Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Варна?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Варна?
Днеска бяхме на трета буна и за няколко часа калкан не пипна,а поповете спаха активно.Единствените рибки са две големички каички едната 19 см,другата 17см.Изпуснахме няколко.Стръв-солена цаца,или граца.По-малките грацички съм ги изчистил от главите и ги закачам цели.Най-добре да пробваш с пръчка за лед в дупките между тетраподите.Морски куки №3,като на такъа връзваш само една кука,защото иначе закачаш интензивно.Лекичко олово около 20-25 гр./крайно олово/.Чух за под Аспаруховия мост много илария имало,не съм видял,да не те подведа,също и за Ной така казаха.Нямам представа освен на трал как можеш да хванеш,защото по това време вече май не вадят морски червеи,които са любимата манджа на иларията.Не те съветвам да пробваш на торен,защото само ще си изгубиш времето и ще хванеш истинка от скука.За друга риба не съм чул.Може да пробваш за писия на канала на Петрол към стария кораб на плажа,аз там имам няколко уловени.Това е.Надявам се да съм бил от полза.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Може да ви се стори странно,но чух ,че на Ной е дало зарган в петък и мисля и аз да пробвам днес.Морски червеи има в магазина на Антон /това не е реклама/ до полиграфията.Водата е топла и има голям шанс нещо да се закачи.През 1998 година точно на 15 януари съм имал това щастие да хвана зарган.Дурмов ще го потвърди.Както се казва около Коледа стават и чудеса.Наслука!