Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобар на р.Марица
-
- научил се да хвърля
Re: Скобар на р.Марица
на тройните ли слагахте вардеваса
те като заклани ве 

-
- новобранец
Точно, така.steven1969_bg написа:е какво сори бе Ице?? човека ти каза що са такива...аре стига като ущипани ученички...който не мойе да гледа кръв да не ходи на война:) добър улов,колега
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Стивън ли си не знам,я прочети поста ми още веднъж.Добре,че ми дадохте съвет как се ловят алаи на реката,че не знам.За това тройките в магазините свършиха,че чак и абсолютните ментета .Не съм писал,че ТЕ са ловили на тройки,а че изглежда така.А в това студено време може да се сложат и в торба.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Ново мнениеот kvkz » Пет Яну 29, 2010 9:36 pm
Направо се чудя дали да давам някакво инфо от днескашният ми риболов по реката. Ако кажа че бях изнервен би било меко казано, все едно .........
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера. Рибата е по средата на реката и да речеш да храниш и да си цъкаш на трохица ще бъдеш оплетен 100000000000000000000 пъти, като разбира се ТИ ще си виновен защото не си видял че 7-ят човек който е над тебе на близо 50 м. - ИЗТИЧА. Но дали са виновни тез легални п.....си или нашето изкривено законодателство не знам. НО КОЛКО РАДОСТНО МИ СТАНА КАТО ВИДЯХ ЧЕ ЕДИНИЯТ "КОЛЕГА " си е счупил втората снадка на 6 м. боло на Garbolino . Кеф разбери Кеф. Та понеже съм убеден на 100% че и тези "ПСЕВДО-КОЛЕГИ" четат форума ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВСИЧКИТЕ.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Направо се чудя дали да давам някакво инфо от днескашният ми риболов по реката. Ако кажа че бях изнервен би било меко казано, все едно .........
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера. Рибата е по средата на реката и да речеш да храниш и да си цъкаш на трохица ще бъдеш оплетен 100000000000000000000 пъти, като разбира се ТИ ще си виновен защото не си видял че 7-ят човек който е над тебе на близо 50 м. - ИЗТИЧА. Но дали са виновни тез легални п.....си или нашето изкривено законодателство не знам. НО КОЛКО РАДОСТНО МИ СТАНА КАТО ВИДЯХ ЧЕ ЕДИНИЯТ "КОЛЕГА " си е счупил втората снадка на 6 м. боло на Garbolino . Кеф разбери Кеф. Та понеже съм убеден на 100% че и тези "ПСЕВДО-КОЛЕГИ" четат форума ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВСИЧКИТЕ.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- indalo
- фен клуб-скобар
butnik написа:Стивън ли си не знам,я прочети поста ми още веднъж.Добре,че ми дадохте съвет как се ловят алаи на реката,че не знам.За това тройките в магазините свършиха,че чак и абсолютните ментета .Не съм писал,че ТЕ са ловили на тройки,а че изглежда така.А в това студено време може да се сложат и в торба.
* Докладвай
* Отговори с цитат

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Доволно 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- сериозен играч
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
толкова по въпроса за "наскачването".......
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво за излята ама само не разбрах защо трябва да им чупиш гръбнаците като ги пускаш в кофа ........ а примерно ако искаш да ги върнеш обратно след излета .......

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Браво на колегите-улова им наистина е добър!..Имало е достатъчно адреналин и кеф от излета. Но,по отношение естетиката на снимковия материал-и мойта оценка е "слаб".
...
В случая може доста да се поспори,естествено...Нямам пред вид този случаи,но във форума има доста снимки на колеги,изплескани с кал до ушите,ловящи некви(никви)рибки в некви каналчета-абе грозна картина отвсекъде и което е още по-смущаващо,поредица от мнения,изпълнени със суперлативи:"Браво,чудесен излет","страхотен риболов"..за мен това си е висша степен на куртоазия или...направо бъзик,щото ако такива излети се определят като страхотни,то представите ни са страхотно изкривени!..(скромно лично мнение)
...
В случая може доста да се поспори,естествено...Нямам пред вид този случаи,но във форума има доста снимки на колеги,изплескани с кал до ушите,ловящи некви(никви)рибки в некви каналчета-абе грозна картина отвсекъде и което е още по-смущаващо,поредица от мнения,изпълнени със суперлативи:"Браво,чудесен излет","страхотен риболов"..за мен това си е висша степен на куртоазия или...направо бъзик,щото ако такива излети се определят като страхотни,то представите ни са страхотно изкривени!..(скромно лично мнение)
..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
jaaako написа:на тройните ли слагахте вардевасате като заклани ве

- MIR4EV
- ще става разбирач
Убави скобри ама намали малко сантиметрите че с тия 50см рибите требе да са около 2кг

- ninastefanina
- сериозен играч
Аха..butnik написа:Петьо ,браво ама много кръв бе братле да бяхте ги изкъпали малко,че това напомня на тройкаджийски метод,който в момента върви с пълна пара по Марица.Сори,ама .....
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Хубав излет, но снимката верно е отвратителна.... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- новобранец
Риболова си е риболов !!! Отиваш на реката, хващаш риба, ако ти пасва на вкуса си я хапваш после. Какво по-хубаво от това.... Ама като чета хубавата тема на колегите се зачудих, да не би да съм попаднал в някои ФОТО ФОРУМ ??????????
ALWAYS ONE FISH AHEAD