Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
lfc_boy просто колега косят тръстиките (охраната) ,защото по принцип водоема е доста голям но е много обрасъл особенно на ляво трябва да има още доста вода нагоре
... Наистина местенцето е добро но не само за плувка

теб вятъра не те бърка,нали разпъваш с лодка до отсрещната тръстика.А ние плувкарите да му мислим.
Above us only sky
Ами и аз обичам да ловя на плувка,но да ти кажа това място никога не съм го харесвал за плувкарски риболовlfc_boy написа:теб вятъра не те бърка,нали разпъваш с лодка до отсрещната тръстика.А ние плувкарите да му мислим.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Извинявам се за СПАМ . Но защо спряхте да пишете, споделяте .Нима не ходите за риба ??? Или вевче не намирате за нужно да сподляте вашите риболовни походи .
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има ли някакво раздвижване на рибите по Янтра или Дунав. Лови ли се по някое скобарче или кефалче 

Аз лично спрях. Всичко съм зазимил за догодина.... Само отварям темата с интерес нещо да видя ама уви...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хората си ловят риби и то прилични, а тук всички пас
Янтра на Каранци - боза, влачи какво ли не. Риболов нула
Росица на моста за Търново- перфектна - дребни рибки
Дунав на Мартен има редки кълванета

Янтра на Каранци - боза, влачи какво ли не. Риболов нула
Росица на моста за Търново- перфектна - дребни рибки
Дунав на Мартен има редки кълванета
Днес минах покрай лимана до крана,двама трима рибари с по една сопа на чепаре на бял,пинки - само единият беше хванал една бабушка.Нивото бързо се покачва,но все още е ниско.дават го на 31-ви да се качи с 1.5 метра.Ако задържи после така ще е супер.
Above us only sky
-
- вече хвърля и на тежко
За много години на всички колеги,сега се връщам от канала на лимана целият е замръзнал,чупих леда и си направих местенце захраних но нищо,никакво движение на никаква риба,надявах се на някой облесче но НЯМАААААААААА. 

-
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от Дунава пак капо,водата висока но пък топла, ама пак няма.
Ние вчера с MiTko_FisheR сутринта ходихме на Янтра намерихме едно местенце след навалицата до обяд един морунаж и едно попче
След това обаче прескочихме до Лома там нищо не хванахме но се наслаждавахме на хубавото слънце
Важното е че хванахме първите риби за сезона 

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колеги, някъкви отзиви относно активноста на бялата риба на Текето, че мисля да си проверя новите придобивки там.
Който го може, си го може!
В събота имаше 2-3 см лед на Текето,не ставаше за кънки
.

Добра вечер колеги!
Моля за Вашия коментар относно статията поместена в RuseInfo.net!
http://www.ruseinfo.net/news_71080.html
Нека, ако някой разполага с цитираните нормативни документи в поместения материал, да разясни смисъла на чл. 54, ал. 1, т. 5 от Административнопроцесуалния кодекс!
На мен от цялата статия ми стана ясно, че оценка на въздействието върху околната среда не може да бъде изготвена и процедурата на този етап спира дотук.
Поздрави!
Моля за Вашия коментар относно статията поместена в RuseInfo.net!
http://www.ruseinfo.net/news_71080.html
Нека, ако някой разполага с цитираните нормативни документи в поместения материал, да разясни смисъла на чл. 54, ал. 1, т. 5 от Административнопроцесуалния кодекс!
На мен от цялата статия ми стана ясно, че оценка на въздействието върху околната среда не може да бъде изготвена и процедурата на този етап спира дотук.
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!