Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

пикер - куивер
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: пикер - куивер
IDA пробвал ли си я тая благина на какво разстояние хвърля-то че не е за далечни замятания не е ама все пак ми е интересно ...и аз съм им хвърлил око ама те все едни такива късички - 2,7-3метра...иначе с тоя нисък тест сигурно е голям кеф...
Бачо, а дали има смисъл ,тово чудо е с много валка акция и е карбоново ,Основата му е 18 мм Сега го мерих/ не е ли същия ефектаIDA написа:Митев, можеш перфектно да си го направиш на пикер, само ти трябват 2-3 връхчета за фидер и малко майсторлъкМитев написа:Ми то 3 метра бе, еба ти телескопа![]()
![]()
Иначе, и по-къси от твоя има, ей ти един "джобен формат" на SERT 2.10/ ac.10-30
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
добре де каква ще е разликата между куивер и фидер на 3,6м с малък тест ... 

-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
Колеги, за да не пускам нова тема, реших да пиша тук. Въпросът ми е някой ползвал ли е пикера на Formax - magna picker? 
На доста добра цена е , обаче няма информация за акцията. И друго - ако някой може нека препоръча пикер: 3 м, акция около 25-30 гр, поне 2 върха и цена до 50 лв! Благодаря.

На доста добра цена е , обаче няма информация за акцията. И друго - ако някой може нека препоръча пикер: 3 м, акция около 25-30 гр, поне 2 върха и цена до 50 лв! Благодаря.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
аз имам tele picker на DAM 3.60 акция 50гр.
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !