Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Лодка с дистанcионно
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Лодка с дистанcионно
Има ли хора които исползват лодка с дистанcионно за подхранка.Ако има нека да споделят Че искам да си вземам.По добре лодка от колкото каЧествен SPOD
като им знам цените на Качествените лодки за които говориш, по добре си земи една пражка и лодка с гребла./.. нема да съжаляваш

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Са малко хъс можеш да си направиш сам и ще ти излезе многократно по-евтина.Виж в галерията ми.Лодката там е изработена от брат ми и доста сполучливо захранва на 100-150 метра.Снимките са малко кофти,понеже са правени с телефон,но като цяло от тях става ясно за какво иде реч.
Ако нещо те интересува питай.Мога да ти копирам ако искаш неговите обяснения за направата и писани в един друг форум. 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Много "добри"цени за тези играчки.За толкова пари може да се купи много добра лодка ,хем да си захраниш на един път а и да ловиш от нея
Освен това на голям язовир са трудно приложими като се има предвид вятър, вълни,и т.н.Нито ще захрани точно/ако въобще стигне на 200м./а и колко пъти по 0.500гр.трябва да се върне и отиде за да пусне 10кг. примерно.Един път ги гледах на Бегуновци/Пернишко/ама тихо и на 30-40м.в малкия язовир става за любители на корабомоделизма.

Последно промяна от MITKO70 на Нед Ное 11, 2007 10:34 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

[яуоте=&яуот;рибаря&яуот;][урл]хттп://ввв.cарпбг.cом/форум/виевтопиc.пхп?т=2516&амп;старт=0&амп;постдаъс=0&амп;постордер=асc&амп;хигхлигхт=%ЕБ%ЕЕ%Е4%ЕА%Е0+++%Е4%Е8%Ф1%Ф2%Е0%ЕД%Ф6%Е8%ЕЕ%ЕД%ЕД%ЕЕ[/урл]
[урл]хттп://ввв.cарпбг.cом/форум/виевтопиc.пхп?т=3772&амп;хигхлигхт=%ЕБ%ЕЕ%Е4%ЕА%Е0+++%Е4%Е8%Ф1%Ф2%Е0%ЕД%Ф6%Е8%ЕЕ%ЕД%ЕД%ЕЕ[/урл]
[cолор=ред]ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ТЕМА [/cолор]:арров: :арров:[урл]хттп://ввв.cарпбг.cом/форум/виевтопиc.пхп?т=3751&амп;хигхлигхт=%ЕБ%ЕЕ%Е4%ЕА%Е0++%Е4%Е8%Ф1%Ф2%Е0%ЕД%Ф6%Е8%ЕЕ%ЕД%ЕД%ЕЕ[/урл]
НО CОММЕНТ
[/яуоте]
Именно за това веЧе не го посещавам този форум.Някои хора като им каjеш Че моjе да намериш неща на ефтини cени дето в БГ са троини и полудяват.Prosto mojeh da pomogna da dostawqm lodki za BG na dobri ceni.No weche ne mi se zanimawa.Izcqlo sym se otdal na liubimoto mi hobi
[урл]хттп://ввв.cарпбг.cом/форум/виевтопиc.пхп?т=3772&амп;хигхлигхт=%ЕБ%ЕЕ%Е4%ЕА%Е0+++%Е4%Е8%Ф1%Ф2%Е0%ЕД%Ф6%Е8%ЕЕ%ЕД%ЕД%ЕЕ[/урл]
[cолор=ред]ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ТЕМА [/cолор]:арров: :арров:[урл]хттп://ввв.cарпбг.cом/форум/виевтопиc.пхп?т=3751&амп;хигхлигхт=%ЕБ%ЕЕ%Е4%ЕА%Е0++%Е4%Е8%Ф1%Ф2%Е0%ЕД%Ф6%Е8%ЕЕ%ЕД%ЕД%ЕЕ[/урл]
НО CОММЕНТ

Именно за това веЧе не го посещавам този форум.Някои хора като им каjеш Че моjе да намериш неща на ефтини cени дето в БГ са троини и полудяват.Prosto mojeh da pomogna da dostawqm lodki za BG na dobri ceni.No weche ne mi se zanimawa.Izcqlo sym se otdal na liubimoto mi hobi