Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Лодка с дистанcионно
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Лодка с дистанcионно
Работя с въпросния вносител от Ст. Загора и мога да ви кажа, че лодките му наистина превъзхождат по качество останалите. Китайски са и се предлагат по цял свят, но цените в България са най-ниските, които съм срещал. Разбирам негодуванието ви от високите цени и на мен не ми харесват, но ... Цените изглеждат високи понеже са легално внесени и всичко е законно. Моделите са два малката за 2.5 кг и 1 въдица и голямата за 2х1.5кг и две въдици. Цените са съответно 780 и 1280лв. Обхвата го дават от 500 до 1000м и имат куп екстри, които не виждам при останалите модели. Голямата е предвидена да работи и със сонар (770лв), който се интегрира с микропроцесора и следи и останалите функции на лодката. Тя е тримаран за разлика от другите, които виждам тук. Напълно е водонепроницаема по думите на щастливите собственици и надеждна. Нямат забележки към продуктите, ако се следват инструкциите, а аз ги имам преведени и на български. Това е информация от първа ръка. Сами виждате цените и аз не мога да си ги позволя, защото пълното оборудване надхвърля 2 бона, но това е за тези, които могат да си позволят подобни глезотийки.
Ако някой може да внесе въпросните модели, на по-добри цени, нека ми пише на vlado123456789@abv.bg и аз ще помогна в пласирането на продукта. Засега всичко което мога да направя за желаещите, е да разделим моята търговска отстъпка с тях. Ако има интерес пишете!
Ако някой може да внесе въпросните модели, на по-добри цени, нека ми пише на vlado123456789@abv.bg и аз ще помогна в пласирането на продукта. Засега всичко което мога да направя за желаещите, е да разделим моята търговска отстъпка с тях. Ако има интерес пишете!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re:
Няма я! По скоро обратнотоcarbolino написа:Аиде бе няма ли някои да ме надъха да си я![]()

Познати си я заприходиха и сега я връщат, не са доволни.До колкото успях да разбера нещо с обхвата не е в ред но ако подържаш интерес мога да проверя и допълня информацията.

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Това нещо се продаде в няколко броя през изминалия месец!

Код за потвърждение: Избери целия код
Радиоуправляема лодка за риболов предназначена за захранване и риболов на големи дистанции. Подходяща за вкарване на дънни въдици за риболов на шаран, амур, бяла риба, сом,както и за осигуряване на хранително петно.Катамаран снабден с автономно разтоварващи се кошове,предна и задна светлина и обхват над 2000м/2км/.Индикация за състоянието на батериите в предавателя.Окомплектована е с два чифта кошове с вместимост 300гр и 500гр.Възможност за движение напред,на ляво и на дясно.Възможност за автоматично и безпрепятствено освобождаване на въдиците при разпъване.Снабдена е с 7A/h акумулаторна батерия с капацитет на работа до 2,5часа и зарядно устройство. Устройство за дистанционно управление NEON-SS FM
МР[/color]
Последно промяна от sonara на Сря Окт 08, 2008 12:59 pm, променено общо 1 път.
Аз използвам такава лодка: http://www.baitboatbuilder.com/
и съм много доволен
и съм много доволен
Има си раздел за такива постове.
Marco Polo
Marco Polo
Ето и едно добро предложение...
http://shop.olele.net/index.php?page=sh ... t&Itemid=6
Даже сега лодката е и с промоционален комплект плюс сонар, които може и да е закачен на лодката, и да е закачен на влакното.
http://shop.olele.net/index.php?page=sh ... t&Itemid=6
Даже сега лодката е и с промоционален комплект плюс сонар, които може и да е закачен на лодката, и да е закачен на влакното.