,ясно от къде видеха разните ми ти: "exage" "stradic" и мнооооого други модели и марки;да ма звиняват че не ги споменавам

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- YordanDanev
- сериозен играч
Колега може ли да кажеш колко оборота е макарата и колко е капацитета на шпулата

- orion30
- разбира нещата
Капацитета на шпулата-какъвто си го направиш. И джантата от резервната гума на колата да сложиш не е проблем. Само малко ще трябва да подсилиш аванса с "феродови накладки". 

Даа,макара мечта колкото блакно можеш да си купиш толкова събира а може и с алпиниско въже да се ползва хем здраво хем няма да имаш уплитания защото е твърдо направо макарата е номер 1.

- krokibg
- учете се от него
На мен ми доиде на акъла,това чудо на техниката да се ползва за Арменски тролинг
Ако новия собственник се интересува как аджеба да го направи,ще дам съвет обаче като знам колко риба ще извади,искам шише сливова - Троянска,а може и Лисецка
Без ракия,нищо не давам

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Евала мой за снимката ,тия роми са много изобритателниorion30 написа:Продавам макара, уникална тип мултипликатор.
1.Има две метални шпули с "голям" капацитет. Намирането на резервни шпули не е проблем.
2.Аванса е прецизен и надежден
3.Намира се във Варна .
4 Употребявана е.
5. Цена 125лв.
6.Пращам по еконт за сметка на продавача.
7. Големи шарани и амури ги вади като каракуди.
8. Изцяло метална конструкция.
9. Проектирана и изработена някъде в Индия или Бангладеш.
10. Ако ви се повреди колата на язовира, няма да вървите пеш. Просто яхвате макарата
резервната шпула
За връзка в темата и на лични.
Ако темата ми не е на правилното място, моля модератора да я премести.

-
- ще става разбирач
Мощна брей ,към 200 коня.Може да въртиш и Асан да кара водни ски 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- krokibg
- учете се от него
Аре от мен да мине,да издам как се прави арменска въдиза с тази макара.Намирате един Арменец,ама истински.Отивате на някои от ръкавите на язовира които харесвате и пускате Арменеца да преплува ръкава с ластик в ръка,дълаг 60м.На ластика вързана кордата и на кордата повод два -три метра дълаг.На края на повода вързвате карабинка,а на нея - воблер
Арменеца държи края на ластика,а от другата страна навивате на тази гениална макара.Ластика се разпъва,воблера си потъва на дълбочината за която е конструиран и така облавяте с Арменския арменец многокрантно целия ръкав.Като се хване риба,събираш от страната на либетката и се откача рибата
Направо написах сценарии за нова сапунена опера - "За рибата с любофф".Мале,крийте се като ловите,да не ви види некои че ще откраднат технологията и ще я патентоват в америка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Тука има конспирация
Любо, нарочно пуснаха тема с това чудо на техниката, за да се прилъже някой да си каже с кво лови рибите и ти им се хвана...

п.п Сега ще видиш, че ще излезе обява "търся ластик помогнете..."

п.п Сега ще видиш, че ще излезе обява "търся ластик помогнете..."
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бате Любо го е написал - трудноста не е в намирането на ластик , а на истински арменец
. Обява от рода:търся истински арменец за арменски риболов : чакам да видя
. Той човека ще си доиде с ластика .

- Don4o_62
- учете се от него
На един Арменец продадох един мотор.Направо станах пишман защо му го продадох.Три пъти ми сваляше по- малко от обявената цена,и накрая като бройх парите,като преди това той уж ги броеше, пак по малко беше сложил
.Опасни търговци са тва Арменците 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Оборотите ми се видят малки-требе да се тури допълнителна по-малка шпула и верига та да става и за блеснене