Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

пикер - куивер
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
пикер - куивер
Понеже твърде много се запалих по фидер риболова ме гложди едно чувсво Rolling Eyes
Единствения недостатък на фидера ( по моите наблюдения) е, че по- малко се усеща рибата при вадене.То е ясно , че говоря за "масовите риби" а не за добрите робоци около и над килограма Shocked
Та си мисля за такъв тип пръчка , която да е по финна и нежна но да доставя повече кеф при лов на бабушки например.
Но като че ли тука рядко се говори за тях та повдигам темата.
аз май съм се спрял на това : http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5842
П С
В габаритите на тази тояга виждам и една чудесна "мренджийка" за малки рекички с дебели бързеи Rolling Eyes
Единствения недостатък на фидера ( по моите наблюдения) е, че по- малко се усеща рибата при вадене.То е ясно , че говоря за "масовите риби" а не за добрите робоци около и над килограма Shocked
Та си мисля за такъв тип пръчка , която да е по финна и нежна но да доставя повече кеф при лов на бабушки например.
Но като че ли тука рядко се говори за тях та повдигам темата.
аз май съм се спрял на това : http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5842
П С
В габаритите на тази тояга виждам и една чудесна "мренджийка" за малки рекички с дебели бързеи Rolling Eyes
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: пикер - куивер

Последно промяна от butnik на Нед Яну 31, 2010 10:44 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като искаш кеф зимаш зи един директен 7 метра или един мач с акция 5-15 и сичко приключва !!!! Да хвашташ бабушки на дано
и да искаш кеф нещо си се объркал ???? Стани шаранджия като те кефи дънния риболов

Има моменти, когато фидера е назаменим . Пресен случай от тая неделя. Човек до човека, всеки храни и пляска с директните, рибата се дръпна на 60-70 м и който няма фидер седи и зяпа плувката.DrAkoN написа:Като искаш кеф зимаш зи един директен 7 метра или един мач с акция 5-15 и сичко приключва !!!! Да хвашташ бабушки на данои да искаш кеф нещо си се объркал ???? Стани шаранджия като те кефи дънния риболов

А между другото с един пикер 5-25 гр на 3.90 м кефа е същия.

-
- сериозен играч
Моите уважения колега ама не виждам нито нещо по темата ,нито нещо смисленоот DrAkoN на Сря Апр 23, 2008 10:53 am
Като искаш кеф зимаш зи един директен 7 метра или един мач с акция 5-15 и сичко приключва !!!! Да хвашташ бабушки на данои да искаш кеф нещо си се объркал ???? Стани шаранджия като те кефи дънния риболов

А към колегата Butnik

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тая пръчка на която си се спрял,честно казано не ми се вижда много нежна и финна,но само от снимката ми е такова мнението.Трябва да се пипне за да се разбере за какво става въпросrimohit написа: Та си мисля за такъв тип пръчка , която да е по финна и нежна но да доставя повече кеф при лов на бабушки например.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Последното Шимано, на което си се спрял изглежда много добре, а и цената му не е лоша. За пикер 40 гр. ми се виждат малко много, но трябва да се види и пипне в ръка. Мисля само, че го няма в България...
Късметът е за неподготвените...
-
- сериозен играч
ми разгледах в разни каталози на различни марки и май с по малка акция не видях.Ако знаеш нещо-дай жокер моля те.Пък де да знам .. май е добре 40 гр.А като гледам теглото на пръчката би трябвало да е фина.Вярно ,че трябва да се пипне но лошото е ,че ако я поръчам ще е от вън и няма да съм я "барал" предварително 

Моят пикер и фидер са на Byron. И двете пръчки съм ги поръчвал и никой не ме е карал да ги купувам, ако не ми харесат. Не съм се интересувал кой ги внася, но не чаках много. Пикерът ми е с акция 3-12 гр. и за мен лично е най-готиния пикер, иначе досега да бях го продал. С малки хранилчици около 15-20 гр. също се справя добре.
-
- сериозен играч
и в Сайта на Byron гледах но от новите модели не видях такова животно
Жалко е че няма с такива малки акции
Жалко е че няма с такива малки акции
Незнам какво си гледал, но в официалният им каталог за 2008 г. ги има
Моделът е TR 10 Winckle Picker има го в три разновидности 210 см., 250 см. и 300 см. с акция 3-12 гр. Цената на 3-то метра запомних беше 74 евро. Дано съм ти бил полезен 

-
- сериозен играч
Някой скоро да е пипал нещо подобно по магазините последно време.Аз единственото нещо наречено ПИКЕР , КУИВЕР,БОМБ, ВИНКЕЛ-ПИКЕР което успях да видя на живо е една корморанка прекалено нисък клас и лигава.
Шиманото май се разсъхна .. чакам тази седмица Филстарци да видим дали ще успеят да помогнат... и ще минавам на варианта на SPRO .Малко множко ми се виждат грамчетата но пък ако е стегната прилична пръчка зашо не .. нали на стойка е подпряна.Никой ли не е хващал СПРО-то.
Помагайте любезни хорааааааааааааааааа...............

Шиманото май се разсъхна .. чакам тази седмица Филстарци да видим дали ще успеят да помогнат... и ще минавам на варианта на SPRO .Малко множко ми се виждат грамчетата но пък ако е стегната прилична пръчка зашо не .. нали на стойка е подпряна.Никой ли не е хващал СПРО-то.
Помагайте любезни хорааааааааааааааааа...............

- каридата
- учете се от него
И аз се загледах по спрото но нмам никакви преки впечатления.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Последно промяна от butnik на Нед Яну 31, 2010 10:45 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
на ава-шима та къде има пикери ??????