Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

макара shimano "stradic 3000 fi"
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: макара shimano "stradic 3000 fi"
Брат, макарата ми е ШИМАНО 2500fa.чистак бърсак спинингова
Между другото, мятам с болото, понеже дистанцията е по-добра поне с 10м.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Павел Иванов
Любе , земи се гръмни
Определението за спинингов риболов е риболов с безинерционна ( спинингова ) макара
Демек не това дали ловиш с изкуствени примамки е определящо по принцип за спининговият риболов
В САЩ няма макари за мачи и фидер с многооооооооооооо , редки изключения ( тука пишат доста живеещи в САЩ хора , питай ги
) щото просто хората не ги интересува такъв риболов
Спининга по принцип си се дели на различните му степени без значение дали това примерно теб те грее ! Акция във варианта в който я споменеваш се ползва само и единствено в БГ , инак акцията не е теста на изхвърляне на примамки а определението на това с коя част работи въдицата
Баси , кат нещо ептен си не наясно нема що да се заапваш само зарад тва че мислиш че си се праффф
По темата малце ?!? lubomirco , ползвай си го тоз Страдик спокойно за спининг . Наистина е много по-добро решение да го ползваш примерно за бомбарда или сбиро ( то е едно и също де ) предвид по-високите му обороти отколкото за ловене с малки воблери . Макарето е доста по-дурако устойчиво от направеното за европейският пазар ама тва щото хамериканците им е през дедовият за такъмите им като цяло . По принцип макарето е доста тежичко но пък е една великолепна макара за работа с по-дълги или по-тежки геги и тъй
Общо взето кат обясняваш на американец какво представлява дадено Шимано му казваш - като Страдик ама примерно в тва и тва се различава .

По темата малце ?!? lubomirco , ползвай си го тоз Страдик спокойно за спининг . Наистина е много по-добро решение да го ползваш примерно за бомбарда или сбиро ( то е едно и също де ) предвид по-високите му обороти отколкото за ловене с малки воблери . Макарето е доста по-дурако устойчиво от направеното за европейският пазар ама тва щото хамериканците им е през дедовият за такъмите им като цяло . По принцип макарето е доста тежичко но пък е една великолепна макара за работа с по-дълги или по-тежки геги и тъй

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- orion30
- разбира нещата
И после американеца казва: "Абе аз що не си взема един Penn". 

- krokibg
- учете се от него
Абе,що не вземеш ти да се гръмнеш,стана и световен спец.Еи сегичка ще ги питам,дали правилно пишеш.Стига си измисляй кои - какво прави в света,като че ли ти определяш кои какво ще лови и с какво ще лови.Спининг риболова си е спининг риболов,няма мачов спининг риболов Павле.Даже и не ти чета глупостите.Нарича се в цял сват спининг риболов,и няма значение лек ли е или не,и с какво се лови блесна или воблер.Недей да ми префантосваш думите.Спининговия риболов си е спинингов каквито и да са му разновидностите 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Павел Иванов
Ъхъ , тва как със Шевролетаorion30 написа:..."Абе аз що не си взема един Penn".

Любе , тва което имаш внапредвид се нарича риболов с изкуствени примамки

Павел Иванов
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него
Аре,стана и кръстник.Повле,направо си неспасяем.Като се нанижеш на тясно и почваш с измишльотините.Така ги насосваш че нямаш равен.Както стана и с тестовете.Веднага след тях и завъртя задника.Ако си един Гей,еша няма да ти има

- Павел Иванов
Любе , за тестовете си те чекам вдругиден на Панега , от теб зависии дали ще се проведат
Инак пробвай да споделиш вижданията си за спининга примерно - ТУК а ако искаш ще ти изпратя и няколко англоезични форума 

Павел Иванов
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него
Павка,не ме занимавай с твоя ул спининг риболов бе,аз хамсия не ловя.На Панега няма да мога да доида,не защото не искам а защото нямам възможност.Ходих до Бургас ,Несебър и пак трябва да отивам по работа.В това време,дето си броим стотинките,нямам пари да се разкарвам за да правя тестове,които Павката/сестрата/ги направи пред целия форум.Моля те,не ме занимаваи с глупости,няма шимано което да затяга,освен ако не е менте от минус 39.50лв
Ако ти много държиш на тест,вземи ти ела и ще си изсипя цялата чанта с шимана в каквато течност искаш и да приключваме с измишльотините ти.Няма шимано което да спре да работи от намокряне.Ако,както казва сестрата някое спира по причините обяснени от него,само слез секунди,когато водата напусне лагера,пак ще тръгне.Няма обаче да му пада бигела като на Дайвите и няма да се чупи като орех при по-сериозен напън от големи риби.Ти това няма как да го видиш,защото ловиш риби от 100 да 300 грама и няма изгледи скоро да хванеш по-голяма риба