Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Ремонт на фотоапарати в Ямбол
Модератор: Paublo_Eskobar
Ремонт на фотоапарати в Ямбол
Здравейте ,
Имам един KODAK EASYSHARE C530 http://www.kodak.com/global/en/service/ ... path=7551#
Много ми е удобен за риболовни излети поради малки размери и простота на употреба.
Напоследък обаче започна да изтощава батериите още след първите 3-4 снимки.
Пробвах и с презареждащи и с чисто нови .Резултата е еднакъв.
Молбата ми е ако някой знае къде извършват ремонт в Ямбол да ми пише.
Имам един KODAK EASYSHARE C530 http://www.kodak.com/global/en/service/ ... path=7551#
Много ми е удобен за риболовни излети поради малки размери и простота на употреба.
Напоследък обаче започна да изтощава батериите още след първите 3-4 снимки.
Пробвах и с презареждащи и с чисто нови .Резултата е еднакъв.
Молбата ми е ако някой знае къде извършват ремонт в Ямбол да ми пише.
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Ремонт на фотоапарати в Ямбол
Колега, в Ямбол не знам, но един от по-известните сервизи в София - "Бушона ЕООД" - http://www.bushona.com/ работи с клиенти от провинцията, виж тук: http://www.bushona.com/out-of-sofia.html
нямам живарник
-
- ще става разбирач
Колега аз съм с Kodak easy share c330 и при мен в момента е така и аз си мисля че е от зареждащите се батерии,защото не виждам друга причина за да консумира повече ток апарата(все пак батериите са на 5 години).Кое те накара да мислиш че проблема е в апарата,новите батерии дето си ги пробвал зареждащи ли са ?
stefan_ginev написа:Колега аз съм с Kodak easy share c330 и при мен в момента е така и аз си мисля че е от зареждащите се батерии,защото не виждам друга причина за да консумира повече ток апарата(все пак батериите са на 5 години).Кое те накара да мислиш че проблема е в апарата,новите батерии дето си ги пробвал зареждащи ли са ?
Не са презареждащи

Пробвах с чисто нови ТОSHIBA .Едни евтини от магазин за един лев .
После взех Panasonic резултата е еднакъв.
А презареждащите са VARTA и на друг уред няма никакви ядове .
И да паднем и да бием,
hristotihov написа:Колега, в Ямбол не знам, но един от по-известните сервизи в София - "Бушона ЕООД" - http://www.bushona.com/ работи с клиенти от провинцията, виж тук: http://www.bushona.com/out-of-sofia.html
Мерси колега . От сайта намерих точен адрес .
Ямбол ремонти на фотоапарати сервиз
КОНИКА МИНОЛТА
ул. Търговска 16
Работно време:
понеделник до петък от 8.30 ч. до 19.00 ч.
събота, неделя от 10.00 ч. до 18.00 ч
Телефон: 0897955331
И да паднем и да бием,
-
- ще става разбирач
Колега моят съвет е да не бързаш с ремонта докато не се убедиш че не са батериите,намери си от някой приятел зареждащи се батерии ама да са по-нови и пробвай апарата с тях и тогава ремонтирай.Аз като пробвах с обикновенни батерии изкарва 3-4 снимки,просто апарата се нуждае от мощни батерии моите са 2500mAh и съм почти сигурен че проблема е от тях.УспехSINISHA написа:Не са презареждащи![]()
-
- разбира нещата
Скоро и аз си купих батерии тошиба, но се оказаха, че не могат да ми захранват фотоапарата. Най-добре купувай дюрасел - много якиSINISHA написа:stefan_ginev написа:Колега аз съм с Kodak easy share c330 и при мен в момента е така и аз си мисля че е от зареждащите се батерии,защото не виждам друга причина за да консумира повече ток апарата(все пак батериите са на 5 години).Кое те накара да мислиш че проблема е в апарата,новите батерии дето си ги пробвал зареждащи ли са ?
Не са презареждащи![]()

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Иди при Краси Стойчев ФОто Стойчев до общината от ляво,той ще ти провери апарата и ще ти каже къде и как да си решиш проблема ако имаш такъв.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има апарати,на които се настройва какъв тип са батериите т.е алкални или никелни(акумулаторни) разликата е в напрежението 0.6 волта(ако е с 2 батерии) по-малко за акумулаторните.Виж дали имаш такава настройка и тогава търси сервиз.

Където качеството е от значение!
-
- разбира нещата
Тя темата поостаря,но да спестя ядове на колеги със същия проблем.
На 99 % е от батериите този проблем с фотоапаратите,и аз го изстрадах,докато не попаднах на свестни такива-"volkan"мисля,че се казваха.Китайчета на около 5 лв.бройката,ама си пише Китай,не Япония или Германия и.т.н.,което си е своего рода знак за качество.2700 ампера са и траят около три дни без зареждане или по моя преценка-около 3-5 часа работа с тях.Имайте предвид,че търговската мрежа е зарита с ментета на всички известни фирми.
Успех в търсенето на оригинала!
На 99 % е от батериите този проблем с фотоапаратите,и аз го изстрадах,докато не попаднах на свестни такива-"volkan"мисля,че се казваха.Китайчета на около 5 лв.бройката,ама си пише Китай,не Япония или Германия и.т.н.,което си е своего рода знак за качество.2700 ампера са и траят около три дни без зареждане или по моя преценка-около 3-5 часа работа с тях.Имайте предвид,че търговската мрежа е зарита с ментета на всички известни фирми.
Успех в търсенето на оригинала!

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!