Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

монтаж за каракуда
Модератор: sapuna
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
И аз разбирам ако сега започва да се учи ама той пък малко прекалява!barutchiata написа:Ако нямате желние да обясните на човека разбирам,ама да спамите и да пишете простотии това не го разбирам.Човека може би сега започва да се учи.Никой не се е родил научен, за това са и рибарските форуми.

-
- научил се да хвърля
виж сега : май си нов в риболова и затова ще ти дам няколко съвета в риболова на каракуда!!! първо каракудата не е от най претенциозните риби!! влакното ти трябва да варира от 0.16 до 0.20(ако се навартат и малки шаранчета покрай каракудата).
каракудата яде почти всичко!!сега ще ти препоръчам каква стръв да използваш:
1 жито
2 пинки
3 торен или земен червей
каракудата може да се лови и на плувка и на дъно(на мен по ми харесва на плувка). монтажа заплужка е много лесен. първо на линията ти слагаш перо после следват оловца и най накрая кукичка(аз ловя каракуда предимно с куки номер 9).та така ако искаш се вслушай в съвета ми.може би другите колеги имат други мнения и ако е така моля ви споделете ги!!!!

каракудата яде почти всичко!!сега ще ти препоръчам каква стръв да използваш:
1 жито
2 пинки
3 торен или земен червей
каракудата може да се лови и на плувка и на дъно(на мен по ми харесва на плувка). монтажа заплужка е много лесен. първо на линията ти слагаш перо после следват оловца и най накрая кукичка(аз ловя каракуда предимно с куки номер 9).та така ако искаш се вслушай в съвета ми.може би другите колеги имат други мнения и ако е така моля ви споделете ги!!!!

Будала
Каракудата е будалата на гиола лови се на сичко хляб,царевица, пружина,кремвирш,салам ама на последните 2 мноо дебело излиза риболова иначе са изпитани работят и както каза колегата блеснар монтажа е кавто ти е удобен аз лично предпочитам дънния щот мятам вудиците и сядам на масата да изконсумирам багажа които нося но тои е по удачен за язовир като че ли за река на плувка е по добре таи мисля аз незнам
Благодаря за вниманието
Благодаря за вниманието