На лед на Широка поляна - 21.01.

Модератори: bobopeli, sapuna

batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: На лед на Широка поляна - 21.01.

Мнение от batkovi kolio 3 »

simo72 точно така е баце :D А колкото до природата както споменах от поне 25 г ходя та това място,едно време се вадиха доста добри енземпляри кефали по 1.5 шарани по 5и нагоре кг костури по 1кг,перки хвълиш вадиш, пъстава имаше каракуда да не ти говоря.беше ми нм кеф като хвана некоя др риба и преди да започна да правя скарата да го исипя отново вав водата ,а надр ден отначало супер почивка на хубаво място смн добри приатели що ракия сам испил там :wink: Хубави времена бяха повтарям бяха.Но доиде времето и на тапаците с мреж ток и какво ли още не,и нещата започнаха да се влошават за сажаление,тапаците с мрежи трябжа да се :axe: ама мн яко.Живи и здрави :D
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Уууу каква прекрасна зимна приказка,браво братче,страхотен репортаж!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

batkovi kolio 3 написа:simo72 точно така е баце :D А колкото до природата както споменах от поне 25 г ходя та това място,едно време се вадиха доста добри енземпляри кефали по 1.5 шарани по 5и нагоре кг костури по 1кг,перки хвълиш вадиш, пъстава имаше каракуда да не ти говоря.беше ми нм кеф като хвана некоя др риба и преди да започна да правя скарата да го исипя отново вав водата ,а надр ден отначало супер почивка на хубаво място смн добри приатели що ракия сам испил там :wink: Хубави времена бяха повтарям бяха.Но доиде времето и на тапаците с мреж ток и какво ли още не,и нещата започнаха да се влошават за сажаление,тапаците с мрежи трябжа да се :axe: ама мн яко.Живи и здрави :D
И аз от 15г. мноого често съм горе. Имам трима приятели който имат вили там. Собствениците на бунгалата на Кавал тепе, също са ми приятели. Това което беше някога, трудно ще се върне. Но и сега, пролетно време, пъстървата се лови доста прилично, особено ако знаеш къде,кога,и как. Миналата пролет, имам три поредни излета, като най- слабия беше 18 балканки по около 200-250гр. За кефалите и каракудите не искам да коментирам. Тези пастърви ги развъдиха на Тошков чарк, и после ги пуснаха на широка поляна. Лошото е че хищниците ги надушиха рано-рано, и голяма част от тях, бяха изловени още глупави и малки. Тези който се запазиха, тази година вече трябва да са станали 400-600гр. Надявам се пролетта да ги ловя. Ако ги напипам, обещавам да направя един хубав репортаж. От миналата година пазя едно клипче, но е снимано с телефона, и качеството му е много лошо. За тази година обаче ще взема необходимите мерки.
Върл Shimano фен!
todjy
новобранец
новобранец

Мнение от todjy »

simo72 написа:Браво, хубав излет на най-красивия язовир в България!!!
Това е абсолютната истина. Дано колегите имат възможност и тази година да се насладят на прекрасния зимен риболов, който предлага това кътче от Родината ни.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Много ..много красиво :smt038 :smt023 .Добър излет.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

simo72 написа:
batkovi kolio 3 написа:simo72 точно така е баце :D А колкото до природата както споменах от поне 25 г ходя та това място,едно време се вадиха доста добри енземпляри кефали по 1.5 шарани по 5и нагоре кг костури по 1кг,перки хвълиш вадиш, пъстава имаше каракуда да не ти говоря.беше ми нм кеф като хвана некоя др риба и преди да започна да правя скарата да го исипя отново вав водата ,а надр ден отначало супер почивка на хубаво място смн добри приатели що ракия сам испил там :wink: Хубави времена бяха повтарям бяха.Но доиде времето и на тапаците с мреж ток и какво ли още не,и нещата започнаха да се влошават за сажаление,тапаците с мрежи трябжа да се :axe: ама мн яко.Живи и здрави :D
И аз от 15г. мноого често съм горе. Имам трима приятели който имат вили там. Собствениците на бунгалата на Кавал тепе, също са ми приятели. Това което беше някога, трудно ще се върне. Но и сега, пролетно време, пъстървата се лови доста прилично, особено ако знаеш къде,кога,и как. Миналата пролет, имам три поредни излета, като най- слабия беше 18 балканки по около 200-250гр. За кефалите и каракудите не искам да коментирам. Тези пастърви ги развъдиха на Тошков чарк, и после ги пуснаха на ши
рока поляна. Лошото е че хищниците ги надушиха рано-рано, и голяма част от тях, бяха изловени още глупави и малки. Тези който се запазиха, тази година вече трябва да са станали 400-600гр. Надявам се пролетта да ги ловя. Ако ги напипам, обещавам да направя един хубав репортаж. От миналата година пазя едно клипче, но е снимано с телефона, и качеството му е много лошо. За тази година обаче ще взема необходимите мерки.
Симо на пролет ако си ходил, то много често държех местото под горското, до върбата която е във водата.Събота и неделя лагерувах долу на гърков склад .Смятам че знаеш къде е щом си ходил от 15 години .Аз ходя на широка малко повече и ме познават почти всички които са там от татово време.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Хубав излет и много полезна информация! :smt023
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”