Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Студена 8 януари
Модератор: bobopeli
Студена 8 януари
По-нисък не съм виждал язовира - малкият ръкав го няма! За два часа в калта хванах един бибан и един рак и то на дънната. [/url]
Re: Студена 8 януари
явно някои мрежариmachev написа:По-нисък не съм виждал язовира - малкият ръкав го няма! За два часа в калта хванах един бибан и един рак и то на дънната. [/url]

За БИСЕРП
То няма място за мрежа!Чети внимателно,ако ти е интересно - питай,но не обиждай!
Re: За БИСЕРП
несам казал нищо против теб ти чети по внимателно какво пишаmachev написа:То няма място за мрежа!Чети внимателно,ако ти е интересно - питай,но не обиждай!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
machev островчето срещу залива на Кладнишка беше ли се показало цялото ?!? Иначе това със спадането на язовира си е практика всяка година , Перничани ги е страх че стената няма да издържи и ще залее селото та го изпущат яко всяка есен ама тая май не са предвидили че сняг нещо май нема да има много .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дано не си прав за снега, че те перничани се бяха насрали така с водата преди няколко години 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
за ПАВЕЛ
Въпросът ти мпе кара да мисля,че изобщо не си даваш сметка колко го няма язовира .Знаеш ли двете скари от трупи срещу носа на десния бряг?Срещу къщичката на носа,не тая новата в края на гората?Е,сега се вижда и най-долната трета скара!!! Левият тесен ръкав няма вода,ни капка!