Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рандеву на 26.01.2006г. в Приморско...
Модератор: dantho.mihov
Рандеву на 26.01.2006г. в Приморско...
КОЛЕГИ , Доцента предлага...
Здравейте колеги!
Днес говорих с управителя на хотелчето, където бяхме и му обясних, че на 27 и 28 първи има вероятност да направим състезание. Стая за двама е 30 лева, т.е. по 15 лева на човек. Храната и пиенето си го носим и ресторанта ни е на разположение, без допълнителни такси! Стаите са отоплени, кабелна тв 60 канала, но мисля,че няма да стигнем до тв.
Предлагам срещата да е с такъв дневен ред:
26.1 -16-20 часа. Пристигане в хотел "Екзотик" в Приморско и разквартироване. Хотелът е на 1-ва линия до Конната база в Приморско, това е най-близкият хотел до буната на "Перла"
20-23 часа. Опознавателна среща-вечеря на участниците в ресторанта на хотела.
27.1. - 7-8 часа. Ставане и закуска.
8-8,30. Придвижване до буната на Перла
8,30 - 9 часа - теглене на жребий и подготовка.
9 - 12,30 първи тур на риболова
12,30 - 13 часа обедна почивка и жребий за 2 тур
13 - 16,30 часа. 2 тур на риболова
16,30 - 17 часа. Мерене на рибата и обявяване на челната тройка. Понеже нямаме спонсори, предлагам всеки участник да даде символична лепта от 5 лева, та да наберем някакъв награден фонд.
19-23 часа - гала вечеря с подръчни средства, победителите задължително да почерпят!
28. 1. 8-12,30 часа. Трети тур - абсолютно свободен регламент без жребий, всеки лови, с каквото може и където завари. Няма кантар и победители - само лакърдии и закачки!
Следобед - кой накъде е, че за някои ще има доста път!
Два тура поне са необходими, защото ще разместим секторите, веднъж да ни се падне да ловим от външната и веднъж от вътрешната страна на буната!
Предлагам всеки да има право на 2 въдици в сектора си, независимо как ще ги ползва - на дъно, леко или спининг.
Хванатите риби се държат в живарник до измерването, мери се всичко - калкани, попчета, платерини и т.н. След измерването маломерните калкани се пускат обратно!
Ако някой има градивни предложения по така предложената програма и регламента да ги дава вовреме, че януари напредва!
Предлагам и някой от модераторите да направи една бланка за желаещите да се регистрират за срещата, та да знаем кой откъде и колко стаи да резервираме в хотела?
Подаваме знак и на евентуалните спонсори от бранша, че това състезание ще бъде добре отразено в медиите!
Хайде наслука!
Миналата година се събрахме на 25 март в Несебър...
Сега по от рано на 26 януарий...
Предполагам, че доста форумци и Морски Вълци ще почетат с присъствието си РАНДЕВУТО в Приморско...
Надявам се да видя развятия ПАТРАХИЛ на отчето Нафърфорие и благата усмивка на Митя Дурумич Клисаря...
За Михалич не се съмнявам...той знае пътя до БУНАТА...
Локал също, ако няма изпити...или не е изпаднал в поредния студентски запой...
Боцана...да остави клиниката за домашни любимци...на автопилот...
И на Дели и Журналиста/сега Магазинер/ Сървайвър това е познат риболовен район...
Нядявам се да дойдат още знайни и незнайни почитатели на риболова и на....дългите трапези...
Списъка е дъръг като султански ферман...
Дръж се земьо Приморска Рибари, ке те газят....хахаха...
Здравейте колеги!
Днес говорих с управителя на хотелчето, където бяхме и му обясних, че на 27 и 28 първи има вероятност да направим състезание. Стая за двама е 30 лева, т.е. по 15 лева на човек. Храната и пиенето си го носим и ресторанта ни е на разположение, без допълнителни такси! Стаите са отоплени, кабелна тв 60 канала, но мисля,че няма да стигнем до тв.
Предлагам срещата да е с такъв дневен ред:
26.1 -16-20 часа. Пристигане в хотел "Екзотик" в Приморско и разквартироване. Хотелът е на 1-ва линия до Конната база в Приморско, това е най-близкият хотел до буната на "Перла"
20-23 часа. Опознавателна среща-вечеря на участниците в ресторанта на хотела.
27.1. - 7-8 часа. Ставане и закуска.
8-8,30. Придвижване до буната на Перла
8,30 - 9 часа - теглене на жребий и подготовка.
9 - 12,30 първи тур на риболова
12,30 - 13 часа обедна почивка и жребий за 2 тур
13 - 16,30 часа. 2 тур на риболова
16,30 - 17 часа. Мерене на рибата и обявяване на челната тройка. Понеже нямаме спонсори, предлагам всеки участник да даде символична лепта от 5 лева, та да наберем някакъв награден фонд.
19-23 часа - гала вечеря с подръчни средства, победителите задължително да почерпят!
28. 1. 8-12,30 часа. Трети тур - абсолютно свободен регламент без жребий, всеки лови, с каквото може и където завари. Няма кантар и победители - само лакърдии и закачки!
Следобед - кой накъде е, че за някои ще има доста път!
Два тура поне са необходими, защото ще разместим секторите, веднъж да ни се падне да ловим от външната и веднъж от вътрешната страна на буната!
Предлагам всеки да има право на 2 въдици в сектора си, независимо как ще ги ползва - на дъно, леко или спининг.
Хванатите риби се държат в живарник до измерването, мери се всичко - калкани, попчета, платерини и т.н. След измерването маломерните калкани се пускат обратно!
Ако някой има градивни предложения по така предложената програма и регламента да ги дава вовреме, че януари напредва!
Предлагам и някой от модераторите да направи една бланка за желаещите да се регистрират за срещата, та да знаем кой откъде и колко стаи да резервираме в хотела?
Подаваме знак и на евентуалните спонсори от бранша, че това състезание ще бъде добре отразено в медиите!
Хайде наслука!
Миналата година се събрахме на 25 март в Несебър...
Сега по от рано на 26 януарий...
Предполагам, че доста форумци и Морски Вълци ще почетат с присъствието си РАНДЕВУТО в Приморско...
Надявам се да видя развятия ПАТРАХИЛ на отчето Нафърфорие и благата усмивка на Митя Дурумич Клисаря...

За Михалич не се съмнявам...той знае пътя до БУНАТА...

Локал също, ако няма изпити...или не е изпаднал в поредния студентски запой...

Боцана...да остави клиниката за домашни любимци...на автопилот...

И на Дели и Журналиста/сега Магазинер/ Сървайвър това е познат риболовен район...

Нядявам се да дойдат още знайни и незнайни почитатели на риболова и на....дългите трапези...

Дръж се земьо Приморска Рибари, ке те газят....хахаха...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От къде ти идват тези?Колкото повече остарява човек толкова повече му заминава акъла
Миналата година нямаше място за мен,а и си бях забравил кантарчето за "големите" риби това дето го нося тегли само над 100 грама.
Тази година няма да имам два дена свободни,но пак ще намина да видя стращните попове дето ще ги вадите.Дано този път да наградите някой хванал повече от едно попче.
Ще ви донеса и най различни капачки да си мерите калканите,пък за платерините "ако си гледал сериала Напълно непознати" НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН

- zarganski
- ще става разбирач
Тя буната е малка, ама за ядене и пиене място колкото щеш.batmilen написа:Ние отиваме там за идеята..да хапнем и да пийнем...а тебе ако не те пуща тъщата...не мъти водата с "умни" мисли..![]()
Аз, Стрижок и Колю Сървайвъра сме там също...
И всеки да носи глезотийки за барбекюто... и на пиене да носи

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
- Михалич
- ще става разбирач
Пък ако има риба - и ще я хванем.batmilen написа:Ние отиваме там за идеята..да хапнем и да пийнем...

Колко му е - и мене може да ме пишете - ку не валят камъни

Само дето не си падам много по организираните работи - по часове

Туй в толкоз, унуй в толкоз - ама той Доцента да няма да ни вързва за буната Я?

Инъче хубаво ги е наместил човека -

Отчето да натири Ботанка - да си вземе рибки душата

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Local
- учете се от него
Ми ако нямаш да ти взема а?отец Ми Го Нафърфорий написа:Ще дойда...но нямам такъми...всички са на вилата...да ма прощавате ама Господ ми е казал...като видиш две пръчки у ближния вземи му едната...
та мисля неква такава да я сътворя...
Амин
..и да не доете сите с по една ей мискини![]()
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
Да се обадя и аз Доцента, дето ви подкокоросах. Вече осигурих награден фонд - макари, такъми, календари и риболовна литература от ИК "Наслука" и респективно в. "Рибар", ама и други медии ще се включат, според мен
Понеже най-вероятно никой няма да хване риба, както тия дни е пробвал Батмилен със 17 , с част от нераздадения награден фонд ще му спретнем един такъм и на блаженото дедо Нафърфорий, па ако реши да пътуваме заедно от София, още оттук ще ги вържем двамата конците
Утре-вдругиден ще ви пратя 15-дневна прогноза на НАСА и Байконур за времето у Приморско, та да знаем от кой чеп вино ще пием
Абе, гответе пържоли и вино, жените сами ще дойдат

Утре-вдругиден ще ви пратя 15-дневна прогноза на НАСА и Байконур за времето у Приморско, та да знаем от кой чеп вино ще пием

Абе, гответе пържоли и вино, жените сами ще дойдат
Последно промяна от docenta на Пет Яну 12, 2007 1:37 pm, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Няма проблем, брато, но за такива въпроси - по-добре на ЛС, да не затлачваме форума
Значи, предлагам на всички, които искат да си резервират стаи и с колко легла за кои дни - да ми изпратят заявките си на мое ЛС, пък аз ще имам грижата да им се подсигури, каквото искат. Този хотел е един от малкото, които работят през зимата на морето,за да си държи на реномето - те и затова ще ни срещнат там гаче сме свитата на Нептун

Значи, предлагам на всички, които искат да си резервират стаи и с колко легла за кои дни - да ми изпратят заявките си на мое ЛС, пък аз ще имам грижата да им се подсигури, каквото искат. Този хотел е един от малкото, които работят през зимата на морето,за да си държи на реномето - те и затова ще ни срещнат там гаче сме свитата на Нептун

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Скъпи колеги,
добре дошли в Приморско на 26 януари. Само имайте предвид, че разликата между 26 януари и 25 март е огромна по отношение на кълването на попчетата. Не забравяйте, че те излизат на по-плиткото чак когато започне да се стопля водата, за да хвърлят хайвера си там. А от всички околни кейове най- рано съм ловил на кея на Созопол, и то след средата на март! По-рано даваше и на Дюни, но там сега е частна собственост и не знам как ще е с достъпа.
Все пак наслука и най-вече наздраве!!!
добре дошли в Приморско на 26 януари. Само имайте предвид, че разликата между 26 януари и 25 март е огромна по отношение на кълването на попчетата. Не забравяйте, че те излизат на по-плиткото чак когато започне да се стопля водата, за да хвърлят хайвера си там. А от всички околни кейове най- рано съм ловил на кея на Созопол, и то след средата на март! По-рано даваше и на Дюни, но там сега е частна собственост и не знам как ще е с достъпа.
Все пак наслука и най-вече наздраве!!!