Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте,
......... на така наречената Савенска страна.
По точно е колега да се каже "Черешова градина'. До мястото се стига, като се мине през охраната на стената, хората са разбрани и пускат. Черният път е под километър и не е чак такъв проблем да се премини дори когато завали.
.....За това дали има риба там - според мен са изкарали луд късмет .....
Рибата си е там, но трудно ще я стигнеш с шест метра гола пръчка. Риболовът е на дълбочина около 11/12 метра и подходяща за целта въдица е мач, в тихо време и болонеза върши работа.
Поздрави.
......... на така наречената Савенска страна.
По точно е колега да се каже "Черешова градина'. До мястото се стига, като се мине през охраната на стената, хората са разбрани и пускат. Черният път е под километър и не е чак такъв проблем да се премини дори когато завали.
.....За това дали има риба там - според мен са изкарали луд късмет .....
Рибата си е там, но трудно ще я стигнеш с шест метра гола пръчка. Риболовът е на дълбочина около 11/12 метра и подходяща за целта въдица е мач, в тихо време и болонеза върши работа.
Поздрави.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Венелин, Засмяново, круша.... В момента за тези се сештам.berk0199 написа:И от двете
Иначе на неарендовани като Цонево, макар че там доста трудно ще се излъже някой шаран, но все пак има.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За язовира ли става на въпрос? Или за Камчия до Пода?berk0199 написа:Здравеите колеги каде ходите за шаран около Варна на кое точно викате пода как се стига до там
До водоема "Пода" или още яз.Круша се стига по пътя Варна- Бургас.Преди моста на р.Камчия, където е самото заведение ПОДА (Има една голqма табела с биволи на нeя и пише ПОДА) та преди заведението и след табелата, има отбивка от гл.път в дясно през гората, успореден на р.Камчия. Шофира се около 3 км., които изглеждат като 30 защото пътя е лош, пътува се по останки от асфалтиран път преди...100 години - но поне не може да се закъса там, каквото и а е времето. След около 3 км. вдясно е забит един пътен знак, мсиял че е завиването наляво задължително и се виждат рибарниците. Но едва ли ще отвори преди 01.март.2010г. Дори и тогава да се отвори водата, ще е мн.студена и едва ли ще има някакви успехи в началото. Поне последните 2-3 години беше така. Ако някой има друго инфо, нека пише. А и там са едни шарани.........ама като няма повече наоколо

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- вече хвърля и на тежко
Понеже по една или друга причина не съм ходил за риба два месеца , днес като видях времето си рекох -тръгвам . Една блеснарка , две кутийки железа и дърве и бегом на Камчия , моста след Пода .Камчия е разлята до дигата , мътна и бърза .Похвърлях два часа и половина блесни и воблери - голямо нищо .
Назад съм една блесна и сигурно ще имам мускулна треска ,че толкова не съм ходил скоро , но поне подишах чист въздух на спокойствие .
Назад съм една блесна и сигурно ще имам мускулна треска ,че толкова не съм ходил скоро , но поне подишах чист въздух на спокойствие .
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
За левски някой чувал ли е нещо?Ще го отварят ли?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
След като отвори под-а, дано да не е трален за никулден(както всяка година назад). Тази година нямам наблюдение.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
не съм убеден напътлно но от някъде бях чул че тази година отваря.Някой ако е по запознат да каже точно как еvladofommi написа:За левски някой чувал ли е нещо?Ще го отварят ли?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Някаква активност
около Варна 

-
- вече хвърля и на тежко
Около Варна активност май никаква ?
Реките високи и разляти и мътни , язовирите - кал до / над
/ уши и те много покачили ниво ,Николаевка и Киселово все още има лед и то не-малко/инфо от вчера/. Започват да изпускат пак Цонево http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=484078/Третия абзац /
Че ще се ходи , ще се ходи , ама май като турист по дигите .
Реките високи и разляти и мътни , язовирите - кал до / над

Че ще се ходи , ще се ходи , ама май като турист по дигите .
-
- вече хвърля и на тежко
таранката дали не се раздвижи на някои язовири вече

-
- вече хвърля и на тежко
ако някой има инфо да драсне някой ред 

Колеги качвам малко снимки от Камчия. Днес ходихме да я видим колко е качила. Реката е огромна, аз поне не съм я виждал такава.
Това е до устието. Всички лодки са извадени, реката е много бърза.
Тази е от дясната страна на моста посока Бургас. Влачи всякакви дървета, клони и буклуци. Малко е размазано, защото е в движение.

Тази е от дясната страна на моста посока Варна. Левия бряг е разбит и водата минава чак покрай ресторант "Пода".

Това е до устието. Всички лодки са извадени, реката е много бърза.
Тази е от дясната страна на моста посока Бургас. Влачи всякакви дървета, клони и буклуци. Малко е размазано, защото е в движение.
Тази е от дясната страна на моста посока Варна. Левия бряг е разбит и водата минава чак покрай ресторант "Пода".
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте,някой да е ходил за таранка този месец?
П.П: какво му имаше на старото мнение ,че го изтрихте

П.П: какво му имаше на старото мнение ,че го изтрихте