БРАКОНИЕРИ НЕ СПЯТ И ПРИ МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: БРАКОНИЕРИ НЕ СПЯТ И ПРИ МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ!!

Мнение от ribolovcho »

:smt041 :smt041 :smt041 :smt038 :smt038 -браво момчета,аз тази година съм дал клетва че ще гръмна един бракониер та да става каквото ще,само така ще съм сигурен че една гадина по малко е на този свят, :mrgreen:
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Явно има и хора наистина дето им пука за работата. и това само може да ни радва.

Голямо признание за работата на звеното
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Братци, не един път съм писал за усилията на д-р Найденов и неговите сърцати момци да възстановят рибното богатство на яз. Сопот и други от областта. Благодарение на тях сега е възможно да се правят прилични излети с улов на позабравени за язовира риби, като вид и размер! Нарочно изчаках да видя вашите постове, преди да пиша и аз! Направи ли ви впечатление, как започна постът на Бобир? След постъпил сигнал! Ето в това се състои и една от важните причини за успешната им работа! Само при помощ и съдействие от наша страна, тяхната работа би била ефективна. Иначе ще е като от тотото! Въпрос на голяма доза шанс! Водоемите на Областта са много, площта е огромна, а наличният му състав много малък! А те:- д-р Найденов и инспекторите му имат желание за неблагодарната им работа! И през деня и през ноща, при студ и пек, въпреки постоянните закани, заплахи и съдебни дела от бандюгите и бракониерите! За да имаме повече радост край водата, трябва всички да им помагаме! Дано така, като ИАРА-Ловеч и Хасково да заработят и другите териториални звена на ИАРА! А ние да си вършим нашата гражданска работа:- да ги тормозим по телефоните при всеки забелязан браконерски акт! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

РЕСПЕКТ и от мен както към служителите на ИАРА, така и към тези, които са подали сигнала!
Както казва Диканаров - в много от случаите вината не е в ИАРА, а в нас самите. Многократно е писано как се подава сигнал, нека всички бъдем активни, а не да проявяваме овчедушие!
Поклон пред служителите на ИАРА Ловеч!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
skorpion1
новобранец
новобранец

Мнение от skorpion1 »

Колеги , това е начена да се справим с БРАКОНИЕРИТЕ. Всички заедно НЕПРИМЕРИМИ.МОР ЗА БРАКОНИЕРИТЕ :axe:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Поздрави и от мен за служителите. Колеги звънете им, дори да сте сигурни, че нищо няма да стане. 112
Аватар
Herodot
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Herodot »

stefanotis написа:...докато се продават мрежи свободно няма да има оправия...
Така си е-мрежи, парашути...От търговците трябва първо да се почне-предупреждения, глоби, отнемане на лицензии....,иначе няма да има оправия! ''Не е луд, който яде хляба, а който му го ДАВА''! Добра работа са свършили ИАРА, ама сама птичка пролет не прави, за съжаление!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво за бързото реагиране на ИАРА.Дано продължават да действат така и във всичките райони на страната.
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”