Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Очаквам критики
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Очаквам критики
Това е линка към първото предаване за риболов в Ямбол-- http://dk-tv.com/index.php?t=3&id_video ... ideos.Моля за мнения и градивни критики.Абстрахирайте се от допълнителното видео вътре,то не е определящо,просто беше първо предаване и екипа на ТВ Диана реши да ми окаже морална подкрепа
.Следващите предавания вече ще са основно с по-сериозна тематична насоченост.

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Очаквам критики
За мене, най-важното на което трябва да се наблегне е:Бракониерите, хигиената, и пускането на рибите.Това трябва да присъства в предаванията, не зависимо от темата, дали ще е за техники или излети.Мога да ви пожелая успех. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Пожелавам успех в новото начинание!!! От това което видях, си мисля че насоката е добра. Наблегнете и на темата за браканиерите!!! Успех!! 

Върл Shimano фен!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Успех на предаването.Теми на лоито е задължително да се наблегне:бракониери,почистване на лагера след риболова,поканете ИАРА-джии да отговарят по наболели въпроси.И направете риалити състезание.Примерно двама участника,единия спинингар,другия на леко.Точки за улов и т.н!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- разбира нещата
Почистване на мястото след риболова,бракониери.
Другото каквото и да е ще е интересно,щото винаги има нови неща които се научават.Успех
Другото каквото и да е ще е интересно,щото винаги има нови неща които се научават.Успех

- emo vasilev
- сериозен играч
Като за начало е добре !
Аз също мисла , че трябва да се наблегне повече на бракониерството .
Успех с предаването !
Аз също мисла , че трябва да се наблегне повече на бракониерството .
Успех с предаването !
-
- научил се да хвърля
Къде ги намериха тея русалки......?
супер предаване

- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
Като за първо предаване е добре но има още мого какво да се изисква. УСПЕХ
Честито първо предаване,поздрави и на Дейвид най малко тук съм предполагал да го видя
А сега малко критика-хубаво е,че участват красиви колежки, но малко пресолявате манджата и рискувате да заприличате на ШОУТО НА КАНАЛА 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Браво!
Има още някой неща за дойзчистване, но никой не се е родил научен. убеден съм, че с всяко следващо предаване, ще стават все по-добри. Имате потенциал.
Можеше като з първо предаване да отидете на някой по-голям водоем или река.
Ормана си е каналче. Преди три години , при едно от идванията си в Ямбол, ловях там шарани по 3-4 кила и амури по 1,5-2 кила, но месните ви бракониери бързо го надушиха и доколкото разбрах , циганите са трепали рибата с колове и арматури.
Както и да е.
И според мен трябва да наблегнете на бракониерството. Доста е разпространено при Вас
П.П. И като дойда в Ямбол държа да ме запознаеш с тея русалки, да им покажа как се държи въдицата
Има още някой неща за дойзчистване, но никой не се е родил научен. убеден съм, че с всяко следващо предаване, ще стават все по-добри. Имате потенциал.
Можеше като з първо предаване да отидете на някой по-голям водоем или река.
Ормана си е каналче. Преди три години , при едно от идванията си в Ямбол, ловях там шарани по 3-4 кила и амури по 1,5-2 кила, но месните ви бракониери бързо го надушиха и доколкото разбрах , циганите са трепали рибата с колове и арматури.
Както и да е.
И според мен трябва да наблегнете на бракониерството. Доста е разпространено при Вас
П.П. И като дойда в Ямбол държа да ме запознаеш с тея русалки, да им покажа как се държи въдицата

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Браво,на мен ми хареса като за начало,според мене е добре във всеки един репортаж да има разговори с либоловци по водоемите,да се коментират и дискотират проблемите им,интересно ще е да се правят и рубрики с бракониерите,сега поне дал госпот косачи по всички водоеми!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

абе има хляб

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много благодаря.Има идеи който ще ползвам.В ИАРА ходих,отказаха ми.Русалките са само част от екипа на самата телевизия,има още няколко не по-лоши,с желание за съвместни излети.Музикалния фон ще го сменим на всяка цена.Бракониери ще снимаме задължително,независимо какво ще ни струва.Не съм очаквал да е толкова трудно да се стартира една пилотна серия на дадено тематично предаване.Друг голям проблем е липсата на спонсори за най-елементарни неща.Пари няма така че плащам за всичко от джоба си.Мъки ,но се надявам с времето да си е струвало усилието.
За такова начинание мисля,че форума няма да се опъне много,въпрос на координация и добра воля!!!boki speca написа:Много благодаря.Друг голям проблем е липсата на спонсори за най-елементарни неща.Пари няма така че плащам за всичко от джоба си.Мъки ,но се надявам с времето да си е струвало усилието.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много разчитам на вас от форума,но в никакъв случай не за пари.Вие сте много ценни като коректив,защото ви е ясна материята,а тя е почти необятна.На мен въобще не ми се става за смях с някоя крута тъпотия породена от незнание.