Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобар на р.Марица
-
- разбира нещата
Re: Скобар на р.Марица
Добър риболов сте провели.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Примерно да я пуснеш обратно или да покажеш поне малко уважение към рибатаvlagru2000 написа: Какво по-хубаво от това....
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- ignatov78
- ще става разбирач
Браво,колега за улова.Ама то все едно си бил на лов ,а не на риболов. Сигурен ли си,че не си объркал форума?
-
- новобранец
А, ама това по-хубаво ли е...???? Зависи от гледната точка...dunavski написа:Примерно да я пуснеш обратно или да покажеш поне малко уважение към рибатаvlagru2000 написа: Какво по-хубаво от това....
ALWAYS ONE FISH AHEAD
- петър власев
- разбира нещата
Много моралисти тука ей.
То за такива работи знам ,че по-добре да не се казва.Ама айде.
Първо такава риба не консумирам,следователно е подарих на един дядка пазач на един обект за който знам ,че едвам свързва давата края.
А тоя метод с тройките нямам никъв мерак да го научавам.
То за такива работи знам ,че по-добре да не се казва.Ама айде.
Първо такава риба не консумирам,следователно е подарих на един дядка пазач на един обект за който знам ,че едвам свързва давата края.
А тоя метод с тройките нямам никъв мерак да го научавам.
я чувствась себя очен хорошо
Петре -"кървавият"
,от подобни репортажи никой ,ама абсолютно никой РИБОЛОВЕЦ няма нужда
Подкрепям Бутника на 100% и не се прави на обиден/с молба/.
Това мисля ,че е риболовен форум ,а не кулинарно -касапска вечеринка.
Опитвам се в по-лека форма да изкажа мнението си ,но в твоя случай се говори само за слука ,но не и за естетика

Подкрепям Бутника на 100% и не се прави на обиден/с молба/.
Това мисля ,че е риболовен форум ,а не кулинарно -касапска вечеринка.
Опитвам се в по-лека форма да изкажа мнението си ,но в твоя случай се говори само за слука ,но не и за естетика

Последно промяна от bkd на Съб Яну 30, 2010 8:48 pm, променено общо 1 път.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
аз не съм моралис ,ама е талибанска работа ,небива с бомби да са тепани
Модератори, правила... Или като се извиним предварително може и да не ги спазваме!? 

Темата си е интересна-от гледна точка на мнения,не виждам смисъл модераторите да се намесват.Няма нарушени правила,всеки изказва неговата гледна точка без да обижда другия-кво толкова е станало.По-скоро така трябва да се развиват темите-с разнолики мнения и гледни точки,било то относно риболова,естетиката,удоволствието от самия спорт.За това е форума-да видим кой как действа ,как мисли,какви идеи може да предложи..а не при първите противоречиви мнения да се търсят модераторите-тогава всичко си губи смисъл,ние мохабет и на реката можем да си въртим-там всеки един от нас е модератор!БИНДЕР написа:Модератори, правила... Или като се извиним предварително може и да не ги спазваме!?

Може би доста от нас искат да припомнят,че риболова е прекрасен спорт,свързан с общуване с природата и нейните най-добри страни..Във форума има прекалено добри репортажи,изпълнени с гледки,достойни за награди и във престижни фотоконкурси дори,та нека да се стремим да подражаваме на тях-така ще направим спорта(хобито ни)далеч по-привлекателно дори и за най-незаинтересования относно риболова.

..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми на тебе явно по-голямо удоволствие ти доставя да се натъпчеш с нея и после да отидеш да я из***еш .......vlagru2000 написа:А, ама това по-хубаво ли е...???? Зависи от гледната точка...dunavski написа:Примерно да я пуснеш обратно или да покажеш поне малко уважение към рибатаvlagru2000 написа: Какво по-хубаво от това....
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- новобранец
Ах, УМНИКdunavski написа:Еми на тебе явно по-голямо удоволствие ти доставя да се натъпчеш с нея и после да отидеш да я из***еш .......

ALWAYS ONE FISH AHEAD
Богат, но ГРОЗЕН УЛОВ ! Иначе Колега, ако си ги ловил на метод различен от тройки - респект !
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бр. добър излет сте направили, ама се научи да ядеш риба.

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.