Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


За Чревоугодници
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Мнения: 11750
- Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 1:15 am
- Местоположение: Горна Оряховица
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
Не се ли опече вече? 

Re: За Чревоугодници
sapuna написа:Не се ли опече вече?
Оооооооо Брат ми


няма по - добри приятелиот тез хаймани


- каридата
- учете се от него
- Мнения: 5067
- Регистриран на: Чет Ное 30, 2006 5:06 pm
- Местоположение: Бургас
Re: За Чревоугодници
Ми то много арно бе танасе 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- баш_майстора
- сериозен играч
- Мнения: 2163
- Регистриран на: Пон Ное 24, 2008 8:59 am
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
ой на батяяяяяяя 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- сериозен играч
- Мнения: 1411
- Регистриран на: Нед Яну 27, 2008 12:15 pm
- Местоположение: Пазарджик
Re: За Чревоугодници
Хайде и от мен един Тутманик!Ето я рецептата
4 яйца
1 коф.кис.мляко
1 коф.вода
1с.л.сол
1с.л.захар
мая колкото кибритена кутийка
1ч.ч. мас или олио
прави се смес от леко топлата вода,маята,захарта и малко брашно,за да се получи кашица,която втасва добре.Добавят се останалите продукти и отново втасва.Като втаса тестото го разточвам с точилка и редя лист по лист в подмазана предварително тава,помежду разточените листове застилам с натрошено сирене!Нареденият в тавата тутманик се намазва с жълтък разбит с малко олио и се пече в загрята до 180 градуса фурна.Завива се с влажна кърпа след опичане,за 5 мин.
Получава се нещо подобно!
извинявам се за качеството на снимките,но не ми се зареждаха батерийте на цифровия и съм снимал с мобилния!









4 яйца
1 коф.кис.мляко
1 коф.вода
1с.л.сол
1с.л.захар
мая колкото кибритена кутийка
1ч.ч. мас или олио
прави се смес от леко топлата вода,маята,захарта и малко брашно,за да се получи кашица,която втасва добре.Добавят се останалите продукти и отново втасва.Като втаса тестото го разточвам с точилка и редя лист по лист в подмазана предварително тава,помежду разточените листове застилам с натрошено сирене!Нареденият в тавата тутманик се намазва с жълтък разбит с малко олио и се пече в загрята до 180 градуса фурна.Завива се с влажна кърпа след опичане,за 5 мин.
Получава се нещо подобно!


извинявам се за качеството на снимките,но не ми се зареждаха батерийте на цифровия и съм снимал с мобилния!








- alcora
- сериозен играч
- Мнения: 1699
- Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 12:49 pm
- Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
Не само на Симо за суджука ще трябва да се ходи до Пазрджик
))

Re: За Чревоугодници
Узун много арен бре жената до сега ти записва рецептата и утре и тя ще се пробва
п.п абе това жьлтото на дясната рька не ти ли пречи като готвиш
бая тежичко ми се струва 

п.п абе това жьлтото на дясната рька не ти ли пречи като готвиш






Re: За Чревоугодници



п.п.Тряаше да снима и една кана АЙРАН

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: За Чревоугодници
yzyna написа:Хайде и от мен един Тутманик!Ето я рецептата![]()
4 яйца
1 коф.кис.мляко
1 коф.вода
1с.л.сол
1с.л.захар
мая колкото кибритена кутийка
1ч.ч. мас или олио
Колко брашно?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
- Мнения: 1411
- Регистриран на: Нед Яну 27, 2008 12:15 pm
- Местоположение: Пазарджик
Re: За Чревоугодници
Кире,колкото поеме,затова не съм писал!!!!!
Re: За Чревоугодници
Днеска сутрината ставам аз сънен,сънен и какво да видя няма закуска и се принудих са си спретна.
В една тавичка наредих плътно една до друга 4-ри филии да се получи нещо като блат,след това намазах филиите с лютеница,настъргах сирене отгоре на лютеницата,нарязах кисели краставички разтелих ги отгоре на сиренето и пак настъргах сирене.А за покрай филиите нарях си малко пастърма тя се вижда в тавичката.Та ето какво се получи.

Сложих това всичко да се пече......
В една тавичка наредих плътно една до друга 4-ри филии да се получи нещо като блат,след това намазах филиите с лютеница,настъргах сирене отгоре на лютеницата,нарязах кисели краставички разтелих ги отгоре на сиренето и пак настъргах сирене.А за покрай филиите нарях си малко пастърма тя се вижда в тавичката.Та ето какво се получи.
Сложих това всичко да се пече......


- alcora
- сериозен играч
- Мнения: 1699
- Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 12:49 pm
- Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
Явно си го изгорил, щом не го виждаме и изпеканоfn1p написа:Днеска сутрината ставам аз сънен,сънен и какво да видя няма закуска и се принудих са си спретна.
В една тавичка наредих плътно една до друга 4-ри филии да се получи нещо като блат,след това намазах филиите с лютеница,настъргах сирене отгоре на лютеницата,нарязах кисели краставички разтелих ги отгоре на сиренето и пак настъргах сирене.А за покрай филиите нарях си малко пастърма тя се вижда в тавичката.Та ето какво се получи.
Сложих това всичко да се пече......
