Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Най-подходящият номер куки за мряна
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Най-подходящият номер куки за мряна
Ами...честно казано груба ми се вижда.Дебела.Нали знаеш на мрената джуките.Аз бих заложил на тези:

Ако е дебела... Не може, верно, да се мери с Камасана или Гамакатсуто, ама ми се види далеч по-подходяща от Овнъра или Даичито. Мисля, че ще издържи всички напъни на бялата мряна, ако ще и 10 кила да е...
Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно с исадата на оунър изкарах тая 5 кг-мовата с N 14. Е,падна играчка с аванса,ама накрая излезе по корем без капка силици 
За изкарването проблем едва ли ще имаш с дядовата кука,но закачването как ще е...незнам. Разбирасе трябва да пробваш.То ще си покаже.

За изкарването проблем едва ли ще имаш с дядовата кука,но закачването как ще е...незнам. Разбирасе трябва да пробваш.То ще си покаже.

Ше ти показвам снимки на бели хванати с с дедовицата. Обещавам! 

Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Hobby написа:Ше ти показвам снимки на бели хванати с с дедовицата. Обещавам!

На Дунава ловя най-малко с 6-ти номер owner-ки. Мряната има здрава уста и щом захапе няма оттърване. Аз лично нямам откачена мряна. Но имам счупени куки и за това съм фен на по-дебелите.

- vlado_fidera
- новобранец
Лично аз използвам куки № 14 в много редки случеи прибягвам до № 12
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Аэ иэполэвам 14 12-ки
Абе вие 200 грамови мренки ли ловите на 14-ти номер. Аз под кило даже не ги броя. На 8-ми номер оwner съм хващал и облез, а вие ловите мряна на 14, 12.

-
- новобранец
Еее брачед,ти къде ги ловиш тея мрени по 5 кила бе,аз наий-голямата ми е 300гр...Не знам ама мряната как я описвате като сом бе! Здрава уста,куки чупила,вие да не се бъркате с некоя друга риба...

Sambista93 написа:Еее брачед,ти къде ги ловиш тея мрени по 5 кила бе,аз наий-голямата ми е 300гр...Не знам ама мряната как я описвате като сом бе! Здрава уста,куки чупила,вие да не се бъркате с некоя друга риба...![]()
![]()
![]()
![]()

-
- новобранец
Ами не знам,тука на Струма са толкова големи,300 гр си е трофей! Не че няма и по 2 кила ама ходи ги търси някъде си...Дунав си е голяма река,там може..Ама там може да е друг вид мряна,тука е черна.kasabinho написа:Sambista93 написа:Еее брачед,ти къде ги ловиш тея мрени по 5 кила бе,аз наий-голямата ми е 300гр...Не знам ама мряната как я описвате като сом бе! Здрава уста,куки чупила,вие да не се бъркате с некоя друга риба...![]()
![]()
![]()
![]()
, Братчед кви са тез мрени по 300 гр, дето ги ловиш. Върви на Дунава есента да се изкефиш малко и да видиш какви мрени има. Аз до 2 кг кеп не ползвам - вдигам я директно. Сам си направи извода дали мряната има здрава уста. Всичко написано и преди от мен е при риболов на дъно.

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
stich написа:Ами...честно казано груба ми се вижда.Дебела.Нали знаеш на мрената джуките.Аз бих заложил на тези:
Здравейте, може ли някой да каже от къде да се поръчат експериментално няколко пакета 10/12/14/ seimuro daiichi из БГ, че нещо не откривам с гоглето.....