Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

...абе, къде е Батко ?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...абе, къде е Батко ?
Ко става този с човек ??? Б а т е е е ... еее ...
Който знае нещо да казва ... къде се покри батката ?
...да не си попрекалил...нещо или да си попаднал на менте ?batmilen написа:Аз пък наблегнах на Ирландското и на 12 годишен Джак Изкормвача...
Който знае нещо да казва ... къде се покри батката ?

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Отпускар е....след тия новогодишни дежурства...имаше покана и уговорка...от колегата Ходжов и сега вие обиден кат саранска мечка у турско. Ма аз като един добър мирянин му пратих кат коледно подаръче....мазице....вазелинче
Чадо сите колеги кършим пръсти от мъка по тебе
сега да не излезеш и в болнични....за затягане на халката???
аааа нимои, иде твоя празник....кулачета и гевречета ще има за всички от сърце.....за 2 ри февруари, да пляснете с ръце
Амин да ва еба

Чадо сите колеги кършим пръсти от мъка по тебе

сега да не излезеш и в болнични....за затягане на халката???
аааа нимои, иде твоя празник....кулачета и гевречета ще има за всички от сърце.....за 2 ри февруари, да пляснете с ръце

Амин да ва еба

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...е кви ги нареди около краставицата ... нещо по съществено да си е купувал ....я разуйLocal написа:Лицето е видяно за последно в района на краставицата в неделя...

...п.с. ....абе да не е ходил да връща малазийското шимано, дет ми го 'фалеше толкова - само да не е тва....малей....иначе егати излагацията

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Я яяяя за малко да разпусна без да ви "гледам мутрите" пиянски ...и скочихте връз мен...хахаха...
Ръфайте, яжте от Батя си...ама "НА МЕН МУСКУЛИТЕ МИ СА ОТ ЖЕРЯЗО" а кожата от стомана...само стружки ще кензате...както бе казал О бозе почившия Бат Петьо Пандера...хахаха...
Тук съм тук...и всичко видя и чувам...

Ръфайте, яжте от Батя си...ама "НА МЕН МУСКУЛИТЕ МИ СА ОТ ЖЕРЯЗО" а кожата от стомана...само стружки ще кензате...както бе казал О бозе почившия Бат Петьо Пандера...хахаха...
Тук съм тук...и всичко видя и чувам...

- Михалич
- ще става разбирач
Здрасти Бат Миленеbatmilen написа: Здравей Михалич...виж кви трофеи има още по морето...водата топла...русалката също...![]()
На Перла калкани няма....ама загорели булки...бол...Има и един ДЕБЕЛАРИУМ край Китен...l:

То при тея трофеи и загорели булки - калкана, попчето и едно-друго

Пък и за тях сме подготвени - имаме такъм - дет се вика

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да имаш да 'земаш .... тез тюфлеци си ги задръж за захранкаbatmilen написа:...... калкани няма....ама загорели булки...бол...Има и един ДЕБЕЛАРИУМ край Китен...там ще се намерят пищни прелести за ПОП Жорко Нафърфоров и Митко Клисаря...
хахаха...

До оня ден лигите ти течаха по мойте кастинги .... сега ми навираш манекенките на Родопа.
аз ...батка работя само с финно агнешко ...

... затуй дебелунгерите са за тебе ....барабар с "белите червеи, поляти обилно с Ултра Байт"