Среща на форума

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор

На маса или на риболов?

На маса
7
58%
На риболов
5
42%

Общо гласове: 12

Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Среща на форума

Мнение от Ribar »

Понеже не бях влизал във форума от юли месец и не знам какво е ставало , защото аз предлагах да се съберем на общ риболов..сега отново ще предложа!
Айде да се съберем на общ риболов :D .. ако искате и да не е риболов .. може да е на маса :D , но няма да е лошо да си се съберем не мислите ли?
Чакам предложения за място и дата на срещата.

/offtopic админ извинявай , че направих темата тук , но просто не виждам къде другаде да я сложа
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

а къде е това студио .. къде се намира? :?
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Изобщо няма да плачем, ще се хвалим!
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Жоро Гоцов написа:много ще обещаят ....малко ще дойдат !

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

....ако искате може да гостувате и в студиото ни и да стане една сериозна дискусия на живо?

...я помислете?

...ще имате възможност в ефир да си изплачете мъките от всичко!
е хайде де Жорка :) ще плачем за бракониерите :!:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

това не е лоша идея .. и все пак имах в предвид ей така да се съберем да се изкефим малко на живота .. или да пийнем и да хапнем или да хвърлим няколко въдици и да си говорим .. ей такива работи .. много бих искал да стане нещо такова .. айде предложете място и дата .. аз например мога да ви предложа да дойдете в Стара Загора (щото аз съм там и да не се разкарвам :lol: :lol: ).. един човек може да пренощува унас (без пари и други подобни неща разбира се) и да се съберем в някоя механа и да се изкефим ..
разбира се повечето няма да са съгласни да дойдат в Стара Загора понеже повечето са от София .. и все пак .. предложете!
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”