Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Овчарица
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Яз. Овчарица
Дайте някакво инфо за там, в сряда заминавам за там за пръв път
Какво върви сега там, какви такими да подготвям

Какво върви сега там, какви такими да подготвям

-
- новобранец
колега за последно бях там на 27 12.Винаги заставам в началото на моста точно кадето се влива топлата вода.рибата е наи активна от 2 до 7 следобед.последниа пьт хванах 6кг каракуда и шаран около 2 кг,а пред последниа пак сьщото количество каракуда и откачих 2 добри шарана като единия го откачих на 2 3 см от кепчето.за стрьв ползвах хляб омесен с вандер енде карп на цаевична основа и качамак.всичко слагах на спирала а на куките топче стиропор и царевица, понякога и бял червеи.хубаво е да замяташ далеч близо до садките
овчарица
на овчарица не е подновен договора на Ноночо Воденичаров и от 01.01.2007 не се плаща такса
А мен най-ме кефи да си хващам на "Доспат"! 

- daniel_g
- разбира нещата
Re: овчарица
Тва го гледам и не ми се вярва да е така !!! Та нали един колега sapuna1971 ходи тази година , даже беше поствал и снимка на квитанцията за проведен риболов там !!!lglpb написа:на овчарица не е подновен договора на Ноночо Воденичаров и от 01.01.2007 не се плаща такса
Истина ли говориш или ????
- borislav58
- сериозен играч
- велчев62
- ще става разбирач
Борислав маршрута от Ст.Загора до яз ОВЧАРИЦА е следният--
Ст Загора - Раднево-с Пет Могили-с Новоселец-с Радецки и след 5км си там.Разстоянието от Ст Загора до Овчарица са 55км. Има също и къде та се спи вижда се и язовира от виличките.Разрешено за риболов е западните брегове на топлото и на моста разделящ топлото и студеното. УСПЕХ----
Ст Загора - Раднево-с Пет Могили-с Новоселец-с Радецки и след 5км си там.Разстоянието от Ст Загора до Овчарица са 55км. Има също и къде та се спи вижда се и язовира от виличките.Разрешено за риболов е западните брегове на топлото и на моста разделящ топлото и студеното. УСПЕХ----
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не си губи времето приятел.Сега се връщам от там-няма никакъв смисъл.borislav58 написа:Колеги как да стигна до яз Овчарица от Пловдив несъм ходил там и имам желание най вече крастата да отида до там.Къде може да се пренощува и къде се лови рибата там .Много ще съм ви благодарен Предварително благодаря