Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.ОВЧАРИЦА
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вярно е!И аз след вчерашният неуспех,днес потърсих пак рибоците/щуките,макар и за малко/ и наистина се уверих,че само новите билети са валидни!
по темата Овчарица-пропуснахме,както аз,така и Иво да споменем,че има страшно много корморани и водата е малко неестественно студена/не изпускат топла вода от Теца от няколко дни-това го разбрах от работещи там.
по темата Овчарица-пропуснахме,както аз,така и Иво да споменем,че има страшно много корморани и водата е малко неестественно студена/не изпускат топла вода от Теца от няколко дни-това го разбрах от работещи там.
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
А-а-а Сега вече разбрахsaksi написа:Само но топлото може.На студеното пускат хора от завода,с някакви бележки.На топлото не са ми искали риболовен билет.Плащаш 6 кинта за три въдици и ловиш 24 часа.Carp Master написа:нищо не разбрах
Питам С ТОЗИ БИЛЕТ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ХОДИ И НА ТОПЛОТО И нА СТУДЕНОТО
![]()
![]()

Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- daniel_g
- разбира нещата
Carp Master абе ти - казват ти хората - и миналата и тази година 6лв и ловиш !!! Няма билет няма нищо !!! Не виждаш ли по-горе снимката на талон4ето за пропуск ( тва нещо кат квитанция за платените 6 лв - виж датата 16.01 ) Отиваш - плащаш и ловиш ! Не ти искат риболовен билет не ти искат карти . Тва е .
-
- новобранец
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
1000 лева за 1 година И ТО НЕ НА ВСЕКИjorovidrata написа:до колкото, ми е известно за "студеното" издават целогодишни карти на стойност 1000лв.(но не на всеки)... а к'ви риби удрят там...

А верно КВИ РИБИ УДРЯТ ТАМ

Разговор в къщата на рибар:
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- daniel_g
- разбира нещата
При един от нощните ми излети на стената м/у топлото и студеното, една компанийка, явно бяха местни и ходенията им там сигурна са ежеседмични, мисля беше вече към 1-2 през нощта, опънаха една палатка от др. страна на оградата- т.е. към студеното и преместиха няколко от въдиците си на студеното, като това е забранено по принцип. За окло 2 часа измъкнаха оттам на торни червеи няколко хубави каракуди и две змиорки около 80-90см до метър. Тъй като тогава имаше доста хора на стената, че бяха валели дъждове и по другите части на язовира не можеше да се стигне и всички рибари се бяха скупчили на стената, та разстоянията от отделните 'лагери' на рибари бяха много малки - та успяхме да видим , как умъртвиха змиорките и в една торба , скрита под дрехите на единия ги измъкнаха към колите , докато пазачите спокоино си спяха в къщичката. Та за рибите в студеното - това мога да кажа!
-
- новобранец
-
- новобранец
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
По моя информация/от охраната на бариерата/ членският талон е на стойност 500лв за една година,но е трудно да се уреди човек.Желателно е да имаш свой човек в завода,за да се докопаш.На служителите и работниците в ТЕЦ-а също се полагат поименни карти с намаление.
Някакви отзиви през последните два дни?
Някакви отзиви през последните два дни?