Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Има ли смисъл в студа....р.Блато
Модератор: Кърцата
Re: Има ли смисъл в студа....р.Блато
Колега преди времето да се развали малко по нагоре от мрамор хващах по 10-15 прилични костурчета и другите риби дето си изброилjasonsmith написа:Аз също се чудя къде да ходя в събота - Блато или някъде около Искър. Май може да се получи форумна среща
Р.С. Аз за костури на Блато имам инфо че не са излизали от поне 1-2 години, аз също досега освен перки и кленове, и много рядко щуки, друго не съм виждал и хващал там..

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Малко по нагоре...в смисъл като застанеш на моста от ляво посока Костинброд или от другата страна на моста? Ако става въпрос за там де..Ribko написа:Колега преди времето да се развали малко по нагоре от мрамор хващах по 10-15 прилични костурчета и другите риби дето си изброилjasonsmith написа:Аз също се чудя къде да ходя в събота - Блато или някъде около Искър. Май може да се получи форумна среща
Р.С. Аз за костури на Блато имам инфо че не са излизали от поне 1-2 години, аз също досега освен перки и кленове, и много рядко щуки, друго не съм виждал и хващал там..
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
От ляво по посока към Костинброд
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Мерси за инфото...Ribko написа:От ляво по посока към Костинброд
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- jasonsmith
- разбира нещата
Хм, интересно. Аз ходя на реката но преди Костинброд, и до момента не съм и виждал костури.. може би има някаква причина да не могат да стигнат толкова нагоре, въпреки че не се сещам каква може да е ....Ribko написа:Колега преди времето да се развали малко по нагоре от мрамор хващах по 10-15 прилични костурчета и другите риби дето си изброил
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Колега да ги пробваме в събота ...jasonsmith написа:Хм, интересно. Аз ходя на реката но преди Костинброд, и до момента не съм и виждал костури.. може би има някаква причина да не могат да стигнат толкова нагоре, въпреки че не се сещам каква може да е ....Ribko написа:Колега преди времето да се развали малко по нагоре от мрамор хващах по 10-15 прилични костурчета и другите риби дето си изброил
- jasonsmith
- разбира нещата
ми така ще стане май, почти форумната среща ще се състои
, в продължението май ще се наложи да се уточним коко часа и къде и те така..

Ако нямам работа в събота към 10 под моста на Мрамор ще пробвам ако не излезе нищо ще се разхда нагоре към Костинброд
- leeds
- вече хвърля и на тежко
[quote="Ribko"]Ако нямам работа в събота към 10 под моста на Мрамор ще пробвам ако не излезе нищо ще се разхда нагоре към Костинброд[/quo
О.К мен ме устройва в 10.00ч там ..само да те попитам ти там използваш ли някаква захранка?
О.К мен ме устройва в 10.00ч там ..само да те попитам ти там използваш ли някаква захранка?
- jasonsmith
- разбира нещата
И мен ме устройва 10ч., ама колегата Ribko май има предвид че сам му се ходи, поне така разбирам от писаното...leeds написа:Ribko написа:О.К мен ме устройва в 10.00ч там ..само да те попитам ти там използваш ли някаква захранка?
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Аз ще съм там...jasonsmith написа:И мен ме устройва 10ч., ама колегата Ribko май има предвид че сам му се ходи, поне така разбирам от писаното...leeds написа:Ribko написа:О.К мен ме устройва в 10.00ч там ..само да те попитам ти там използваш ли някаква захранка?
Аз в събота ще съм там при моста на Мрамор ако се видиме евала , ако не със здраве
За захранка хвърлям бял или пинки

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Ще се намерим тогава...Ribko написа:Аз в събота ще съм там при моста на Мрамор ако се видиме евала , ако не със здраве![]()
За захранка хвърлям бял или пинки
Пичове, айде чата на ЛС, а!
Сега трябва да се чисти темата от вашите уговорки.
На никой няма да му е приятно (и на Вас предполагам) да иска да научи нещо за река Блато, да намери темата с търсачката и да чете няколко страници уговорки къде да се срещнат няколко човека.
Сега трябва да се чисти темата от вашите уговорки.
На никой няма да му е приятно (и на Вас предполагам) да иска да научи нещо за река Блато, да намери темата с търсачката и да чете няколко страници уговорки къде да се срещнат няколко човека.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- ще става разбирач
Река Блато стана синя
News Bg - 05 Февруари 14:46
Замърсена е река Блато в района на община Костинброд, съобщиха от софийската екоинспекия.
Водата на реката е оцветена в синьо.
Замърсяването е от предприятието за производство на хартия „Санитекс Пейпър", откъдето при авария е допуснат теч и изливане на отпадъчни води в канал на фуражен завод.
Оттам мръсните води се вливат в река Блато без пречистване. Фирмата ще бъде санкционирана.
Ех мамицата им нещастна
News Bg - 05 Февруари 14:46
Замърсена е река Блато в района на община Костинброд, съобщиха от софийската екоинспекия.
Водата на реката е оцветена в синьо.
Замърсяването е от предприятието за производство на хартия „Санитекс Пейпър", откъдето при авария е допуснат теч и изливане на отпадъчни води в канал на фуражен завод.
Оттам мръсните води се вливат в река Блато без пречистване. Фирмата ще бъде санкционирана.
Ех мамицата им нещастна