Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

пак неуредици с билетите в бургас
Модератор: sapuna
- ivalpetkov
- разбира нещата
пак неуредици с билетите в бургас
колеги миналата седмица ходих за билет в бургас в водната палата-резултат капо
служителките казаха че отдавна нямали връзка с сайта и не можели да издават билети.някой има ли прясно инфо по въпроса.
седнали си госпожите крак връз крак и ми се хилят насреща-викат ми -ми тооо в такова време къде си тръгнал за риба
викам -кво време бе хора сега какво ще правим-нямали връзка представяте ли си-аз на крака с парите си отивам а те ми се хилят

седнали си госпожите крак връз крак и ми се хилят насреща-викат ми -ми тооо в такова време къде си тръгнал за риба
викам -кво време бе хора сега какво ще правим-нямали връзка представяте ли си-аз на крака с парите си отивам а те ми се хилят

Re: пак неуредици с билетите в бургас
Поне вземи да забършеш
някоя от госпожиците, че то какво остана ни билет ни риба. После ще си с връзки 

- ivalpetkov
- разбира нещата
дали не мътят нещо и покрай тази забрана за риболов за 2010.вече се чудя защо така са си изключили сайта
май се канят да го погребът риболова
нали аз като човек искам всичко да си е законно и хем с някой лев да подпомогна нещата но със съжаление се сблъсках с пълно безхаберие и непукизъм от органите които би трябвало да им пука за рибите и водоемите-да обаче не
хич на никой не му пука-и защо тази агенция съществува
колко ли пъти още ще трябва да пътувам и да проверявам дали ще ми се издаде билет или не 
май се канят да го погребът риболова

хич на никой не му пука-и защо тази агенция съществува

Последно промяна от ivalpetkov на Пон Фев 01, 2010 2:55 pm, променено общо 2 пъти.
- YordanDanev
- сериозен играч
Колега защо не отидеш при Мишел, той да ти извади билет без ядове.

- ivalpetkov
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Или пък си поръчай online... , също е вариант.
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
В Пловдив положението е същото! Казаха че от вторник(2.2.2010) почвали! Сигурно имат празник тогава!

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В Пловдив в "Булит2000" мисля че ги вадят без проблем и сега.
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Оня ден и аз не можах да си извадя билет в маисторски риболов Стара загора .Утре ще проверя дали мога да си извадя.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Калине,бъркаш,от 18.01 има проблем със сървара на ИАРА.Пуснаха го за няколко дена ,но мъка един билет го вадиш 30мин,бавно става запецва и т.н..Не са виновни служители и служителки,днес звъняхме пак и една госпожа спомена,че в момента има техници в офиса им.Това е за цяла България,не само в Бургас,Хасково и т.н.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами значи съм се объркал
Нали Наско вадеше билет онзи ден на едно момче и аз затова

Нали Наско вадеше билет онзи ден на едно момче и аз затова

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
По скоро се е мъчел да извади.Докато се оформи един билет,при нормална връзка се прави за 5мин,има между 80-100 билета заверени през това време,как няма да изпуши сървара.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Наистина сървъра по едно време не работеше, а в момента работи, но много бавно, а той е един за цяла България и сега като тръгнат всички да заверяват много се натоварва явноbutnik написа:Калине,бъркаш,от 18.01 има проблем със сървара на ИАРА.Пуснаха го за няколко дена ,но мъка един билет го вадиш 30мин,бавно става запецва и т.н..Не са виновни служители и служителки,днес звъняхме пак и една госпожа спомена,че в момента има техници в офиса им.Това е за цяла България,не само в Бургас,Хасково и т.н.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- новобранец
В крайна сметка работи ли сега?Защото принципно не е проблем да оставя да ги вадят днес,а да мина да ги взема в петък.За 3 дни все ще ги извадят два билета.dunavski написа:Наистина сървъра по едно време не работеше, а в момента работи, но много бавно, а той е един за цяла България и сега като тръгнат всички да заверяват много се натоварва явноbutnik написа:Калине,бъркаш,от 18.01 има проблем със сървара на ИАРА.Пуснаха го за няколко дена ,но мъка един билет го вадиш 30мин,бавно става запецва и т.н..Не са виновни служители и служителки,днес звъняхме пак и една госпожа спомена,че в момента има техници в офиса им.Това е за цяла България,не само в Бургас,Хасково и т.н.

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мисля, че няма да има проблемЮри Върбанов написа:
В крайна сметка работи ли сега?Защото принципно не е проблем да оставя да ги вадят днес,а да мина да ги взема в петък.За 3 дни все ще ги извадят два билета.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation