Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Мнение от chirusa_bg »

Павел Иванов написа: а рибата така и не я вадат с макарата а напинят яко с въдицата
Баш тоя клип да говори за некви качества на макара ми е некак си странно, все едно съм си наседнал макаЛите :lol: :lol: :lol: :lol:

Обаче требва да ви каем, че въдицата е екстра, а жълтурчето вече си заслужава да го купи човек.

Вторите шибановци пък шяха да строшат корабчето, то не беше газ спирачки- лево, дясно.
:smt033
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

chirusa_bg написа:
Павел Иванов написа: а рибата така и не я вадат с макарата а напинят яко с въдицата
Баш тоя клип да говори за некви качества на макара ми е некак си странно, все едно съм си наседнал макаЛите :lol: :lol: :lol: :lol:

Обаче требва да ви каем, че въдицата е екстра, а жълтурчето вече си заслужава да го купи човек.

Вторите шибановци пък шяха да строшат корабчето, то не беше газ спирачки- лево, дясно.
:smt033

Чирузче,танк ли трябва да мине през нея че да ти хареса макарата като здравина.Тоя Павката,да не ти направи нящо бре :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bountyhunter »

Павле,преди нема и две седмици имаше подобна тема пусната в друг форум.Помниш ли какво стана като им написах разни работи ??? За това ще си малча.
А може ли некои да ми отговори защо на шимана от класа на страдик ГТМ ( за 200 и кусур лева) им се нарезва ролката и то не на една макара ,а на 10-на досега.Фабричен дефект ли е ,или евтини материали ???
Или всичко е с цел по малко разходи и по високи печалби ???
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Чирузче,танк ли трябва да мине през нея че да ти хареса макарата като здравина.Тоя Павката,да не ти направи нящо бре :lol: :lol: :lol:
Няма нужда от танк, ама и двамата сте ми убавци с ПаФката та викам и аз да вляза при мъжете :lol: :smt024
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chirusa_bg написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Чирузче,танк ли трябва да мине през нея че да ти хареса макарата като здравина.Тоя Павката,да не ти направи нящо бре :lol: :lol: :lol:
Няма нужда от танк, ама и двамата сте ми убавци с ПаФката та викам и аз да вляза при мъжете :lol: :smt024
Аз писах за двойката :wink: ама тя стана сериозна - на тройка отива / още се въздържам , щот ще стане групов/ :mrgreen: :ANAL: :mrgreen:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Митев написа:
chirusa_bg написа:
Аз писах за двойката :wink: ама тя стана сериозна - на тройка отива / още се въздържам , щот ще стане групов/ :mrgreen: :ANAL: :mrgreen:

Чирузче,яла,яла при мъжете,после да не те боли нещо :ANAL: :ANAL: :ANAL: Еле и Митев се ключи та ша станем четворка спатия :lol: :lol: :lol:
bountyhunter написа:Павле,преди нема и две седмици имаше подобна тема пусната в друг форум.Помниш ли какво стана като им написах разни работи ??? За това ще си малча.
А може ли некои да ми отговори защо на шимана от класа на страдик ГТМ ( за 200 и кусур лева) им се нарезва ролката и то не на една макара ,а на 10-на досега.Фабричен дефект ли е ,или евтини материали ???
Или всичко е с цел по малко разходи и по високи печалби ???

Алоу,боунтихунтер,какви са тези глупости дето пишеш бе,от къде само на такива като теб и Павката ви се случва нещо на Шиманата :lol: :lol: :lol: Нещо много със замах лъжеш като дърт циганин.Виждал си ти 10 шимана ама само на снимка.И за да не говоря глупости,ти си единственния от всички ползващи Шимано,които има такъм проблем.Аз мисля че си толкова залюхан че са ти продали няква дървена макара с лепенка на Шимано :roll: :o :shock: :lol: :lol: :lol: За толкова години ползване на Шимано,как на мен това не се случи или ти работиш някакви извън земни сплави които ползваш за влакно и ти режат ролката.Като чета такива смешни писаници и по цял месец се смея :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Шантав жълтур тормози макара Дайва
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zf464YamfAM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zf464YamfAM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жоре бе,ам чи тя рибата много рахитична бе,има-няма кило и половина,кат на Павката цаците дато лови :lol: :lol: :lol:

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

То , ако питате мене , тея рипки де ги лови Паффката - мое и с макарки от 10 лв. :roll: :mrgreen:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Митев написа:То , ако питате мене , тея рипки де ги лови Паффката - мое и с макарки от 10 лв. :roll: :mrgreen:
Може,ама Павката е естет :wink:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Той е на работа сега и не ми обръща внимание че е ангажиран,но после като се върне,такъв вои ще настане че трябва да си слагам ушанката :lol: :lol: :lol: Иначе,има няколко читави модела Дайва,ама другото е направо за замазване на очите.А пръчките им,изобщо не се котират и са като греди направо дори и по неизвестни фирми,имат по добри пръчки :lol: :lol: :lol:

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тоя жълтио много хърбаФ бре, наш паФка е по-убаФ :!:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Избрах Дайва заради това "Washable Design"
Изображение
След всеки фидер или морски риболов,просто си я измивам с вода и си работи перфектно,без да я отварям и смазвам.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

malkia_joro написа:Избрах Дайва заради това "Washable Design"
Изображение
След всеки фидер или морски риболов,просто си я измивам с вода и си работи перфектно,без да я отварям и смазвам.
Майна,аз даже не ги и мия.Или го правя от дъжд на вятър.Хубаво че поне си миеш Дайвата,иначе ще стане някои сакатлък,като на колегата,дето му испуснал стопа на макарата и я продал на друг колега които сега си блъска главата и чак на комисия ще я носат с шеф на комисията Павката :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Кои те излъга че Шиманото непременно трябва да се смазва нон-стоп ???Какво му се вързваш на Павел,ние да не ловим в някаква безпрашна среда,където няма пясък и кал.Какво повтаряте глупостите на Павел като папагали.То бива - бива,ама само вие сте правени нормално,другите сме излезнали от дупе ли :lol: :lol: :lol:

И само да допълня,тези които не държат на майтап,да не се включват в темата а да се хилят само от страни.Забранено за хора със слаби сърца и под 18+ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

bountyhunter написа:...Помниш ли ...
Сетих съ :wink:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Той е на работа сега и не ми обръща внимание че е ангажиран,но после като се върне...
Любе , риба си ял в случаят :wink: В момента съм на вълна да си хвана блу уейл на рейн уорм и ти с твойте хамсиики вече не ме възбуждаш :smt016
steaven написа:...Дайва - номер едно при кордите това е извода ! Нали така Павле ?!
Изображение
Тц ! Дайва са най-добри при макарите ( ако и доста народ да вика че и при спининговите въдици аз не съм на това мнение с тая ЕВА къде им седи по дръШките ) . При кордите има други къдет са за предпочитане - Варивас , Торай , ИГК , Сънлайн и ча тогава Дайва :wink:

пп - надявам се не се комплексираш нещо кат гуеаш аватарчето ми от Манията :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”