Варна?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Варна?

Мнение от kokicha »

Къде да ловим сега из Варна и на какво ???
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Варна?

Мнение от Камбата »

Днеска бяхме на трета буна и за няколко часа калкан не пипна,а поповете спаха активно.Единствените рибки са две големички каички едната 19 см,другата 17см.Изпуснахме няколко.Стръв-солена цаца,или граца.По-малките грацички съм ги изчистил от главите и ги закачам цели.Най-добре да пробваш с пръчка за лед в дупките между тетраподите.Морски куки №3,като на такъа връзваш само една кука,защото иначе закачаш интензивно.Лекичко олово около 20-25 гр./крайно олово/.Чух за под Аспаруховия мост много илария имало,не съм видял,да не те подведа,също и за Ной така казаха.Нямам представа освен на трал как можеш да хванеш,защото по това време вече май не вадят морски червеи,които са любимата манджа на иларията.Не те съветвам да пробваш на торен,защото само ще си изгубиш времето и ще хванеш истинка от скука.За друга риба не съм чул.Може да пробваш за писия на канала на Петрол към стария кораб на плажа,аз там имам няколко уловени.Това е.Надявам се да съм бил от полза.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

И аз знам, че по това време - морси червей не вадят, но то сега зима няма, времето топло.... дали няма да има по магазините ... незнам ... трябва да отида да пробвам на Аспархуов мост. БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО за информацията
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Може да ви се стори странно,но чух ,че на Ной е дало зарган в петък и мисля и аз да пробвам днес.Морски червеи има в магазина на Антон /това не е реклама/ до полиграфията.Водата е топла и има голям шанс нещо да се закачи.През 1998 година точно на 15 януари съм имал това щастие да хвана зарган.Дурмов ще го потвърди.Както се казва около Коледа стават и чудеса.Наслука!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

... а бе, Ваньо...що издаваш - сега ни'моим си намери място :lol: :lol: :lol: аз смених чалъма - плувка и по малко въртене :wink: - днеска в тоя ЮЗ вятър ... май няма да даде :roll:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
mirocomm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mirocomm »

Не искам да ви обезкуражавам ама както казва един мой приятел, ако хванете зарган жив ши гу изям :lol: :lol:
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

опитайте днес лодкарите бяха хванали 1 каса в несебър с мрежите и аз смятам да пробвам утре ама тука няма червеи и ще пробвам на филе от цаца
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Локал ми каза оня ден, че има "маринован" италиански червей в магазин РИБАР...ама по 14 кинта бурканчето... :lol:

аз ще пробвам на...ЧЕПКАНА ЧЕРВЕНА ВЪЛНА.... :lol:
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

аз до сега не сам чул някои от варна да се хвали със заргана чувъл съм че по това време някои писия може да удари на петрол но вероятноста е минимална :)
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Аз ходя попринцип за писия на петрол,още есента като беше иларията там хем илария,хем писия.Не е много едра,ама две риби ще те нахранят доволно,пък и не това е важното,а тръпката.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Mart0
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Mart0 »

Никъде около Варна ли не се обажда калкан?
Няма невъзможни неща!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”